Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cruise v další epické sci-fi


ikona
KarelR
tom cruiseyukikaze
Tentokrát poletí do jiné dimenze. 

Tom Cruise se s tím nemaže. Ještě jsme se ani neoklepali z blahého Nevědomí, a už se na nás žene další emzácká invaze s nejslavnějším scientologem světa. Ne, nemyslím teď adaptaci japonského románu All You Need Is Kill, ve které bude Cruise bránit Zemi v robotickém postroji. Tenhle sci-fi akčňák už je v post-produkci, jeho producenti mu ale věří natolik, že hodlají znovu vkročit do téže řeky.

 

Do hledáčku se jim totiž dostal další příběh ze země vycházejícího slunce, do něhož opět zvládli ulovit Toma Cruise. Jde o román Yukikaze od Chōheia Kambayashiho, v němž se naši planetu snaží dobýt tajuplní mimozemšťané z jiné dimenze. Jejich invaze přes portál v Antarktidě ale neuspěje, což vyvolá třicetiletou válku napříč oběma světy. Součástí posledního pozemského protiútoku je pak i podporučík Rei Fukai, jenž musí s pomocí svojí stíhačky zjistit, jak nejlépe rozbombardovat nepřátelské základny. A zajistit tak těžce zkoušené Zemi menší interdimenzionální oddech.

 

Za projektem opět stojí Warneři a jistě do něj vkládají nemalé naděje. Jejich oči se tedy musejí upírat k víkendovému otvíráku Nevědomí, který potvrdí nebo vyvrátí Cruiseův komerční potenciál. Ve světě se Kosinskiho designová odysea osvědčila a už má na kontě 61 milionů. Úspěch za mořem by tak Cruiseovi definitivně vrátil star-power a posvětil oblíbenou studiovou taktiku: "Hraje tam Tom? Tak tady je 120 mega a uvidíme se na premiéře!"

Japonci už Yukikaze stihli natočit jako pětidílné anime. Tak se na něj případně mrkněte (1, 2, 3, 4, 5) a dejte vědět, jestli tam vidíte filmový potenciál.

---

Vytáhni v hospodě: Letos se to opět hemží názory, že Cruise není prvotřídní herec. Jestli ten dojem máte taky, pusťte si Stoneovo drama Narozen 4. července. Změna názoru zaručena.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace