Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Zdeněk Troška: Továrna na úspěch

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

moranius

prvni cast souhlas ta technicka stranka,

to druhe mi prave nekdy prijde hodne subjektivni podle pocitu daneho kdo to hodnoti

offtopic: no tak prave podle toho co pises, bych cekal, ze ten zaryty zatance radobykvality budes ty, co je prave v tomto pripade gw2 , protoze wow je to co hraje mrte lidi (jako mrte lidi chodi na Trosku) a vsichni to hatuji jak je to nekvalitni, jednoduche , hnusne etc,
254124
prvni cast souhlas ta technicka stranka, to druhe mi prave nekdy prijde hodne subjektivni podle pocitu daneho kdo to hodnoti offtopic: no tak prave podle toho co pises, bych cekal, ze ten zaryty zatance radobykvality budes ty, co je prave v tomto pripade gw2 , protoze wow je to co hraje mrte lidi (jako mrte lidi chodi na Trosku) a vsichni to hatuji jak je to nekvalitni, jednoduche , hnusne etc,
moranius
0 0
reagovat

BranMakMorn

Podle me se da vychazet (aspon u me) ze srovnavani. Ja, stejne jako mnozi tady na moviezone, jsem videl myslim si nadprumerne mnozstvi filmu, nez normalni beznej clovek. To neni nejake machrovani, nebo neco. Navic to je asi taky duvod, proc chodim na server o filmech, zejo :) Jini zas treba znaji mnohem vic v nejake jine oblasti jejich zajmu. A myslim si, ze prave to je pak duvod, proc se daji vynaset soudy, ze je neco blbe natoceny/zahrany. Protoze v tom obrovskym mnozstvi filmu, ktery vznikaj, tak proste kdyz koukas na hodne z nich, tak prece driv nebo pozdeji zjistis, ze nektery proste svym stylem jsou zajimavejsi/zabavnejsi. ze proste nektery sceny/zapletky se opakujou. To je jasny ze neni kazdej film originalni az na pudu. Ale jsou filmy, ktery maji jakoze pribeh uplne stejnej jak x jinejch filmu (o lasce 2 lidi, 3 lidi, o boji hlavniho hrdiny proti padouchovi co mu unesl dceru, zabil zenu, janevim co jeste) ale po jejich shlidnuti si reknes "tyvole to bylo strasne dobry, mnohem lepsi nez jinej podobnej film"

No a dle recenzi, jak se zda, tak Babovresky spis sou na opacnym konci, tedy "tyvole to bylo strasne spatny, horsi nez jiny komedie"

To je stejny je treba jak si zminil pocitacovy hry, tak jestli je hrajes, tak prece taky poznas, ze ti nejaka pripada jako dementni. A bude ti snad nekdo nadavat do radobyfundovanyho odbornika, kdyz se s jinyma hracema shodnes, ze je ta hra blba?
254122
Podle me se da vychazet (aspon u me) ze srovnavani. Ja, stejne jako mnozi tady na moviezone, jsem videl myslim si nadprumerne mnozstvi filmu, nez normalni beznej clovek. To neni nejake machrovani, nebo neco. Navic to je asi taky duvod, proc chodim na server o filmech, zejo :) Jini zas treba znaji mnohem vic v nejake jine oblasti jejich zajmu. A myslim si, ze prave to je pak duvod, proc se daji vynaset soudy, ze je neco blbe natoceny/zahrany. Protoze v tom obrovskym mnozstvi filmu, ktery vznikaj, tak proste kdyz koukas na hodne z nich, tak prece driv nebo pozdeji zjistis, ze nektery proste svym stylem jsou zajimavejsi/zabavnejsi. ze proste nektery sceny/zapletky se opakujou. To je jasny ze neni kazdej film originalni az na pudu. Ale jsou filmy, ktery maji jakoze pribeh uplne stejnej jak x jinejch filmu (o lasce 2 lidi, 3 lidi, o boji hlavniho hrdiny proti padouchovi co mu unesl dceru, zabil zenu, janevim co jeste) ale po jejich shlidnuti si reknes "tyvole to bylo strasne dobry, mnohem lepsi nez jinej podobnej film" No a dle recenzi, jak se zda, tak Babovresky spis sou na opacnym konci, tedy "tyvole to bylo strasne spatny, horsi nez jiny komedie" To je stejny je treba jak si zminil pocitacovy hry, tak jestli je hrajes, tak prece taky poznas, ze ti nejaka pripada jako dementni. A bude ti snad nekdo nadavat do radobyfundovanyho odbornika, kdyz se s jinyma hracema shodnes, ze je ta hra blba?
BranMakMorn
0 0
reagovat

BranMakMorn

Nikde tu netvrdím, že jsem odborník, ať už fundovaný, rádobyfundovaný či nefundovaný. Tedy ti mohu dodat pouze veskrze laický pohled na kvalitativnost filmu. Když to vezmeš stručně, máš tu stránky objektivnější (týkající se technické stránky věci - že se kamera netřese, když nemá, zabírá hlavní dění na scéně, zvuky sedí k akci, film není rozostřený, přepálený, střih neutíná průběh a chronologicky sedí...) - podle toho se dá hodnotiť "špatně natočený film". Zde si myslím, že Troška není marný a jeho filmy si udržují aspoň nějakou základní úroveň. Pak tu máš ale stránky subjektivnější - nejvýrazněji režie, scénář, herci, podle kterých se nehodnotí "natočení" filmu, ale jeho umístění na stupnici sračka/umění. A zde se dostáváme k onomu peklu. I když si tam Troška pořídí herce, kteří mají už něco za sebou, tak se vyflákne na jejich vedení a nechá je tam užitkovat zkušenosti z Novácké silvestrovské estrády. Na režii celkem kašle, místo hledání pěkné kompozice scény někam postaví kameru, herce a zbytek času zřejmě stráví bujarým smíchem nad právě točeným fórem. A v tu chvíli nastupuje scénář, který je v Troškových filmech katastrofou biblických rozměrů - jestliže je zlatým hřebem humoru úder do genitálií, tak to zkrátka nebude film podle mého gusta. Troškovy filmy jsou pak pouze sledy scének bez invence, naplněné stupidním, předvídatelným humorem, který nevyžaduje naprosto žádnou fantazii (ta je mu spíše překážkou). A to je přesně ten bod, ve kterém se Troškovi fanoušci uráží, protože je jednodušší někoho nazvat idiotem, než si uvědomit, že jsem ve stádu, kterému se líbí rutinně natočený film se stupidním humorem nevyžadující fantazii.

(offtopic, jestli v hádce wow vs gw2 stojíš na straně gw2, tak si asi reporozumíme.)
254119
Nikde tu netvrdím, že jsem odborník, ať už fundovaný, rádobyfundovaný či nefundovaný. Tedy ti mohu dodat pouze veskrze laický pohled na kvalitativnost filmu. Když to vezmeš stručně, máš tu stránky objektivnější (týkající se technické stránky věci - že se kamera netřese, když nemá, zabírá hlavní dění na scéně, zvuky sedí k akci, film není rozostřený, přepálený, střih neutíná průběh a chronologicky sedí...) - podle toho se dá hodnotiť "špatně natočený film". Zde si myslím, že Troška není marný a jeho filmy si udržují aspoň nějakou základní úroveň. Pak tu máš ale stránky subjektivnější - nejvýrazněji režie, scénář, herci, podle kterých se nehodnotí "natočení" filmu, ale jeho umístění na stupnici sračka/umění. A zde se dostáváme k onomu peklu. I když si tam Troška pořídí herce, kteří mají už něco za sebou, tak se vyflákne na jejich vedení a nechá je tam užitkovat zkušenosti z Novácké silvestrovské estrády. Na režii celkem kašle, místo hledání pěkné kompozice scény někam postaví kameru, herce a zbytek času zřejmě stráví bujarým smíchem nad právě točeným fórem. A v tu chvíli nastupuje scénář, který je v Troškových filmech katastrofou biblických rozměrů - jestliže je zlatým hřebem humoru úder do genitálií, tak to zkrátka nebude film podle mého gusta. Troškovy filmy jsou pak pouze sledy scének bez invence, naplněné stupidním, předvídatelným humorem, který nevyžaduje naprosto žádnou fantazii (ta je mu spíše překážkou). A to je přesně ten bod, ve kterém se Troškovi fanoušci uráží, protože je jednodušší někoho nazvat idiotem, než si uvědomit, že jsem ve stádu, kterému se líbí rutinně natočený film se stupidním humorem nevyžadující fantazii. (offtopic, jestli v hádce wow vs gw2 stojíš na straně gw2, tak si asi reporozumíme.)
BranMakMorn
0 0
reagovat

to moranius

strasne rad bych si precetl od vas radobyfundovanych odborniku jak presne poznate ze to je dobre a ze spatne natoceny film? nikoho tim nechci hanit, babovresky v kine urcite neuvidim jen me to zajima,

protoze takych kravin sem slysel mrte jen netykajicich se filmu ale her, namatkou treba wow vs gw2 treba, takze bych rad vedel vase kriteria
254110
strasne rad bych si precetl od vas radobyfundovanych odborniku jak presne poznate ze to je dobre a ze spatne natoceny film? nikoho tim nechci hanit, babovresky v kine urcite neuvidim jen me to zajima, protoze takych kravin sem slysel mrte jen netykajicich se filmu ale her, namatkou treba wow vs gw2 treba, takze bych rad vedel vase kriteria
to moranius
0 0
reagovat
Na facebook fan stránce mnoho lidí píše, že si na tento film šli vyčistit hlavu. Jestli jim toto dílo přijde jako čistější výplň, tak by mne zajímalo, co v ní měli nastláno předtím.

Článek dobrý a pro kinaře jsou tyto výdělky určitě výhra, vykompenzuje to prázdnější sály u méně buranských titulů. Na druhou stranu je to celkem facka pro kinematografii, protože je jednoduché pak mávat čísly návštěvnosti a tahat z kapsy moudra, že počtem diváků se vyjadřuje kvalita filmu. Je mi celkem jedno, že na to jde hodně lidí, spíše mi vadí jejich automatické přesvědčení, že právě viděli dobrý film, protože bylo kino plné. To pak jen prohlubuje propast mezi jejich nekritickým světem "obyčejného diváka" a naším "po shlědnutí se zamyslím, zda-li jsem právě neviděl shit". Každý takovýto film jen cílovým konzumentům sníží očekávání, takže je jim možno naservírovat o trochu větší hnůj příště, a nikdo z nich si nedovolí nadávat, protože by se zařadil k těm hajzlům kritikům.

Každopádně bych se divil, kdyby někdo na téma "proč na to lidi chodí" dokázal napsat opravdu nestranný článek bez nějakých implikací, že buran k buranovi sedá :)
254101
Na facebook fan stránce mnoho lidí píše, že si na tento film šli vyčistit hlavu. Jestli jim toto dílo přijde jako čistější výplň, tak by mne zajímalo, co v ní měli nastláno předtím. Článek dobrý a pro kinaře jsou tyto výdělky určitě výhra, vykompenzuje to prázdnější sály u méně buranských titulů. Na druhou stranu je to celkem facka pro kinematografii, protože je jednoduché pak mávat čísly návštěvnosti a tahat z kapsy moudra, že počtem diváků se vyjadřuje kvalita filmu. Je mi celkem jedno, že na to jde hodně lidí, spíše mi vadí jejich automatické přesvědčení, že právě viděli dobrý film, protože bylo kino plné. To pak jen prohlubuje propast mezi jejich nekritickým světem "obyčejného diváka" a naším "po shlědnutí se zamyslím, zda-li jsem právě neviděl shit". Každý takovýto film jen cílovým konzumentům sníží očekávání, takže je jim možno naservírovat o trochu větší hnůj příště, a nikdo z nich si nedovolí nadávat, protože by se zařadil k těm hajzlům kritikům. Každopádně bych se divil, kdyby někdo na téma "proč na to lidi chodí" dokázal napsat opravdu nestranný článek bez nějakých implikací, že buran k buranovi sedá :)
0 0
reagovat

msyogota

Já tu paralelu s prezidentskou volbou vidím taktéž. Jenoduchost a buranství se prostě v Česku vyplácí...;)
254093
Já tu paralelu s prezidentskou volbou vidím taktéž. Jenoduchost a buranství se prostě v Česku vyplácí...*;)*
msyogota
0 0
reagovat
Dobrej clanek, ale souhlasim s Karlosem. Jedno kino mam vzdalene 7 minut a druhe asi 15 a pokud budou prezivat diky troskovinam? Ja s tim zadny problem nemam. Jinak je ale samozrejme smutne, ze lidi chcou odpocivat zrovna u Trosky.
254068
Dobrej clanek, ale souhlasim s Karlosem. Jedno kino mam vzdalene 7 minut a druhe asi 15 a pokud budou prezivat diky troskovinam? Ja s tim zadny problem nemam. Jinak je ale samozrejme smutne, ze lidi chcou odpocivat zrovna u Trosky.
0 0
reagovat

Killda

S tim Pepikem Hnatkem plny souhlas, prijde mi, ze pokud by snad jedinym receptem na uspech mel byt cesky film z naseho buranskeho prostredi, tak Okresni prebor je kvalitativne mnohem vejs...ale pritom ten zas tolik uspesnej nebyl, ne?
254066
S tim Pepikem Hnatkem plny souhlas, prijde mi, ze pokud by snad jedinym receptem na uspech mel byt cesky film z naseho buranskeho prostredi, tak Okresni prebor je kvalitativne mnohem vejs...ale pritom ten zas tolik uspesnej nebyl, ne?
Killda
0 0
reagovat

CreatorOfMyths

souhlas, taky bych ocenil clanek zamereny timhle smerem...ja sam porad premyslim a porad vlastne nevim, jak se k tomu postavit

bojuju totiz se dvema pohledama, kdy proste muj osobni je, ze se na Babovresky nechci nikdy podivat, ale nadruhou stranu si uvedomuju, ze jsou lidi, kteri se naopak nikdy nechteji podivat na Hobita, Big Lebowskiho, Lost in Translation, Antikrista (dosadte si dle chuti)...

jsou lidi, kteri kdyz vedle vas budou sedet v kine na Babovreskach, tak zatimco my (aspon myslim ze pravdepodobne vetsina z lidi co chodi na moviezone, nebo treba jezdi do Varu nebo tak neco) budeme nevericne zirat a brblat, tak oni se budou vytecne bavit a nechapat, jaktoze nam dana scena neprijde vtipna, jaktoze nam scenar prijde dementni, jaktoze nam herecky vykon toho onoho ci te ktere pripada katastrofalni...

tech lidi jsou, jak je videt, ohromny spousty...co me jeste vic zarazi je fakt, ze jak se asi shodneme, v dnesni dobe a celkem blby ekonomicky situaci, tak treba 170 korun za kino nebo kolik to bezne stoji, tak bych cekal, ze lidi budou zvazovat, za co je utrati a v tomhle pripade me prekvapuje, ze nejdou za necim, co by se snad aspon trochu objektivne dalo nazvat kvalitou filmovyho remesla (nevim, napr. triky u Hobita, nebo obecne rezie u Terapie laskou)

ackoli, ted si uvedomuju ze sem zase na zacatku, tech 100 tisic lidi co na to slo za vikend tak oni pravdepodobne berou Babovresky za kvalitne utracene penize...


podle me musi existovat nejaky zpusob jak to formulovat, ja to fakt nezvladnu :)


btw mozna to trochu odpovida napr. i volbam prezidenta, kdy pulce volicu nevadi svym zpusobem vulgarni vystupovani jednoho z kandidatu, absence pokory a elementarni slusnosti...ale omouvam se, nechci se poustet do prezidentskyho offtopicu, jen v tom vzdalene paralelu vidim, no :)
254065
souhlas, taky bych ocenil clanek zamereny timhle smerem...ja sam porad premyslim a porad vlastne nevim, jak se k tomu postavit bojuju totiz se dvema pohledama, kdy proste muj osobni je, ze se na Babovresky nechci nikdy podivat, ale nadruhou stranu si uvedomuju, ze jsou lidi, kteri se naopak nikdy nechteji podivat na Hobita, Big Lebowskiho, Lost in Translation, Antikrista (dosadte si dle chuti)... jsou lidi, kteri kdyz vedle vas budou sedet v kine na Babovreskach, tak zatimco my (aspon myslim ze pravdepodobne vetsina z lidi co chodi na moviezone, nebo treba jezdi do Varu nebo tak neco) budeme nevericne zirat a brblat, tak oni se budou vytecne bavit a nechapat, jaktoze nam dana scena neprijde vtipna, jaktoze nam scenar prijde dementni, jaktoze nam herecky vykon toho onoho ci te ktere pripada katastrofalni... tech lidi jsou, jak je videt, ohromny spousty...co me jeste vic zarazi je fakt, ze jak se asi shodneme, v dnesni dobe a celkem blby ekonomicky situaci, tak treba 170 korun za kino nebo kolik to bezne stoji, tak bych cekal, ze lidi budou zvazovat, za co je utrati a v tomhle pripade me prekvapuje, ze nejdou za necim, co by se snad aspon trochu objektivne dalo nazvat kvalitou filmovyho remesla (nevim, napr. triky u Hobita, nebo obecne rezie u Terapie laskou) ackoli, ted si uvedomuju ze sem zase na zacatku, tech 100 tisic lidi co na to slo za vikend tak oni pravdepodobne berou Babovresky za kvalitne utracene penize... podle me musi existovat nejaky zpusob jak to formulovat, ja to fakt nezvladnu :) btw mozna to trochu odpovida napr. i volbam prezidenta, kdy pulce volicu nevadi svym zpusobem vulgarni vystupovani jednoho z kandidatu, absence pokory a elementarni slusnosti...ale omouvam se, nechci se poustet do prezidentskyho offtopicu, jen v tom vzdalene paralelu vidim, no :)
CreatorOfMyths
0 0
reagovat
Jako amátérskej filmovej tvůrce bych musel všechny příznivce téhle ******** kopnout do prdele. Nezajímá mě že to má úspěch, že lidi chcou vidět něco lidovýho a "zábavnýho"... je to prostě nehorázná urážka filmového umění... tak to beru já. O to víc mě mrzí, že čeští diváci jsou tak zaostalí a žerou to... nevnucuju tady někomu Atlas mraků nebo Počátek... každej an to prostě není, ale když si chci pustit komedii, zvolím raději Intouchables, 50/50 a jiný inteligentní komedie, které se nevysmívají filmové tvorbě. A když někdo tvrdí že Babovřesky jsou nejlepší českou komedií... really? U mě jsou jasný teda Pelíšky. A Pepíček Hnátek je už od porovnání plakátů stokrát lepší film...
254064
Jako amátérskej filmovej tvůrce bych musel všechny příznivce téhle ******** kopnout do prdele. Nezajímá mě že to má úspěch, že lidi chcou vidět něco lidovýho a "zábavnýho"... je to prostě nehorázná urážka filmového umění... tak to beru já. O to víc mě mrzí, že čeští diváci jsou tak zaostalí a žerou to... nevnucuju tady někomu Atlas mraků nebo Počátek... každej an to prostě není, ale když si chci pustit komedii, zvolím raději Intouchables, 50/50 a jiný inteligentní komedie, které se nevysmívají filmové tvorbě. A když někdo tvrdí že Babovřesky jsou nejlepší českou komedií... really? U mě jsou jasný teda Pelíšky. A Pepíček Hnátek je už od porovnání plakátů stokrát lepší film...
0 0
reagovat

imf

Nevím jestli máme oba stejnou představu, o čem by ta "větší úvaha" měla být. Nechci, aby se pokoušela hledat nějaké řešení "jak z toho", aby se to od začátku bralo jako "špatný stav". Chci jenom nestranné objasnění, proč jsou právě tyhle filmy tak oblíbené (a jak tu zaznělo, nemusí to být nutně jenom Troškovy filmy a nutně jenom česká scéna).

Když může Michal Rybka bez přehnaných emocí srozumitelně vysvětlit, proč se spotřební výrobky záměrně dělají nekvalitní nebo proč se lidé dobrovolně vzdávají svého soukromí na Internetu, mohlo by něco podobného jít i u filmů. Je to čistě o "průměrnosti"? Jde o sociální jev? Existuje nějaká psychologická příčina, která se u Troškových ne-fanoušků jenom projevuje jinak? Jistě že to bude mix různých vlivů, ale snad je nějaký ten hlavní, když jde o tak silný trend (viz finance).

Vůbec mi nejde o to, snažit se napravit svět. Jenom mu lépě rozumět.
254062
Nevím jestli máme oba stejnou představu, o čem by ta "větší úvaha" měla být. Nechci, aby se pokoušela hledat nějaké řešení "jak z toho", aby se to od začátku bralo jako "špatný stav". Chci jenom nestranné objasnění, proč jsou právě tyhle filmy tak oblíbené (a jak tu zaznělo, nemusí to být nutně jenom Troškovy filmy a nutně jenom česká scéna). Když může Michal Rybka bez přehnaných emocí srozumitelně vysvětlit, proč se spotřební výrobky záměrně dělají nekvalitní nebo proč se lidé dobrovolně vzdávají svého soukromí na Internetu, mohlo by něco podobného jít i u filmů. Je to čistě o "průměrnosti"? Jde o sociální jev? Existuje nějaká psychologická příčina, která se u Troškových ne-fanoušků jenom projevuje jinak? Jistě že to bude mix různých vlivů, ale snad je nějaký ten hlavní, když jde o tak silný trend (viz finance). Vůbec mi nejde o to, snažit se napravit svět. Jenom mu lépě rozumět.
imf
0 0
reagovat

grisvold

toho ja treba nevidel jen vim zeto troska natocil ale zase sem videl kamenaky a bral sem to jako smes znamych vtipu a nemam s tim problem, nerikam ze to je neco extra a kdo vi co ale proc bych na to nadaval?

navic oddech jak sem psal mam hlu akcnich veci, nepotrebuju na to primo komedie a na to je prave super treba bitevni lod :P coz je totalni kravina film ale na oddech apodivani uplne paradni
254061
toho ja treba nevidel jen vim zeto troska natocil ale zase sem videl kamenaky a bral sem to jako smes znamych vtipu a nemam s tim problem, nerikam ze to je neco extra a kdo vi co ale proc bych na to nadaval? navic oddech jak sem psal mam hlu akcnich veci, nepotrebuju na to primo komedie a na to je prave super treba bitevni lod :P coz je totalni kravina film ale na oddech apodivani uplne paradni
grisvold
0 0
reagovat
Co se týče příspěvku BranMakMorna, znám jednoho doktora od jezera hrochů…
254060
Co se týče příspěvku BranMakMorna, znám jednoho doktora od jezera hrochů…
0 0
reagovat
Ja nevim, ja kdyz chci "vypnout", tak ideal sou porady National Geographic a hlavne Discovery.. Kazdej dil jejich Mythbusters je stokrat vtipnejsi zabavnejsi a svym zpusobem i poucnejsi nez ten prujem co Troska vydava za film.. Nebo Top Gear, jejda proste cokoliv! :) Ale to se presunujem ze sedacek na gauc do obyvaku..
254059
Ja nevim, ja kdyz chci "vypnout", tak ideal sou porady National Geographic a hlavne Discovery.. Kazdej dil jejich Mythbusters je stokrat vtipnejsi zabavnejsi a svym zpusobem i poucnejsi nez ten prujem co Troska vydava za film.. Nebo Top Gear, jejda proste cokoliv! :) Ale to se presunujem ze sedacek na gauc do obyvaku..
0 0
reagovat
Takže po všech těch diskuzích mi dovolte — taky v reakci na Eleanor o klinické depresi —, abych se teď odreagoval nějakou skutečnou komedií, co mi zpříjemní nejen to hnusné shěho-mokro v Ostravě, ale trhá bráníce především ne anti-troškovským jako spíš mimo-troškovským způsobem. Liju víno a mačkám Good Year.mkv
254058
Takže po všech těch diskuzích mi dovolte — taky v reakci na Eleanor o klinické depresi —, abych se teď odreagoval nějakou skutečnou komedií, co mi zpříjemní nejen to hnusné shěho-mokro v Ostravě, ale trhá bráníce především ne anti-troškovským jako spíš mimo-troškovským způsobem. Liju víno a mačkám Good Year.mkv
0 0
reagovat
Kde jsou ty časy kdy jsme natáčely kvalitní filmy.
254057
Kde jsou ty časy kdy jsme natáčely kvalitní filmy.
0 0
reagovat

Ted George

Na takovy nazor mas plne pravo a plne ho rozumim. Domnivam se, ze i taci lide jako ty jsou zapotrebi, demokracie funguje prave proto, ze ruzni lide bojuji za ruzne nazory.

Rekneme, ze ja jsem jiz ponekud cynictejsi a mene presvedceny o tom, co to je kvalita a co neni. Ono uprimne receno hollywoodske velkofilmy jsou unikem zase pro jine lidi (pro nekoho je znakem totalniho upadku jiz Batman a ja se umim naladit na notu, kdy ten nazor vidim jako pravdivy), takze bych se neodvazil kritizovat Trosku za to, ze dela co umi, nadto kdyz se mu to ted zas podarilo. Kritizoval bych ho za veci jako Kamenak 3 ci Doktora od jezera hrochu, ale ne ve dne takoveho uspechu.

To, ze treba ja na Hollywood koukam a na Trosku ne, beru jako svuj osobni problem, necitim potrebu ho verejne ventilovat.
254056
Na takovy nazor mas plne pravo a plne ho rozumim. Domnivam se, ze i taci lide jako ty jsou zapotrebi, demokracie funguje prave proto, ze ruzni lide bojuji za ruzne nazory. Rekneme, ze ja jsem jiz ponekud cynictejsi a mene presvedceny o tom, co to je kvalita a co neni. Ono uprimne receno hollywoodske velkofilmy jsou unikem zase pro jine lidi (pro nekoho je znakem totalniho upadku jiz Batman a ja se umim naladit na notu, kdy ten nazor vidim jako pravdivy), takze bych se neodvazil kritizovat Trosku za to, ze dela co umi, nadto kdyz se mu to ted zas podarilo. Kritizoval bych ho za veci jako Kamenak 3 ci Doktora od jezera hrochu, ale ne ve dne takoveho uspechu. To, ze treba ja na Hollywood koukam a na Trosku ne, beru jako svuj osobni problem, necitim potrebu ho verejne ventilovat.
Ted George
0 0
reagovat

BranMakMorn

Když si chceš oddechnout a vypnout, tak běž spát. Alespoň si tělo skutečně odpočine a nebudou tě bolet oči.;)
Ačkoli tyhle názory, "mám dost špatnej vlastní život a tak se budu dívat jenom na komedie", znám bohužel z vlastního okolí. Každý má v životě problémy, někdo kupříkladu trpí klinickými depresemi, úzkostmi a nebo jinými psychickými poruchami. Blízcí lidé kolem nás umírají a my se s tím musíme smířit apod. Ale to ještě stále není důvod, chodit na Troškovy krávoviny!
Když už mermomocí komedie (nejsem úplně příznivcem tohohle žánru), tak nějaké, u nichž není vrcholem narativu kopanec do rozkroku...:o
254055
Když si chceš oddechnout a vypnout, tak běž spát. Alespoň si tělo skutečně odpočine a nebudou tě bolet oči.*;)* Ačkoli tyhle názory, "mám dost špatnej vlastní život a tak se budu dívat jenom na komedie", znám bohužel z vlastního okolí. Každý má v životě problémy, někdo kupříkladu trpí klinickými depresemi, úzkostmi a nebo jinými psychickými poruchami. Blízcí lidé kolem nás umírají a my se s tím musíme smířit apod. Ale to ještě stále není důvod, chodit na Troškovy krávoviny! Když už mermomocí komedie (nejsem úplně příznivcem tohohle žánru), tak nějaké, u nichž není vrcholem narativu kopanec do rozkroku...*:o*
BranMakMorn
0 0
reagovat
grissword: Řeknu to jinak - zaleži na lokalitě a jeho zabydlení, když chceš postavit sportovní halu. Když máš věkový průměr obyvatelstva 60+ pak těžko halu zafinancuješ. Ano, můžeš pravidelně pořádat zdravotní cvičení jednou za měsíc, těmi ale náklady nezaplatíš. Ano, je to nadneseno, ale snad na ilustraci problému to stačí.
Apropo, já nikde neřekl, že se tamní kino nesnaží a že nevydělává, jen podotýkám, že by to většina kin u nás bez Zdendových komedií asi neudýchala...
254054
grissword: Řeknu to jinak - zaleži na lokalitě a jeho zabydlení, když chceš postavit sportovní halu. Když máš věkový průměr obyvatelstva 60+ pak těžko halu zafinancuješ. Ano, můžeš pravidelně pořádat zdravotní cvičení jednou za měsíc, těmi ale náklady nezaplatíš. Ano, je to nadneseno, ale snad na ilustraci problému to stačí. Apropo, já nikde neřekl, že se tamní kino nesnaží a že nevydělává, jen podotýkám, že by to většina kin u nás bez Zdendových komedií asi neudýchala...
0 0
reagovat

BranMakMorn

Když si chceš oddechnout, pusť si dokument
254053
Když si chceš oddechnout, pusť si dokument
BranMakMorn
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se