Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #188 o honičkách a mečích


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Jak se točí Rychle a zběsile na zahradě? K čemu může sloužit skřetí meč? A kam si můžete zajet do Jurského parku?  

Snad už jarní výplach

Sestřih týdne
Pokud nepatříte mezi hardcore fandy artových filmů a víc než tříhodinové drama beze slov si v kině užijete spoustu výbuchů a hlášek, je léto nejspíš vaším nejoblíbenějším filmovým ročním obdobím. Jsou tu ty nejdražší, největší a nejhlasitější filmy, ale pořád ještě existuje spousta lidí, kteří touhle zábavou trošku opovrhují a považují sledování comicsovek a epických sci-fi spektáklů za ztrátu času. Pusťte jim tohle video a pokud nezmění názor a nebudou s vámi chtít jít v létě alespoň jednou do kina, doporučujeme najít si jiné kamarády.

Trička týdne
Tony Stark je borec, protože má charisma, super oblek a miliardy dolarů. My je nemáme a počítáme, že ani mezi našimi čtenáři by se nenašlo moc lidí, kteří by mohli Tonymu beztrestně tykat. Ale možná, že když si pořídíte cool ironmanovské tričko, možná by s vámi na to pivko zašel.

Hajzl týdne
Charita je dobrá věc, ale přeci jenom se s ní musí opatrně. Když člověk vydělá na sirotky/nemocné/zvířátka dost peněz, může se mu to v hlavě trošku pomíchat. S pocitem „vykonal jsem až příliš mnoho dobrého“ totiž může přijít i nápad, že teď mám právo chovat se jako hovado. Třeba jako Seth Rogen, který neuklízí psí výkaly, vyrábí drogy s Walterem s Breaking Bad a zabíjí svoje kamarády. Ale konec konců charitativní projekt Hilarity for Charity vymyslel on a jeho žena, takže si vlastně může dělat, co chce.

Facebook týdne
Hra o trůny je nezastavitelná. Čtvrtá řada byla odklepnuta prakticky hned po prvním díle té třetí, i přes pomalejší rozjezd aktuální série je sledovanost obrovská a fandové zůstávají věrní. A ti kreativnější se občas rozhodnou přijít s nějakou vlastní blbinou. Jako třeba s povedenou facebookovou konverzací seriálových hrdinů.

Miliardář týdne
Australský miliardář Clive Palmer je sympatický magor. Už nějakou dobu staví dokonalou repliku Titanicu, se kterou chce v roce 2016 absolvovat stejnou cestu jako originál. Jeho loď bude mít ale na rozdíl od té původní dostatek záchranných člunů a pro sichr internet, abyste mohli na Facebook psát kámošům, že se do půl hodiny utopíte. Palmerovi to ale evidentně nestačí, podle všeho totiž staví dva vlastní Jurské parky. Na rozdíl od Stevena Spielberga se ale obejde bez DNA a klonování, místo toho vsadí na stovky animatronických pravěkých potvor. Kdy je uvidíme, zatím není jasné, ale rozhodně si kvůli nim budete muset zaletět do Austrálie nebo do Číny.

Honička týdne
Rychle a zběsile 6 aspiruje na největší akčňák roku a my se na něj upřímně těšíme. Diesel, Johnson, Walker, dánský hroch Kim Kold spolu s již zkušeným Justinem Linem chystají hromadu honiček, přestřelek, bitek a vůbec věcí, které po nich fanoušci chtějí. Existenciálního dramatu se bát nemusíme, tady se pojede ve starých kolejích, protože fandové evidentně nic nového nepotřebují. A umí se zabavit ještě před filmem. Stačí vyndat pár modýlků, vzít kameru a začít blbnout na zahradě.

Zbraň týdne
Možná, že jste to doteď nevěděli, ale život bez skřetího meče z Pána prstenů nemá smysl. jedna fanynka si ho ale koupila a zjistila, že v domácnosti se dá využít naprosto ke všemu a nevyplácí se chodit bez něj ani na záchod.

Projekt týdne
Web VideaČesky.cz už nějakou tu dobu servíruje lidem, kteří nezvládají cizí jazyky, to nejlepší z videí z hlubin internetu. A daří se jim, takže teď se rozhodli podpořit zajímavý projekt iShorts. V rámci něho můžete vidět v kinech po České republice to nejlepší z amerických krátkých filmů. A teď se nově díky zmíněnému webu můžete těšit na to, že si kraťasy užijete s českými titulky. Ještě v dubnu se bude promítat třeba v Praze, Brně, Hradci Králové nebo v Jablonci nad Nisou. Za asi hodinu a půl krátkých filmů v češtině zaplatíte šedesát korun, což je velmi příjemná cena.

Loupež týdne
V Severní Karolíně došlo k hodně zajímavé situaci. Detektiv s cool jménem LG Bear se snažil vypátrat zloděje televizí a rozhodl se k tomu využít službu Netflix, díky níž můžete legálně koukat na streamované filmy. Bear kontaktoval společnost s prosbou, aby mu dali vědět, když někdo jejich službu na kradené televizi využije a oznámila mu, kde k tomu došlo. Netflix s tím neměl problém, takže policie dostala echo a bednu našla u muže, jenž ji koupil od známého svého bratrance. U něj pak policie objevila dvě kradené dodávky, několik dalších televizí, osm GPSek, sedmnáct kusů nářadí a čtyřiatřicet hodinek. Good job.

Duel týdne
Minule jsme se vás ptali na to, kolik filmových hadrů doma máte. Dost blbě se to vyhodnocuje, takže si diskusi projeďte sami, ale Vaflíkových osmnáct kousků asi jen tak někdo nepřekoná.

Tentokrát by nás zajímalo, co si myslíte o kariéře Jima Carreyho. Má za sebou hromadu nezapomenutelných rolí a zvládá komedie i dramata, ale vloni mu bylo padesát, poslední filmy nebyly bůhvíjak povedené ani úspěšné a spousta lidí už ho posílá do důchody. Co myslíte vy? Je pro vás Jim Carrey stále komediálním esem? Svoje ANO nebo NE pište do předmětu a do textu uveďte důvody.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace