Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ film night: 3 filmy Tonyho Scotta tuto sobotu!


ikona
Shushika
tony scott
Přijďte se podívat na průřez filmografií Tonyho Scotta a užít si Posledního skauta na velkém plátně 

V lednu jsme vás pozvali na noc s krátkými filmy tří mladých českých režisérů. Účast byla hojná, ohlasy pozitivní… a proto jsme tu s větším kalibrem. Do budoucna vás čas od času chceme zvát na noci filmových tributů režisérům našeho srdce, jejichž bijákům to na pláně vždycky náramně sluší.  Prvním z nich bude Tony Scott, který nás vloni v pozdním létě dobrovolně opustil zrovna v momentě, kdy měl po úspěšném Nezastavitelném našlápnuto k realizaci několika svých odsouvaných projektů. O to víc nás zamrzelo, že žádné nové filmy režiséra, který definoval víc než dvě dekády akce a chlapáctví a dodnes by se od něj mohli mnozí učit, už v šeru sálů nikdy neuvidíme.  Jeho filmy si ale naštěstí můžeme užívat i dál.

Pražské i přespolní proto zveme na sobotu 16. března od 17:00 do sálu pod Barevnou kavárnou na Londýnské 30, kde si promítneme tři filmy ze tří různých etap jeho dráhy: začneme debutovým hororem Hlad, zahláškujeme si s Joe Hallenbeckem v Posledním skautovi a nezvolníme ani ve finále s jeho rozlučkovým Nezastavitelným.

Filmy promítáme v pořadí Hlad (92min), Poslední skaut (106min), Nezastavitelný       (94min), mezi jednotlivými projekcemi bude cca 10min přestávka – to kdybyste nemohli přijít na celý program. Chybět nebo přijít pozdě se ale v tomhle případě moc nevyplatí – právě o přestávkách si tři z vás vylosují věcné dary v podobě tří Scottových akčňáků, které už netrpělivě čekají na své majitele.

Úvod „do Tonyho“ nám přislíbila velká fanynka filmů bratří Scottových, filmová kritička a  kmenová autorka původní (té dobré!) Cinemy,  Alena Prokopová, která se s námi nedávno podělila i o svých 7 filmů. A samozřejmě se dostaví i někteří z redakce.

Přijďte si užít fajn večer, vyhrát 3 z filmů Tonyho Scotta na DVD  a navrch posílit MZ komunitu!

Nevlídné počasí nám hraje do karet, trocha tonyscottovské akce vždycky zahřeje.

Pozor, kapacita míst je omezena.

Vstup: zdarma

Kapacita sálu: cca 50 míst

Rezervace míst:  maromark@centrum.cz

Kdy a kde: V sobotu 16. března od 17:00 v projekčním sále pod Barevnou kavárnou na Londýnské 30.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace