Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Santa a Alenka se vrátí


ikona
KarelR
alenka v risi divubad santabad santa 2billy bob thornton
Vánoční hovado a pohádkový megahit se dočkají pokračování, ovšem s jinými tvůrci 

Význam slova „hit“ je hodně relativní. Zatímco komedie Santa je úchyl! utržila v kinech asi 76 milionů, Burtonova Alenka v říši divů trhla přes miliardu. Přesto se oba filmy podle všeho dočkají sequelu. O dvojce kultovní a velmi nevánoční komedie mluví Billy Bob Thornton celkem pravidelně a jelikož jeho hvězda pomaličku vyhasíná, tak i čím dál častěji. Teď to vypadá, že by se mohlo začít natáčet už letos. Scénář sepisuje Doug Ellin, což není zrovna známé jméno, ale když dodáme, že jde o jednoho z tvůrců seriálou Entourage, tak už to pro fandy snad je důvod k tomu, aby se začali těšit. Údajně se navíc chystá i režírovat.

 

Sequel Alenky v říši divů vzniká pochopitelně rychleji a při monstrózních výdělcích je jasné, že o něj stojí mnohem víc lidí. Tim Burton ale podle všeho ne. Dvojka má pracovní název Into the Looking Glass a jejím režisérem by měl být James Bobin, který natočil Mupety a momentálně finišuje jejich pokračování. Dá se počítat s návratem Mii Wasikowské, ale jak to bude s Johnny Deppem, zatím nikdo oficiálně prozradit nechce. Každopádně právě on byl do velké míry příčinou úspěchu filmu, který je jinak maximálně lehce nadprůměrný, takže by v tomhle případě neměli u Disneyho šetřit. Ale na nějaké další info si nejspíš ještě chvilku počkáme, údajně totiž není ani dodělaný scénář.

---

Vytáhni v hospodě: O hlavní roli v Santa je úchyl! měl velký zájem Jack Nicholson, bohužel už měl podepsanou smlouvu na Lepší pozdě nežli později.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace