Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co dál s Jurským parkem?


ikona
Mr. Hlad
jurassic parksteven spielberg
Kdy se do kin vrátí dinosauři a na co se u nich máme těšit? 

Není to tak dlouho, co bylo oznámeno, že se do kin dostane čtvrtý Jurský park. Je sice pravda, že o návratu zubatých ještěrek se mluví prakticky od trojky a že se okolo něj jednu dobu motala třeba Keira Knightley nebo i další zajímavá jména, ale na to, aby se ledy skutečně pohnuly dopředu, si fandové museli počkat víc než deset let. Sequel dostal na starost neočekávaně Colin Trevorrow, tvůrce indie romantické komedie Safety Not Guaranted, která se sice povedla, ale rozhodně ani trochu nenaznačuje, jak by si poradil se stomilionovým rozpočtem a hromadou triků.

Každopádně teď musí režisér řešit úplně jiné věci. Premiéra plánovaná původně na léto 2014 se odsouvá a Trevorrow se prý rozhodl pořádně dopilovat scénář. Zatím o něm nic konkrétního známého není, ale jedna zajímavá věc přeci jen vylezla na světlo. Sam Neill, který si zahrál hlavní role v jedničce a trojce, totiž prozradil, proč s ním tentokrát nemáme počítat. Nový Jurský park totiž nebude sequel, jak se původně plánovalo, ale půjde o reboot. Takže znovu na ostrov Isla Nublar, znovu nadšení z pravěkých potvor a znovu útěk plný křiku, řevu a strachu. Otázka je, jestli Jurský park remake vůbec potřebujete. Jak se na to tváříte?

---

Vytáhni v hospodě: Role Dr. Granta, kterého si zahrál Sam Neill, byla původně nabídnuta Richardu Dreyfussovi, Williamu Hurtovi a Harrisonu Fordovi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace