Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ projekce: Pařba na třetí zdarma


ikona
Cival
moviezonemz projekce
Chcete vidět zadarmo poslední díl pařící trilogie? Tak klikejte! 

Nejspíš si pamatujete, že na poslední MovieZone projekcích jsme vám pouštěli ambiciózní oscarovky Argo, Terapie láskou a 30 minut po půlnoci. Tentokrát ale zvolníme a dopřejeme vám trochu oddechové zábavy.

 

Díky spolupráci se společnosti Warner Bros. totiž v úterý 28. května ve 20:00 v kině Atlas promítáme hrubozrnnou komedii Pařba na třetí. Završení kasovně velmi úspěšné trilogie, která nám zbořila bránice Pařbou ve Vegas i Pařbou v Bangkoku, znovu přivede na scénu Bradleyho Coopera, Zacha Galifianakise nebo šíleného Kena Jeonga, přibude k nim ale i třeba John Goodman. A všechno skončí. Pokud chcete vidět jak, máte jednoduchou možnost.

Stačí málo. Tentokrát po vás nebudeme chtít žádné blbnutí v kostýmech, to přijde možná až s Mužem v oceli. Teď se stačí jednoduše zaregistrovat na mail souteze@moviezone.cz a napsat, jestli máte zájem o jedno nebo dvě místa. A pak počkat pár hodin, než vám účast potvrdíme a pošleme vám vstupní kód. No a pak už jen dospat do úterý, kdy se všichni sejdeme v Atlasu.

 

Kapacita sálu je omezená (už jen 100 míst), takže moc dlouho neváhejte. Kdo dřív přijde, ten dřív kouká.

 

Samozřejmě, že účast je po registraci závazná - pokud nedorazíte po nahlášení, příště už vás nepozveme. A předplatitelé MovieZone mají tradičně přednost.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace