Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kick-Ass a Tajná služba


ikona
Mr. Hlad
kick-assmatthew vaughnsecret service
Drsnější variace na Bondovky od tvůrců Kick-Ass sehnala oscarovou hvězdu 

Pokud existuje herec, který dokonale reprezentuje gentlemanství, slušnost a uhlazenost filmového světa a hollywoodských celebrit a naše maminky ho za to milují, je to Colin Firth. I on ale evidentně potřebuje trochu změnu a konzervativní dramata plná brilantně napsaných dialogů hodlá vyměnit za trošku toho fuckování a zabíjení. A mělo by to být zajímavé, protože jako nový projekt si vybral comicsovou adaptaci The Secret Service. Což je film, který společně kutí Mark Millar a Matthew Vaughn, tedy dvojice zodpovědná za Kick-Ass. A zápletka je přinejmenším zajímavá.

Sám Millar ji popisuje jako mix Bondovky a My Fair Lady. Hlavní hrdina Gary je mladý flákač z předměstí, který do deseti let skončí na pracáku, ve vězení nebo s kulkou v lebce. A tak se ho rozhodne ujmout strýček Jack, jenž pracuje pro vládu a dělá věci, na něž si netroufnou ani agenti s povolením zabíjet. Teď se rozhodl z Garyho udělat následovníka, to ale chce hodně tréninku ve speciální škole pro špióny a i když je synovec skoro negramotný, ukáže se že pro tyhle věci má talent a možná strejdovi pomůže i se zapeklitým případem. Kdosi totiž unáší slavné filmové hvězdy. Vaughn s Millerem v Kick-Ass ukázali, že umí dokonale propojit zajímavé postavy, drsný humor a akční scény, takže není důvod se bát  že to tentokrát nevyjde. Premiéra by měla být příští rok v listopadu.

---

Vytáhni v hospodě: V comicsové verzi se objeví i Mark Hamill a Ridley Scott, doufejme, že je Millar sežene i do filmu. Jinak bude The Secret Service poloviční.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace