Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jameson vás zve do Hollywoodu


ikona
Mr. Hlad
Jameson Done in 60 Seconds
Už jen týden do konce soutěže, která vás může dostat mezi filmová esa 

Už tuto neděli 16. června končí další kolo soutěže Jameson Done in 60 Seconds. Takže pokud jste zatím ještě neposlali svoje dílo, měli byste si malinko máknout. Na webu www.jamesonempirediss.com už teď vedle pravidel najdete čtyřicet minutových filmů, mezi kterými jsou třeba Čelisti, Forrest Gump či Titanic, takže stačí omrknout, jak je na tom konkurence, přizpůsobit se a začít makat. Soutěž maximálně minutu dlouhých filmů se u nás koná už potřetí a můžete se jí zúčastnit, ať už točíte s živými herci, tvoříte animáky nebo jste jinak kreativní.

Žádná pravidla v tomhle směru tu nejsou, zkrátka je jen potřeba převyprávět slavný film do šedesátivteřinové délky. Pak už jen stačí, aby vaše dílo zaujalo porotu, ve které sedí kritička Tereza Spáčilová, programový ředitel Festivalu krátkých filmů Praha Karel Spěšný, střihač doc. Ľudovít Labík, ArtD a Brand Ambassador Jameson Lucie Poláková, a můžete doufat, že ve Varech vyberou 3. července právě vás a poletíte machrovat na celebrity do Londýna. Takže pokud ještě nemáte hotovo, je čas se do toho pořádně opřít.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace