Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #192 o Iron Manovi a Star Treku


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Jak si doma vyrobit Thorovo kladivo nebo Enterprise? Který Spock je větší frajer? A jaká je nejzábavnější filmová smrt?  

Vypláchnutý výplach

Smrt týdne
Dobře natočená a nečekaná smrt nějaké vedlejší nebo důležité postavy může divákovi hned přidat na náladě. Někdy je to šokující, jindy neskutečně vtipné, ale každopádně to obvykle i podřimujícího člověka probere z letargie. Následující sestřih je plný překvapivých úmrtí, takže pro pomalejší čtenáře – bacha na spoilery. Tohle video je jich plné.

Návod týdne
Nevíte, na co se koukat? Nejste si jisti, jestli se chcete bavit u komedie, v níž hlavního hrdinu každé tři minuty někdo vesele nakopne do rozkroku, nebo u hororu, v němž sériový vrah machruje na své okolí s metrovou motorovkou? Na Netflixu moc dobře vědí, že vybrat ideální film, není vůbec žádná sranda. A tak se rozhodli divákům pomoci.

Kladivo týdne
Thorovo kladivo Mjolnir je hodně fajn věcička, ale zatloukat s ním hřebíky, abyste si mohli v ložnici pověsit plakát Ashtona Kutchera, by asi nebyl dobrý nápad. Každopádně parta z Hack a Day, která je zodpovědná i ze „skutečný“ světelný meč nebo zbraň ze hry Portal, udělala vlastní Mjolnir. A je s ním evidentně legrace. Tady se navíc můžete podívat, jak se vyráběl.

Reklama týdne
Zachary Quinto i Leonard Nimoy jsou jako Spock cool, kdo je ale větší frajer? To si rozhodněte sami, ti dva totiž jedou na golf, ale i z toho se rozhodli udělat soutěž a zároveň i reklamu na Audi. A docela sympatickou.

Plakáty týdne
Hollywoodu má své fanoušky rád, ale občas si je drží od těla. Třeba když se točí nějaký potenciální hit a davy nadšenců by akorát fotily, házely to na net a vřeštěly nadšením. Proto se občas při natáčení používají falešné názvy filmů a třeba filmy Návrat jediho nebo Temný rytíř povstal se točily jako Blue Harvest a Magnus Rex. Tady se můžete podívat, jak by plakáty vypadaly s falešnými názvy.

Model týdne
Snad jen Hvězdné války a Twilight mají věrnější fandy než Star Trek. Ti se teď těší na Abramsovu dvojku, ale než dorazí do kina, musí se zabavit něčím jiným. Třeba stavěním sakra povedených modelů Enterprise, se kterými pak mohou machrovat na ostatní Trekkies. Jo a zdravíme na Slovensko!

Remix týdne
Tři Iron Many máme za sebou a jestli se dočkáme čtvrtého, o tom se ještě chvilku bude asi jednat. Každopádně fanouškovská základna nezahálí, stříhá nové trailery a dělá celkem efektní remixy, které by mohly epileptikům poměrně hodně ublížit. Užijte si je.

Záchrana týdne
Seriál Community sice po odchodu jeho tvůrce Dana Harmona padl docela na hubu, pořád je tu ale sakra velký potenciál. Bohužel parta z Greendale Community College bojuje i letos o přežití, a tak se zase fandové rozhodli celkem stylovým způsobem začít bojovat za jeho záchranu. Nakonec se to povedlo, i když těžko říct, jestli si to seriál ještě zaslouží, ale rádi se necháme přesvědčit, že svůj potenciál ještě nevyčerpal.

Recenze týdne
Nějakou tu recenzi, v niž se kritici k filmu vyjadřují s pomocí písně, už jsme tu měli. Teď došlo na třetího Iron Mana a i když by se v redakci asi jen těžko hledal nějaký hardcore fanda country, tohle se docela povedlo.

Duel týdne
Minule jste se celkem jasně vyjádřili v tom smyslu, že byste se za pár let dalšímu Iron Manovi rozhodně nebránili. Marvel asi taky ne.

Tentokrát se podíváme na jednu slavnou sci-fi ságu. J.J. Abrams zvládl oživit téměř mrtvý Star Trek a posádka Enterprise se opět zařadila mezi hrdiny, s nimiž je nutno v kinech počítat. Třetího filmu se nejspíš časem také dočkáme, ale jelikož se Abrams upsal Hvězdným válkám, bude potřeba najít nové režiséra. Kdo by podle vás měl točit další Star Trek? Jména favoritů uveďte do předmětu a do textu napište důvody.

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (28)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace