Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #186 o drsňačkách a Goslingovi


ikona
KarelR
víkendový výplach
Proč se Shatner vrátil ke Star Treku? Jaký cosplay teď frčí? A co zpívají upřímní Bídníci? 

Neděle, výplach... však to znáte.

Naháněčka týdne
Bruce Willis je jednou z největších akčních hvězd všech dob. Což znamená především to, že se ho za poslední desítky let pokoušelo zabít fakt hodně lidí. Co by se stalo, kdyby se všechny (nejen) jeho nemesis dohodly a šly do toho najednou? Odpověď nabízí desetiminutové video s výmluvným názvem Everybody Wants to Kill Bruce...

Odveta týdne
William Shatner příliš nepatří mezi zastánce nového Star Treku. Stále se nemůže přenést přes to, že ho J. J. Abrams nenapasoval do pár let starého restartu, teď ale kupodivu přiložil ruku k dílu. Nový Star Trek totiž bude doprovázet počítačová hra, v níž se Kirk a Spock utkají s neblaze známou rasou z původního seriálu. A Shatner při té příležitosti dostal dost peněz na to, aby si střihnul reklamní odvetu nejlegendárnějšího duel, jaký se kdy v Treku odehrál.

Superhrdinové týdne
Najít na netu povedený comicsový fan art není problém. Z té záplavy povedených koláží ale občas něco unikne, a právě to je případ nové série deseti fotek, na kterých filmové superborce nahradili jejich comicsové předobrazy. Fajnový nápad, ještě hezčí provedení.

 

Upřímný trailer týdne
Bídníci rozdělili filmový svět na dvě skupiny. Ta jedna nemá z dvouapůlhodinovými zpívánkami zas takový problém a chápe Hooperův záměr trochu si zaexperimentovat. Ta druhá pak vůbec nepobírá, jak ten film mohl někdo přežít bez trvalých duševních následků, a pevně doufá, že Anne Hathaway už nikdy nebude tři minuty řvát přímo do kamery. Patří ke skupině číslo dvě? Tak to budete následující čtyři minuty milovat.

Akční ženy týdne
Akčních sestřihů je plné Youtube, občas se ale vynoří nějaký, který rozhodně stojí za pozornost. V poslední době se takhle objevil love letter všem filmovým hrdinkám, které se nebojí lámat kosti a ustřelovat hlavy, což přivede hlavně k jedné myšlence. Drsných ženštin není nikdy dost!

Kufr týdne
Konečně je to tu. Marvel kdysi slíbil speciální kolekci s filmovou Fází 1, ve které hodlal naservírovat všech šest filmů se spoustou bonusových vychytávek. Soudní spor o design pak ale celou záležitost zdržel, pročež se kufříku s teseraktem dočkáváme až nyní. To čekání ale určitě stálo za to.

Podfuk týdne
Tohle sice není přímo filmová záležitost, ale pěkně ukazuje, že modelářské hrátky nejsou mrtvé. Používání miniatur je tradiční technika, bez které by Pán prstenů, Den Nezávislosti a spousta dalších filmů vypadala jako ohavné digitální paskvily. Málokdo ale ví, že se tenhle postup nepoužívá jen o filmu. Ale třeba i při vytváření oslňujících přírodních wallpaperů, u kterých by to člověk vážně nečekal.

Cosplay týdne
Con bez cosplaye by byl jako svíčková bez knedlíků. Tyhle dvě věci k sobě zkrátka neodlučně patří, a fanouškovské reprodukce nejoblíbenějších populární hrdinů často vypadají úžasně. Výjimkou pak nebyl ani poslední ročník bostonského conu PAX East, na kterém sešla spousta moc pěkných kostýmů.

Gosling týdne
Ryan Gosling momentálně patří mezi hrstku nejzbožňovanějších bouráků filmového byznysu. Ženy ho milují, muži chtějí být jako on... a všechny by tak měl potěšit tenhle návykový krátký sestřih, ve kterém hvězda Bláznivé, zatracené lásky názorně předvádí, jako moc je boží.

Duel týdne
V minulém duelu drtivě zvítězil divácký zájem o Nicolase Cage. Jeho podivínská odysea tak očividně vychází a nezbývá než se těšit, kde se utrhne ze řetězu příště.

Dnešní duel bude poněkud klasičtější. Ve středu nám Roland Emmerich konečně odhalil svůj nový akčňák s Channingem Tatumem, ve kterém hodlá opět zdemolovat architektonickou chloubu USA. Otázka zní jednoduše: Těšíte se víc na jeho Útok na Bílý dům, nebo vás uchvátil spíš béčkovější Pád Bílého domu s Gerardem Butlerem? Název filmu (obezřetně) piště do předmětu a nezapomeňte uvést důvody.

 

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace