Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvelovská druhá liga jde do akce


ikona
Mr. Hlad
blademarvel
Blade a tři nováčci začali bojovat o své vlastní filmy 

Při pohledu na tržby třetího Iron Mana by se člověk nedivil, kdyby se u Marvelů rozhodli zadaptovat i comics o tom, jak negramotný Lojza Vopička vyrazil na výlet na Karlštejn. Fáze 2 je rozjetá a brzy se dočkáme jak sequelů Thora a Captaina Americy, tak i novinky Guradians of the Galaxy a dvojky Avengers, po nichž dorazí i Ant-Man. Nedávno se objevily informace, že Marvel hodlá věnovat trošku úsilí oživení Daredevila a dojde i na kouzelníka Dr. Strange. Pořád je tu ale dost postav, o nichž zatím nepadlo ani slovo. Až doposud.

Oficiálně se k tomu sice nechce nikdo vyjadřovat, podle všeho ale existuje scénář pro reboot navrátivšího se úpírobijce Bladea, zpátky doma se pak konečně ocitli i Ghost Rider a Punisher. Ale mluví se i o trojici absolutních nováčků. Potenciál pro velké plátno prý mají také Ms. Marvel, Iron Fist a Runaways. Ta první je agentkou CIA, která má nadlidskou sílu a rychlost, umí létat a kamarádí se s Wolverinem. Iron Fist patří mezi největší mistry bojových umění a Runaways jsou zase parta teenagerů, kteří zjistí, že jejich rodiče jsou superpadouši, vetřelci, telepati a mafiáni s nadlidskými schopnostmi, jež po nich potomci podědili a teď musí nakopat řitě vlastním rodičům. Co byste viděli na plátně nejradši?

Vytáhni v hospodě: O Iron Fistovi se mluvilo už před lety, když se okolo role motal Ray Park.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace