Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Piráti hledají režiséra


ikona
Mr. Hlad
johnny depppirates of carribean
Kdo vypluje na moře s Johnny Deppem?  

První Piráti z Karibiku jsou i dnes parádní dobrodružná jízda, ale jejich dva sequely se malinko utopily ve snaze o možná až přílišnou epičnost. Čtyřka zase stála čtvrt miliardy, ale vypadá hůř jak Ostrov hrdlořezů. Vydělala však sakra hodně, takže tahle značka zkrátka chcípnout nemůže a dokud se bude vracet Johnny Depp, tak budeme nejspíš dostávat nová a nová karibská dobrodružství. O pětce se mluvil hned po tom, co čtvrtý díl dorazil do kin, ale teprve teď se s ní začíná něco pořádného dít. O příběhu nic známo není, ale rozhodně máme na úvod dobrou zprávu. Režisér uchcané čtyřky Rob Marshall točí pohádkový muzikál Into the Woods, a tak si Jerry Bruckheimer musí najít někoho jiného. Žádná velká ztráta to není.

 

Každopádně jména, která zatím padají, jsou celkem překvapivá. Nejznámějším kandidátem je Rupert Sanders. Režisér Sněhurky a lovce ukázal, že dobrodružství umí a že zvládne i vyšší rozpočet, takže by Piráty ukočírovat měl. Dalším v pořadí je Fredrik Bond, jenž má na kontě zatím jen prý veleprůměrnou šílenost The Necessary Death of Charlie Countryman se Shiou LaBeoufem a Madsem Mikkelsenem, Bruckheimerovi se však film prý líbil hodně. No a posledními kandidáty jsou Joachim Rønning a Espen Sandberg, kteří sice svým debutem Sexy Pistols nikoho moc nezaujali, ale jejich dobrodružná plavba přes Tichý oceán v Kon-Tiki jim získala hodně fandů. A navíc tu i ukázali, že s mořem nemají nejmenší problém.

Docela zajímavé volby, tak uvidíme, jestli se povede s někým z nich dohodnout, nebo budou u Disneyho hledat dál. Premiéra je až v létě 2015, takže čas ještě mají.

---

Vytáhni v hospodě: Do role Černovouse, kterého si ve čtyřce zahrál Ian McShane, tvůrci zvažovali Alfreda Molinu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace