Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

7 filmů Bruna Ferrariho


ikona
Mr. Hlad
7 filmů
Jaké jsou oblíbené filmy jednoho z nejosobitějšíh českých zpěváků?  

Asi byste jen těžko na naší hudební scéně hledali pozoruhodnější postavu, než je Samir Hauser. Muž, který žije dvě hudební kariéry současně. Zpěvák legendární české elektronické kapely Vanessa je přesně ten typ člověka, kvůli kterému slabší jedinci tvrdí, že svět se řítí do pekel, ale fanoušci opravdu originální a osobité zábavy ho mají za klasika. 

Extravagance, drogy, sex, temnota, šílenství a hravost. Jeho alter ego Bruno Ferrari je sice mírnější povahy, ale o to více se zabývá ženami a jejich temnými vášněmi. Tak či tak Samir i Bruno za sebou má několik úspěšných desek a spolupracoval s lidmi, kteří mají prsty v albech Nine Inch Nails, Einsturzende Neubauten nebo Depeche Mode. A tady jsou jeho oblíbené filmy:

1. Female Trouble (USA, 1974, r. John Waters)

I framed Leslie Bacon! I called the heroin hot line on Abbie Hoffman! I bought the gun that Bremer used to shoot Wallace! I had an affair with Juan Corona! I blew Richard Speck, and I'm so fuckin’ beautiful I can't stand it myself!!! Geniální film Johna Waterse a nezapomenutelnej Divineův projev během jeho performance. Nic lepšího prostě není.

2. Vrah ve mně (USA, 2010, r. Michael Winterbottom)

Náhodou jsem narazil na tenhle film noir s Casey Affleckem o jednom sadistickým fízlovi. Doporučuju.

3. Utopia (Velká Británie, 2013, r. Marc Munden, Alex Garcia Lopez)

Jak jste si už možná všimli, filmy stojí čím dál víc za hovno a seriály jsou naopak čím dál lepší. Jeden příklad za všechny – anglická minisérie Utopia. Pro milovníky černýho humoru a konspiračních teorií je to povinnost.

4. Muž, který nebyl (Velká Británie/USA, 2001, r. Ethan a Joel Coenovi)

Pro mě nejlepší film od Coenů z doby, kdy ještě točili dobrý věci.

5. Atlas mraků (Německo/USA, 2012, r. Andy Wachowski, Lana Wachowski, Tom Tykwer)

Nechodím do kina, protože tam dávaj samý sračky. Tohle je film, díky kterýmu se po hodně dlouhý době nemusíte stydět, že jste byli v kině. Navíc jsem snad poprvé v životě zkousnul Toma Hankse.

6. McCabe a paní Millerová (USA, 1971, r. Robert Altman)

Skvělá věc od Roberta Altmana. Dokonalá atmosféra, dokonalej Warren Beatty, vynikající Leonard Cohen jako hudební doprovod.

7. Desperate Living (USA, 1977, r. John Waters)

Jeden z nejlegračnějších filmů Johna Waterse. Panovačná a věčně přežraná Edith Massey a propečená tlustá černoška v závěru filmu.

Tak co na to říkáte?

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (22)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace