Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drby kolem velkých sci-fi


ikona
KarelR
prometheus 2star wars
Koho cpe internet do pokračování Promethea a Star Wars? 

V roce 2015 se odehraje velkolepý návrat Star Wars, do kterých se hrnou snad všichni herci v Hollywoodu (samozřejmě mimo Jasona Stathama!). Internet už pěkných pár měsíců žije z toho, že by se v nových epizodách měla vrátit stará garda, mladé přírůstky se ale ještě příliš neprobíraly. Dochází na ně až nyní, kdy začal po filmových webech kolovat první jasnější drb.

Co z něj vyplývá? Docela jednoduchá informace, že prý J. J. Abrams hodlá do Epizody 7 obsadit Jonathana Rhyse Meyerse. Zahraje si frajírek z Tudorovců nějakého nového Skywalkera? A jak dlouho bude trvat, než se ukáže, že o téhle spolupráci neví ani on ani Abrams? Uvidíme, víc než pár dní to ale nejspíš nebude.

Podobně "vážně" zní zvěsti kolem pokračování Promethea. Nepříliš nadšeně přijatá sci-fi nakonec dokázala vydělat 400 milionů dolarů, což je při třetinové investici hodně slušný výsledek. Foxy by to mělo hnát do dlouho zvažovaného pokračování, do něhož se Ridley Scott údajně snaží zlákat mladičkého Rika Barnetta. Kdo to je? Taky nevíme. Než se ale studio nechá slyšet, že žádná zelená zatím nepřišla a casting je tedy sakra daleko, můžeme doufat minimálně v nástupce Marlona Branda. Jinak nevím nevím, zda by Ridleymu prošla takováhle sázka na neznámou tvář.

---

Vytáhni v hospodě: Obsazení Star Wars je sice důležitá věc, stejně ale nejvíc čekáme na to, jestli John Williams opravdu vezme zpátky do ruky taktovku. J. J. Abrams totiž tvrdí, že má v hudební volbě dost jasno.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (17)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace