Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Resident Evil 6 bude zase mindf*ck


ikona
KarelR
resident evilresident evil 6
Ano, tahle značka je ne-mrtvá! 

Resident Evil je jedna z nejvíc fascinujících ság poslední doby. Hororová pocta Alence v říši divů se vyvinula v neochvějnou zombie sérii, ve které Milla Jovovich každých pár let porcuje nemrtvé po desítkách. Zatím poslední díl, Resident Evil: Odveta, šel až tak daleko, že ho snad nemohl chápat nikdo na place. A v nastaveném trendu se bude pokračovat.

 

Paul W. S. Anderson totiž potvrdil, že bude po prvním, čtvrtém a pátém díle režírovat (a zřejmě také psát) i ten šestý. Vzhledem k poslednímu záběru pětky by to měl být nejepičtější film všech dob. Něco mi ale říká, že se milionové armády a dračí příšery zase nějak brilantně smáznou a dostaneme další kolo efektního přešlapování na místě. Ehm... jupí!

 

Cokoliv jiného by vlastně bylo ošklivým porušením tradice, 12. září 2014 tak očekávejte svoji pravidelnou dávku nesmyslných laskomin. Proč až tak pozdě? Protože si Anderson mezitím střihne historický 3D akčňák Pompeje, ve kterém se Jon Snow ze Hry o trůny zabouchne do Babydoll ze Sucker Punch a bude ji zachraňovat před lávou ze zuřícího Vesuvu. Komedie roku zaručena!

---

Vytáhni v hospodě: Odveta byla první dílem série, ve které se neobjevili nemrtví psi. Snad na ně Anderson příště zase nezapomene!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace