Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hailee Steinfeld jako nová Hit-Girl!


ikona
imf
Drsňačka z Opravdové kuráže se s Chloe Moretz popere o žezlo nejlepšího teen zabijáka 

V Cannes začal filmový festival a to s sebou kromě zástupů hvězd, divokých večírků a slavnostních premiér přináší i řadu neplánovaných setkání, třesení rukou a sem tam i nějaký ten nový projekt. Barely Lethal zrovna do téhle kategorie nepatří, ale právě díky třesení rukou se začíná rýsovat čím dál tím kónkrétněji. Hailee Steinfeld, rozhodná holčička z Opravdové kuráže, nám vyrostla ve skorosmrtonosnou teenagerskou hitmanku, která se v jednom americkém zapadákově schovává před pracovními povinnostmi. Zabíjení už jí totiž přestalo bavit a chce alespoň chvilku žít jako klasická americká teenagerka - roztleskávání, matematika, líbání kluků v káře běžící na volnoběh a tak podobně.

Nově obsazený Samuel L. Jackson jako její zabijácký guru se ovšem dovtípí, kde se Hailee nachází a zbytek... zbytek bude zřejmě takové to domácí střílení, pěkně v PG-13 a pro celou rodinu. Naději ovšem vzbuzuje jméno režiséra, které dokazuje, že by to nemusela být úplná rutina. Kyle Newman má na kontě problematickou, ale ve výsledku pořád hodně sympatickou komedii Fanboys. V té o nápady a solidní řemeslo rozhodně nebyla nouze, takže tenhle akční výplach se sedmnáctiletou hvězdičkou, kterou uvidíme mj. i v Enderově hře, by se vám měl dostat do hledáčku. Už proto, že Kyle potřebuje peníze na druhé Fanboys, o které si přípravy nové trilogie vyloženě koledují.

Zápletka samozřejmě dost připomíná osudy opravdové Hit-Girl ve druhém Kick-Ass. I Mindy si vyzkouší středoškolskou klasiku, ale z ukázek máme pocit, že to dopadne asi jako když Rambo pomáhal mnichům opravovat povozy. Barely Lethal od debutujícího scenáristy Johna D´Arca produkuje Brett Ratner, což může být příležitost jak alespoň trochu odčinit ohavnou třetí Křižovatku smrti. Pokud to tedy vyjde.

---

Vytáhni v hospodě: Chloe Moretz šla prý na konkurz hlavně kvůli Angelině Jolie a její roli ve Wanted. Chtěla si prostě zahrát podobně sebevědomou a akční postavu. 

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace