Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jude Law hledá poklad


ikona
Mr. Hlad
jude law
Přidáte se k výpravě za potopeným zlatem v Černém moři?  

Jude Law byl dlouhou dobu jen sympatickým britským ksichtem, jehož talent trpěl tím, že z něj média dělala sex symbol. Zkrátka to chvilku trvalo, než ho diváci začali brát i jako sakra zajímavého herce s hodně širokým rejstříkem. Časem od něj snad nafasujeme třetího Sherlocka Holmese, na letošek chystá zajímavě znějící projekt Dom Hemingway, ve kterém si zahraje chlapíka, jenž po dvanácti letech ve vězení chce svůj podíl z loupeže, kvůli které se dostal za mříže, a příští rok ho uvidíme v hvězdně obsazené novince Wese Andersona The Grand Budapest Hotel.

Původně se měl objevit i ve westernu Jane Got a Gun, ale to nakonec nevyšlo. Naštěstí si rychle našel náhradní a docela zajímavý projekt. V thrilleru Black Sea si zahraje zkušeného námořníka, jenž dostane zajímavý úkol. Spolu se svou posádkou má v Černém moři vylovit ponorku, která se potopila na dno i s nákladem zlata. Klidně vsaďte svoje játra na to, že se celá akce hodně zkomplikuje a komorní drama o prázdnotě života vyjadřované dlouhými pohledy na nekonečný obzor z toho nakonec nevyleze. Režírovat by měl Kevin Macdonald, tvůrce Posledního skotského krále nebo solidní detektivky Na odstřel.

---

Vytáhni v hospodě: Law zamlada bydlel s Ewanem McGregorem a Johnny Lee Millerem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace