Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ předplatné: Zaplatili jste si MZ Live... a imfa!


ikona
Cival
moviezoneredakce
Když peníze pomáhají... 

Vaše dary aka dobrovolné předplatné nám pořád celkem fajnově frčí. Po úvodní pětadvacítce se na našem účtu objevilo deset a patnáct tisíc korun, což není kdovíjakej balík, ale jak by řekla moje máma, na zemi je nenajdete. Kvůli zákeřným zákonům sice tuhle částku musíme danit víc, než by se nám líbilo, nějakej šesták nám ale zbyde, díky čemuž budete jednak dostávat MZ Live dvakrát do měsíce (příští vysílání už 19. března!), hlavně ale můžeme zamakat na obsahu.

Jak ti bystřejší z vás zaznamenali, Vašek Rybář aka imf nám začal psát trochu víc. Ano, mohli jsme si i díky vám dovolit ho dotáhnout na MovieZone na půl úvazku, což reálně znamená, že ke klasickému informačnímu servisu od Hlada, Karla a mojí maličkosti přibude i vydatná paleta tematických článků. Proč jsme se k tomuhle riskantnímu investičnímu kroku s k0C0URem rozhodli? No protože pro vás chceme to nejlepší a doufáme, že imf, toho času s Kamilem Tetsuem Filou určitě nejschopnější filmový publicista v české kotlině, ze sebe bude sypat obsah, který pozvedne MovieZone o level výš. Buchty a Nářez byly začátek, aktuální téma o patáliích trikařů sympatický rozjezd a už příští týden se odpíchneme od speciálu o Smrtonosných pastech k materiálům, které na žádném jiném českém webu nenajdete.

JAK PODPOŘIT MOVIEZONE ČTĚTE ZDE!

Doufáme, že se tím MovieZone vytáhne na maximum svých možností, že se jí podaří občas výrazněji zatřást českým filmovým národem a že se to projeví i na image značky, její popularitě, potažmo na návštěvnosti webu.

S příjmy je to aktuálně trochu složitější, takže nebuďte žgrdi a solte do nás příspěvky, co to dá! :)

My vám za to jednak uděláme MovieZone útulnější co se týče reklamy, hlavně ale budeme servírovat obsah první jakosti. A jen tak nepolevíme!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace