Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mel Gibson proti Expendables?


ikona
Mr. Hlad
expendablesmel gibson
Objeví se australská herecká legenda v roli protivníka Postradatelných? 

Mel Gibson má sice Oscara i pár obřích hitů, ale když se člověk v opilosti začne nehezky vyjadřovat o Židech, tak to na jeho kariéru bude mít vliv, i kdyby byl sebevětší eso. Gibson se tak na chvilku ztratil ze scény, počkal, až se ho zastanou kámoši jako Robert Downey Jr. a pomaličku se vrací. Jeho loňské Moje letní prázdniny byla sakra zábavná podívaná a ještě letos ho uvidíme coby hlavního padoucha v brakovém Machete zabíjí. Chvilku se také mluvilo o tom, že by mohl režírovat třetí The Expendables, tam ho však nakonec nahradil Patrick Hughes.

Přeci jen bychom ho ale mohli vedle Slyovy party alespoň vidět. Podle všeho má totiž na stole nabídku na roli hlavního padoucha a to by mohlo být zajímavé. O příběhu zatím samozřejmě nechce nikdo z tvůrců mluvit, ale Stallone se vyjádřil v tom smyslu, že se mu hodně líbil indonéský Zátah (nebo-li Raid) a rád by se v něm trošku inspiroval. Spíš než větší důraz na souboje muž proti muži to znamená, že tentokrát bude celá banda zavřená v nějakém obřím baráku a bude čistit patro po patru. Proč ne. A Gibson jako hlavní kápo by rozhodně nemusel být špatný. Konec konců Martin Riggs ze Smrtonosné zbraně měl sice placku, ale magor to byl prvotřídní a Porter z Odplaty taky nepatří mezi největší sympaťáky. Takže sem s tím!

---

Vytáhni v hospodě: Gibsonovým spolubydlícím byl po vysoké škole chvilku Geoffrey Rush.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace