Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí padouch pro Spideyho?


ikona
Mr. Hlad
spider-man
Druhý Spider-Man hledá třetího protivníka a dalšího oscarového herce 

Comisovka The Amazing Spider-Man to měla proti třetímu Batmanovi a Avengers těžké a i když rozhodně nešlo o špatný film, jednoduše zůstal ve stínu lepších a zábavnějších. Do značné míry za to můžou i sami tvůrci, kteří se rozhodli vystříhat hodně materiálu a naservírovali divákům něco, co vypadalo jako remake, po němž vlastně nikdo moc netoužil. Z téhle chyby se ale evidentně poučili, The Amazing Spider-Man 2 totiž na scénu přivede nejen zrzku Mary Jane, ale rovnou dva padouchy. Jamie Foxx si bude dělat binec jako Electro (jakou schopnost má, asi zvládnete odhadnout sami) a Paul Giamatti se tu objeví jako skoro nezastavitelný lidský buldozer Rhino. U Sony ale chtějí víc.

Už nějakou dobu víme, že dorazí i Parkerův nejlepší kámoš Harry Osborn, jehož si zahraje Dane DeHaal z loňské Kroniky, a teď sehnali i jeho tatíka. Normana Osborna si zahraje držitel Oscara Chris Cooper. Miliardář a něco jako Parkerův nový mentor má samozřejmě nějaká ta ošklivá tajemství, která nakonec povedou k tomu, že mu rupne v kouli a stane se z něho Green Goblin, což jsme konec konců viděli už u Raimiho, kde takhle blbnul Willem Dafoe. Zatím nikdo nechce prozradit, jestli se téhle proměny dočkáme už ve druhém filmu, nebo bude nutné si počkat na sequely, ale tři protivníci by přeci jenom možná byli moc. Každopádně druhý Spider-Man vypadá čím dál tím zajímavěji.

---

Vytáhni v hospodě: Cooper si zahrál ve slavném hororu Kruh roli nebezpečného pedofila. Celá postava ale nakonec byla vystřižena a zahlédnout ji můžete jen v novinách, které si hrdinové čtou. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (14)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace