Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Postradatelní?


ikona
Mr. Hlad
expendablesmel gibsonwesley snipes
Objeví se v Expendables Martin Riggs a Blade?  

Ačkoliv spousta lidí měla ke dvojce Postradatelných výhrady, pořád to byl fajn akční film. Pravda, scénář nejspíš neexistoval a všichni na place improvizovali, ale co se akce týče, Simon West natočil svůj nejlepší film od Con Airu. Přeci jenom bychom ale příště chtěli, aby to alespoň malinko víc dávalo smysl. A aby se něco dělo i v prostřední části. S tím se ale bude muset porvat budoucí režisér. Jeho jméno zatím neznáme, ovšem před pár dny se Stallone fanoušků na netu zeptal, co by řekli na to, kdyby film točil Mel Gibson. Nic to pochopitelně neznamená, ale rozhodně by bylo zajímavé, kdyby oscarový filmař a člověk, který se fakt nebojí násilí, stál za kamerou. A nejspíš by se nechal ukecat i na nějaké to cameo.

Teď se raději přesuňme od teorií k realitě. Oficiálně se totiž k Postradatelným přidává Wesley Snipes. Ten byl nedávno propuštěn z vězení a i když musí až do devatenáctého července sedět doma na zadku, se Slyem už se dohodli a ve trojce ho uvidíme. Koho si zahraje, to zatím není jasné. Původně pro něj Stallone psal roli Hale Caesara, ovšem kvůli Snipesově nástupu do vězení se jí nakonec měl ujmout Forest Whitaker. Ten nestíhal, a tak ho na pár dní nahradil 50 Cent, než Stalloneovi z vyděšených reakcí fandů došlo, že to nebyl dobrý nápad, a tak jsme nakonec nafasovali Terryho Crewse.

---

Vytáhni v hospodě: V prvním díle se měla dokonce jako agentka CIA objevit Sandra Bullock. Moc si to nedokážeme představit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace