Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wolverine hledá holku


ikona
Mr. Hlad
hugh jackman
Hugh Jackman chystá kriminálku se zajímavou zápletkou 

Hugh Jackman je obrovský sympaťák a hodně snaživý herec, který se nevyhýbá žádnému žánru, bohužel ale bude nejspíš nadosmrti zaškatulkovaný jako mutant, kterému vyjíždí z rukou drápy. Wolverine se sólo objeví v kinech letos v létě, podívá se do Japonska, rozseká pár ninjů a vůbec bude provádět veselé věci. Příští rok Jackmana čeká účast v X-Men: Days of Future Past a na nedostatek práce si tak rozhodně stěžovat nemůže. Ovšem vymanit se z role slavného mutanta chce přeci jenom trochu snahy. A detektivka Six Years by mu možná mohla pomoci.

Půjde o adaptaci nejnovější knihy Harlana Cobena, ve které hlavní hrdina Jake Fisher přijde o lásku svého života Natalii. Ta totiž dala přednost jinému muži a zlomila mu srdce. Tím však romantika končí. Po šesti letech totiž její manžel zemřel. Ve vzduchu možná visí druhá šance, problém je ale v tom, že manželka nebožtíka není Natalie, ale úplně jiná žena, která se za ni vydává. Fisher teď bude chtít zjistit, proč to dělá a co se s jeho bývalou láskou stalo. Nezní to úplně špatně a žánr detektivek je v kinech v současné době hodně opomíjený, takže když se látky chopí šikovný režisér, mohlo by to být zajímavé.

---

Vytáhni v hospodě: Jackman je velkým fandou hororové série Pátek třináctého a hercem se stal prý proto, aby si jednou mohl zahrát Jasona Voorheese.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace