Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Útěk z New Yorku se blíží


ikona
Mr. Hlad
escape from new york
Legendární sci-fi Johna Carpentera čeká na svůj remake už pěkně dlouho. Teď se nejspíš dočkalo.  

Útěk z New Yorku je právem kultovní film. Ne každý jeho depresivní a trošku zvrácenou atmosféru vydýchá, ale i diváci, co téhle pecce Johna Carpentera na chuť nepřišli, musí uznat, že minimálně šílený příběh o tom, jak letadlo s americkým prezidentem spadne v New Yorku, který funguje jako jedno obří vězení a žijí v něm samí magoři, má koule. Stejně jako Snake Plissken, jednooký hrdina, jehož si nádherně vystřihl Kurt Russell a Clint Eastwood vedle něj působí jako usměvavý prodejce Nového prostoru. Producent Joel Silver teď oznámil, že na remake, na němž pracuje už pěkně dlouho, nezapomněl.

Jeho nový Útěk z New Yorku by měla být rovnou trilogie a hodlá se inspirovat u nové Planety opic, v první části tak nejspíš zjistíme, jak se z turistického centra stal kriminál a co je vlastně Snake Plissken, o němž se mluví jako o válečném hrdinovi, zač. Kdy, kdo, jak a za kolik, to zatím nikdo netuší. Naposledy se mluvilo o tom, že by se režie měl ujmout Breck Eisner, tvůrce solidní Sahary a povedených Podivných. Ohledně hlavní role padala jména jako Gerard Butler, Jeremy Renner nebo Tom Hardy. Russell je Russell, ale ani jeden z nich by nejspíš nebyl pro fandy zásadní problém. Joel Silver navíc pracuje v posledních letech poměrně často s Liamem Neesonem, takže třeba taková role, kterou měl v originále Lee Van Cleef, by mu sednout mohla. Uvidíme. Snad se nad celý projektem zase nezavře po pár týdnech voda.

---

Vytáhni v hospodě: Než se role Plisskena ujal Kurt Russell, uvažovalo studio o hercích, jako jsou Charles Bronson, Nick Nolte, Jeff Bridges, Tommy Lee Jones nebo Kris Kristofferson.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace