Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Profesor X v nové Vráně?


ikona
Mr. Hlad
james mcavoythe crow
Kdo by si mohl zahrát slavného mstitele v remaku kultovní comicsovky?  

Některé projekty jsou evidentně prokleté. Comicsové Vrána vznikla díky tomu, že přítelkyně jejího autora Jamese O’Barra zemřela, když ji přejel opilý řidič. Při natáčení filmové adaptace nešťastnou náhodou zahynul Brandon Lee a těžko říct, kolik lidí stálo život sledování zoufale špatných sequelů nebo nepovedeného seriálu. O nové verzi se mluví už hodně dlouho a prokletí látky potvrzuje, že si na ní vylámala zuby spousta lidí. Mluvilo se o Marku Wahlbergovi nebo Bradley Cooperovi, ale i o Channingu Tatumovi nebo Ryanu Goslingovi. Režírovat měli Stephen Norrington (Blade) či Juan Carlos Fresnadillo (28 týdnů poté). A nakonec všichni zdrhli k jiným projektům.

Momentálně je v kolonce „režie“ napsaný F. Javier Gutiérrez, jenž má za sebou slušnou sci-fi s názvem 3 dny. A teď možná sehnal i hlavního hrdinu. Říká se, že muzikanta a mstitele, jenž vstane z mrtvých a vydá se po stopách svých vrahů, by si mohl zahrát James McAvoy. O jeho talentu pochyby snad nikdo nemá a třeba ve Wanted ukázal, že mu nedělá problém ani blbnutí v akčních scénách, čemuž by se v roli Erica Dravena nejspíš nevyhnul. Oficiálně se zatím k celé věci nikdo nevyjádřil, ale rozhodně by šlo o zajímavou volbu. Otázka je, jestli se tentokrát povede posunout projekt dopředu. Respektive jestli je vůbec potřeba další Vránu točit. Ale počkejme si.

---

Vytáhni v hospodě: Před pár lety napsal scénář k nové Vráně i muzikant Nick Cave, který napsal i drsné The Proposition nebo nedávnou Zemi bez zákona. Bohužel mu to taky nevyšlo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace