Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Depp uvnitř Matrixu?


ikona
Mr. Hlad
johnny depptranscendence
O čem bude režijní debut dvorního kameramana Christophera Nolana?  

Nedávno jste se mohli dočíst o tom, že Johnny Depp chystá po delší době zase celkem zajímavý projekt a tentokrát nemá nic společného s Timem Burtonem ani Jackem Sparrowem. Transcendence je ambiciózní sci-fi, u nějž si poprvé vyzkouší režii Wally Pfister. Tenhle kameraman spolupracuje už od Mementa s Christopherem Nolanem a je to do značné míry právě on, kdo je zodpovědný za výsledný vizuál, u nějž v kině neskrývaně slintáme nadšením. Za Počátek si dokonce odnesl předloni Oscara. O čem ale jeho debut bude?

Zápletka zní poměrně dost zajímavě. Johnny Depp si tu zahraje vědce Willa, kterého kdosi zavraždí. To obvykle pro hrdinu znamená konec, ovšem jeho šikovná manželka zvládne nahrát jeho vědomí do počítače, kde Will zjišťuje, že zvládne komunikovat skrze stroje s ostatními lidmi a mohl by vypátrat svého vraha, i když už oficiálně není mezi živými. K Deppovi nedávno přibyli Paul Bettany a teď čerstvě i Rebecca Hall, která by si měla zahrát jeho manželku. Jestli Pfister natočí nového TRONa, Matrix nebo půjde víc ve stylu klasických detektivek, se zatím neodvážíme hádat. Každopádně s tímhle obsazením a zápletkou půjde nejspíš o hodně zajímavé zpestření dubna roku 2014.

Vytáhni v hospodě: V počítačové hře Batman začíná se objevila postava jménem Wally Pfister. A nadaboval ji skutečný Wally Pfister.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace