Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Will Smith řádně přitvrdí


ikona
Mr. Hlad
wild bunchwill smith
Will Smith chystá remake kultovního drsného westernu Divoká banda 

Jedna z vůbec největších filmových hvězd Will Smith si dala delší pauzu, pokusila se nastartovat kariéry svých potomků a sázela na rodinné bijáky. Nedivíme se mu, nese to a jeho charisma v nich funguje. Přeci jenom bychom ale od Smithe radši viděli něco trošku zajímavějšího než průměrně vypadající Po zániku Země. A zdá se, že bychom to mohli dostat. Smith, jehož jediný vyložený propadák je přepálený Wild Wild West, se totiž rozhodl oprášit téma divokého západu a chystá novou verzi kultovní Divoké bandy.

V původním filmu Sama Peckinpaha parta bývalých vojáků utíká do Mexika po tom, co se jim trošku vymkne z rukou přepadení banky. Tady se přimotají k občanské válce a umřou u toho beze srandy stovky lidí. Drsný, špinavý a chlapský film se právem řadí mezi nejlepší westerny vůbec. Možná proto, že s klasickými westerny vlastně zase až tak moc společného nemá. Smith však klasickou předělávku nechystá. Jeho verze by se měla odehrávat v současnosti a hrdinové budou bývalí zaměstnanci DEA, kteří se rozhodnou na vlastní pěst vyrazit do Mexika a zlikvidovat tu nebezpečného narkobarona. Nedělají to kvůli tomu, že by měli nějaké morální pnutí, ale jednoduše chtějí jeho prachy. Momentálně se upravuje scénář, na němž před lety pracovali Brian Helgeland s Tony Scottem, a brzy se snad dočkáme i jména režiséra. Před nějakou dobou se okolo nové Divoké bandy motal David Ayer. Neměli bychom nic proti tomu, kdyby si na něj Smith zase vzpomněl.

---

Vytáhni v hospodě: Tahle scéna nesmí v remaku chybět. Snad bude Will Smith střílet Mexičany se stejným nadšením jako William Holden.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace