Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Arnieho Terminátor se vrátí už v lednu


ikona
KarelR
arnold schwarzeneggerking conanterminator 5triplets
Natáčení je za dveřmi. 

Inu, to šlo rychle. Stačilo pár měsíců poslouchat Arnoldovo ujišťování, že se vážně vrátí do své nejikoničtější role, a pátý Terminátor nabral reálné obrysy. Sice hodně bolestivé, protože ho píše hororový břečkař Patrick Lussier (Drive Angry, Krvavý Valentýn) společně s nevyzpytatelnou scenáristkou Laetou Kalogridis (Cesta bojovníka, Prokletý ostrov). Jenže firmičky Annapurna Pictures a Skydance Productions to v zasedačkách očividně tajily a povedlo se jim sehnat velkého sponzorského bratra.

 

Tím se kupodivu stal Paramount, který nový film vzal pod svá křídla a dopřeje mu brzkou realizaci. Jak moc? Podle samotného Arnolda se začíná točit už v lednu 2014, a pokud jste pochybovali o tom, jak velkou roli rakouský dub dostane... tak to zase bude ta hlavní. T-800 tudíž bude z nějakého důvodu šestašedesátiletý důchodce, vzhledem ke scenáristickému týmu to ale nejspíš bude ten nejmenší problém. Uloví Paramount nějakou spásnou režisérskou duši? Nebo přijde nevýrazný no-name a pátá Smrtonosná past dostane férového bratříčka? Už teď je čas začít se pořádně bát.

---

Vytáhni v hospodě: Arnold také potvrdil, že se nám nevyhne King Conan a přijdou i slibovaná Trojčata s Dannym DeVitem a Eddiem Murphym. Takže... jeden nadějný projekt ze tří?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace