Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #182 o honičkách a Avengers


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Jak natočit honičku bez peněz? Kde narazíte v Asii na Iron Mana? A kdy uvidíme v kinech novinku Audrey Hepburn?  

První březnový výplach

Reklama týdne
Čas od času slyšíme něco o tom, že technologie pokročila tak, že brzy nebude problém udělat digitálně herce, co jsou už dávno po smrti. Pokud se ale těšíte na teenagerskou komedii s Cary Grantem nebo slasher s Vlastou Burianem, asi si ještě chvilku počkáme. Každopádně to však vypadá, že jsme na dobré cestě. Reklama na čokoládu Galaxy oživili Audrey Hepburn. Co k tomu bylo potřeba? Dvojnice s co možná nejpodobnější postavou, pořádné nastudování pohybů slavné herečky a hlavně hromada starých fotek a filmových záznamů, které se musely „nalepit“ na náhradnici. K dokonalosti to má sice ještě trochu daleko, ale i tak to vypadá dost zajímavě.

Trailer týdne
Minule jsme se vás pokusili nalákat na další blbinu Jimmyho Kimmela. Trailer na jeho Movie: The Movie: 2V je venku a čeká vás tu Bradley Cooper v roli starostlivého učitele, hordy sexy zombíků a leprechaunů, dcera Gerarda Butlera s plamenometem, superhrdinská kreveta a Jessica Chastain v kostýmu Black Widow. Jo a taky uvidíte v akci sílu rozkroku Channinga Tatuma.

Disneyland týdne
V Hongkongu se před pár lety postavil nejmenší Disneyland, ale protože Mickey Mouse, Kačer Donald a ostatní kreslená pakáž tu nejsou tak populární jako na západě, výdělky neplní očekávání investorů. A tak se rozhodli přijít s něčím aktuálnějším. Vedle klasických animovaných hrdinů tu teď dostanou prostor i superhrdinové od Marvelu v čele s Iron Manem, který je v Číně neskutečně populární. Takže když budete mít cestu okolo, stavte se.

Hulk týdne
Zelený gigant Hulk má na kontě dva ne zrovna úspěšné filmy, ovšem v Avengers si dokázal získat spoustu fandů. Když se totiž filmaři nezabývají psychickým problémem Bruce Bannera a radši vypustí ze řetězu čtyřmetrovou půltunovou personifikaci destrukce, je to mnohem zábavnější. Natáčení ale pro Marka Ruffala nejspíš žádná sranda nebyla. Tady se můžete podívat na to, jak vlastně Hulk v laboratořích ILM vznikal.

Vyhazov týdne
Oscaři jsou událost, na které by se měl člověk chovat slušně. Třeba kdyby Jessica Chastain uprostřed děkovné řeči Bena Afflecka krkla, asi by to nebylo úplně ideální. Každopádně někdy se to s tou slušností malinko přehání. Kristina Reed byla vyhozena po tom, co házela z balkonu papírové vlaštovky. Dělala to proto, že krátký animák Paperman, pod nímž je podepsaná jako producentka, zrovna vyhrál plešouna. Ochranka ji i tak ale vyvedla, naštěstí jen na chvilku a Reed se mohla zase po pár minutách vrátit na místo. A na Papermana, pokud jste ho ještě neviděli, se můžete podívat tady.

Honička týdne
Natočit akční scénu chce prachy a představivost. Nebo alespoň jedno z toho. V jednom ze starých výplachů jste mohli vidět efektní honičku natočenou jen s pomocí angličáků, teď tu máme něco jako sequel, ovšem namísto mrňavých autíček, do kterých musí člověk strkat, nafasujeme RC modely. A lidi, kteří je řídí, to rozhodně umí a navíc mají v oku většinu akčních klišé, takže dojde na honičku po ulici s malým výletem mezi stolky u netakticky umístěné kavárny, bourání do hydrantů i útěk před vrtulníkem. Dobrá práce.

Parodie týdne
Je jen velmi tenká hranice mezi genialitou a trapností. A když ji člověk chce překročit, netuší, jestli na něj okolí bude koukat jako na hvězdu, nebo jako někdo, kdo právě šlápl do bobše po bernardýnovi a teď to návštěvě roztahal v bytě po koberci. 50 Cent parodující 30 minut po půlnoci má bohužel možná trošku blíž k tomu druhému, ačkoliv zbraň, kterou používá, rozhodně za pozornost stojí. Klikejte sem.

Kapela týdne
Scarlett Johansson si nemůže stěžovat na to, že by se jí věnovalo málo pozornosti a že by se nudila. Fandy sbírá u Marvelu, občas to proloží nějakým filmem, ve kterém potvrdí, že umí i obstojně hrát a pořád vede v naší Bitvě buchet. Teď nazpívala písničku Before My Time k dokumentu Chasing Ice, která to dotáhla až k nominaci na Oscara. Takže vlastně nebylo zas až takové překvapení, když přiznala, že dává dohromady dívčí kapelu s názvem One and Only Singles. Muziku od nich zatím asi nikde nenajdete, ale nejspíš stačí chvilku si počkat.

Rap týdne
Alison Brie ze seriálu Community je sympatická, umí hrát a vypadá to, že s ní je v civilu celkem sranda. O chlup jí utekla role v sequelu Captaina Americy, ale snad se brzy dostane k nějakému projektu, díky němuž by získala trošku víc pozornosti. Zatím se drží v partě největších televizních magorů současnosti a je jí tam dobře. Jo a učí se rapovat, což jí překvapivě docela i jde.

Duel týdne
Minule jste se s námi podělili o spoustu veselých zážitků s idioty, co neví, jak se chovat v kině. Projet si je můžete v diskusi, ale vítězem bude asi speta.jr a jeho pomsta, kdy otravovi prdnul do ksichtu. Takhle se řeší spory gentlemansky!

Dnes si dáme oscarový duel, nebudeme se však ptát na filmy, ale na moderátora. Dali byste si se Sethem McFarlanem Oscary i příští rok? Své ANO a NE pište do předmětu a do textu uveďte důvody.

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (13)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace