Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Will Smith vs. nový Skynet?


ikona
Mr. Hlad
colossuswill smith
O čem bude utajovaný a dlouho chystaný sci-fi projekt Willa Smithe?  

Will Smith si dal na chvilku od hraní pauzu, aby udělal hvězdy ze svých děcek. Jak moc se to povedlo nebo nepovedlo, to posuďte sami, každopádně spolu se synem Jadenem se letos objeví ve sci-fi M. Night Shyamalana Po zániku Země. Upoutávky zatím nevypadají nějak zvlášť zajímavě a režisér má po posledních filmech co napravovat, ale Smith by nejspíš do vyložené kraviny nešel. A navíc platí, že vždycky, když se motá kolem sci-fi, stojí to za to, ať už mluvíme o Já, robot, Dnu nezávislosti, Já, legenda nebo sérii Mužů v černém.

Do tohoto žánru bude spadat i jeho novinka Colossus, kterou Universal chystá už šest let. Teď se k ní dostal scenárista Ed Solomon, jenž má na kontě třeba právě Muže v černém nebo Charlieho andílky. A i když se studio snažilo utajit, o čem to celé bude, pár informací prosáklo. Mělo by se jednat o předělávku sci-fi filmu z roku 1970 Colossus: The Forbin Project, v němž doktor Charles Forbin vyrobil superpočítač, který neměl dělat chyby a popostrčit lidstvo k lepším zítřkům. Místo toho si ale našel si počítačového kámoše v Sovětském Svazu a společně se pokusili začít šéfovat světu. Něco podobného máme dostat i teď, Smith bude hrát tvůrce mašiny, která se rozhodne zlikvidovat všechno, co na světě chodí po dvou nohách a umí používat záchod. Jestli to znamená střílení po robotech nebo sezení s brýlemi před obrazovkou, zatím nevíme. Ale Smith bez problémů zvládne obojí.

Vytáhni v hospodě: Jakého kariérního rozhodnutí Smith nejvíc lituje? Toho, že nekývl na Matrix. A jakého filmu nejvíc lituje? Wild Wild West. Moc se tomu nedivíme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace