Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Affleck rozpoutá krvavé peklo


ikona
KarelR
Co vám říká rok 1775? 

Filmy nám obvykle přinášejí hlavně zábavu, občas ale dojde i na vzdělávání. Lincoln a 30 minut po půlnoci v podstatě neměli jiné ambice, než oscarově nalít světu do hlavy zásadní události americké historie, a CIA si loni udělalo moc pěknou reklamu v Argu. Tenhle dobový thriller to pak dotáhl až k sošce nejcennější, Bena Afflecka to pravé zabroušení do historie ale teprve čeká.

 

Jeho příštím filmem sice bude gangsterské drama Live By Night. Momentálně už ale hledí i za něj, a jeho nejnovějším potenciálním projektem je adaptace románu Bunker Hill: A City, a Siege, a Revolution, ve kterém Nathaniel Philbrick popisuje nejkrvavější bitvu Americké války za nezávislost. Většina z vás si určitě říká, že tohle období dostatečně pokryl Assassin's Creed 3. To ale Warnery příliš netrápí, takže najali Chrise Terria (zmíněné Argo), aby příští měsíc vycházející knihu přetavil do použitelného scénáře.

 

Bunker Hill by měla být epická válečná podívaná, ve které budou výrazné historické postavy spolupracovat s dosud neznámými hrdiny z lidu. Neměla by tak vadit rámcová známost toho, jak celá anglicko-americká řež skončila, a v Affleckových rukou to zní jako nadmíru zajímavý výlet do méně probádané historie. Stačí, aby se z bojiště moc neběhalo do kuloárů (ty se dostatečně probraly třeba v parádní minisérii John Adams), a hned tu máme nadějný velkofilm, kterému člověk přeje každý investovaný dolar. Nebo byste snad byli radši, kdyby Warneři zafinancovali dalšího Green Lanterna, zrestartovali Harryho Pottera nebo odmávli třetí Sex ve městě?

---

Vytáhni v hospodě: Ben Affleck se nedávno zúčastnil show Jimmyho Kimmela, kterou "unesl" Matt Damon. A ta idea byla nakonec zábavnější než čtyřicetiminutové provedení...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace