Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Stallone to nevzdává!


ikona
imf
boxramborockysylvester stallone
 

S posledním Rockym přispěchal před patnácti lety a moc chvály za něj nesklidil. Teď se hodlá takřka šedesátiletý bijec vrátit do ringu znova, aby z nás vyboxoval pár dolarů na honosnější důchod. Inflace je holt sviňa.

Stallone o pokračování svých dvou největších hitů (Rocky a Rambo) přemýšlí a mluví už hodně dlouho, takže jeho "v prosinci hodlám odstartovat natáčení" můžeme brát trochu s rezervou, ale takhle blízký konkrétní termín je u něj novinkou. A přitom to do poslední chvíle vypadalo, že dá přednost čtvrtému Rambovi a zkusí na nás filmovou obdobu dnes tak oblíbeného herního žánru stealth (Splinter Cell, Metal Gear Solid). Nakonec je ale všechno jinak a přednost dostal nejodolnější boxer všech dob - Rocky Balboa. V šestém díle se nejdřív znovu vydá do tělocvičny, aby si jen tak pro radost zaboxoval a dostal se do formy, ale když se o jeho aktivitách dozví Mason "The Line" Dixon, úřadující šampion v těžké váze, ujmou se možnosti zápasu média a Rocky se ocitne v houštině mikrofonů, na kterých visí jen jedna otázka. A ten starý moula určitě řekne ano, aby mohl buď vyhrát nebo zemřít (popř. obojí zároveň) a udělal tak dokonalou tečku za celou sérií.

Naznačuje tohle uzavírání starých restů (které po Slyovi nikdo nevyžaduje, jak třetí Rambo, tak pátý Rocky nebyly ani zdaleka tak dobrými filmy, jako jejich předchůdci) definitivní konec kariéry, nebo je to jen potřeba vylepšit konto několika nulami? Ať už je to jakkoliv, Stallone se objeví v hlavní roli a také bude produkovat a režírovat. Kdo se objeví v roli Masona zatím není jasné, ale vzhledem k Stalloneho televizním aktivitám (=nedávno zrušená boxerská reality show, ve které se měl z několika uchazečů vychovat prvotřídní boxer... zrušeno po sebevraždě jednoho z uchazečů a také kvůli relativnímu nezájmu publika), se dá očekávat, že proti sobě spíš postaví kvalitního boxera, než známou celebritu. A to by mohl být poslední hřebíček do rakve jeho komerčních průšvihů. Ostatně vyjma Spy Kids 3-D, jsme ho v kinech už pět let neviděli. Tohle by prostě mohlo dopadnout hodně, hodně špatně.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace