Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #190 o Arnoldovi a Přátelích


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Jak vypadá kraťas od trikaře Avatara? Je Arnold dobrý řidič? A kolik krve vyteklo v seriálovém Spartacovi?  

Nadmíru solidní výplach

Kraťas týdne
Často se říká, že dnešní technologie dovolují téměř každému vzít do ruky kameru a s trochou snahy natočit něco, co vypadá skoro jako film. Ten talent je ale potřeba bohužel pořád. Patrick Kalyn ho evidentně má. U filmu už chvilku působí, i když ne jako režisér, ale mít na svém kontě vizuální efekty k filmům jako Avatar, District 9 nebo King Kong taky není k zahození. Teď zkusil Kalyn natočit vlastní věci a jeho osmiminutové sci-fi Hybrid stojí za to. No a zápletka? Ta je jednoduchá. Když vám mimozemšťani zabíjí dceru, tak s nimi na pivko asi nepůjdete, ne?

Přátelé týdne
Hra o trůny je seriál, který není úplně typickou rodinou zábavou. Pokud tedy za typickou rodinou zábavu nepovažujete vraždění dětí, incest a občanskou válku. Každopádně s trochou snahy by evidentně být mohl a Khaleese s Cersei by klidně mohly být nová Rachel a Monica, nemyslíte?

Arnold týdne
Komik Will Sasso žádná mega hvězda není, ale vidět jste ho mohli třeba ve Třech moulech nebo legendárních videích „Hi, I'm Steven Seagal“. Proslavil se ale hlavně tím, že umí parádně napodobovat hlas bývalého kalifornského guvernéra. A vyrazit s ním na road trip po Americe by mohla být docela zábava.

Režisér týdne
Při pracovním pohovoru musí člověk zapůsobit co nejvíc. Obyčejní lidé v životopise tvrdí takové ty věci, jako že během posledních pěti let stačili zachránit sedm pand a momentálně pracují na řešení problému globálního oteplování. Gus Van Sant obvykle machruje tím, že natočil oscarovky Milk nebo Dobrý Will Hunting. Ani to ale člověku podle všeho práci nezajistí. Teď má totiž zájem o režii adaptace knižního bestselleru 50 odstínů šedi a aby přesvědčil producenty, že je pro ni ten pravý, údajně natočil kraťas, ve kterém Alex Pettyfer z Bez kalhot a Jsem číslo čtyři hraje hlavní mužskou roli. Uvidíme, jestli to těm dvěma pomůže k filmu, vedle kterého by Twilight šílenství mohlo být naprosto neškodnou záležitostí.

Sestřih týdne
Seriál Spartacus skončil. Pravděpodobně nejkrvavější zábava v televizi to zabila, protože logicky nemohla jet do nekonečna a díky dějepisu a filmu s Kirkem Douglasem víme, jak to s tímhle slavným povstáním otroků dopadlo. Pokud si ale chcete připomenout největší lahůdky z téhle řezničiny, stačí kliknout.

Adaptace týdne
Ačkoliv je comics Calvin & Hobbes geniální a i u nás už vyšlo několik knih, příběh kluka s velkou fantazií a jeho plyšového tygra nejspíš někdo jen tak nenatočí. A buďme za to rádi, protože by to pravděpodobně dopadlo přinejlepším jako Garfield. Každopádně fandů má tahle dvojka dost a ti se rozhodli udělat alespoň trailer na fiktivní film. A přistoupili k tomu trošku jinak, než jak by to udělal Hollywood. Šílenství, strach, paranoia a plyšoví tygři v jednom!

Projekt týdne
O tom, že Kristen Bell sehnala v rekordním čase dva miliony dolarů na film Veronica Mars, jsme už před nějakou dobou psali. Tahle akce logicky inspirovala spoustu lidí k tomu, aby o tom začali uvažovat taky a teď se do shánění financí pustil herec a režisér vynikajícího Procitnutí v Garden State Zach Braff. Jeho Wish I Was Here by měl být příběh herce, který nemá práci, sotva se zvládá postarat o rodinu a touží být hrdinou jménem Space Knight. V době psaní výplachu měl jeho projekt přislíbených jeden a tři čtvrtě milionu dolarů a žebrat mohl dalších 28 dní, takže teď už Braff nejspíš peníze má. Tady zjistíte o jeho novince víc.

Animák týdne
Každý správný filmový fanda by si měl jednou za pár měsíců udělat čas a pustit s Hvězdné války. Jen aby si připomenul, proč jsou filmy boží a stojí za to chodit do kina. Když ale nestíháte, nebo prostě potřebujete něco kratší do mobilu na cesty, mohlo by vám posloužit tohle video, ve kterém je Nová naděje zkrácená na solidních šedesát vteřin.

Dárek týdne
Mít přítelkyni nebo manželku, která člověku toleruje, že ve volném čase sedí u televize nebo počítače a čumí na hromadu seriálů, je paráda. Mít přítelkyni nebo manželku, která člověku vytvoří z oblíbených seriálů cool video a dosadí vás do něj, je k nezaplacení.

Duel týdne
Minule jsme se vás ptali na to, jestli je pro vás Joseph Kosinski zajímavý filmař. Většina z vás by ho brala, tak uvidíme, s čím přijde příště. Ale určitě by to chtělo zabrat a naučit se minimálně pracovat s postavami a s příběhem.

Dneska budeme hledat režiséra. O třetím filmovém Mortal Kombatu se mluví prakticky od dvojky, která sice za nic nestála, ale fanoušků má herní série stále dost, tak proč je trochu neoškubat? Pravidelně se objevují drby, máme tu webseriál, ale film nikde. Kdo by podle vás měl natočit regulérní třetí Mortal Kombat? Jméno favorita šoupněte do předmětu a do textu napište důvody.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace