Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Statham v Rychle a zběsile?


ikona
Mr. Hlad
fast & furiousjason statham
Bude Jason Statham nakonec dělat problémy partě nejrychlejších borců na silnici?  

Když se asi před rokem chystalo nové Rychle a zběsile, bylo v plánu, že Justin Lin natočí zároveň šestý a sedmý díl a hlavního padoucha si zahraje Jason Statham. Nakonec sešlo z obou věcí. Trojka dorazí do kin už za pár týdnů, trailery doslova rvou koule a dějí se v nich věci, proti kterým poslední filmy Slye a Arnolda Schwarzeneggera připomínají černobílá nezávislá dramata o důchodcích, kteří jdou koupit hajzlpapír. Luke Evans tu jako Owen Shaw se svým komandem dělá binec na silnicích a Dwayne Johnson musí naverbovat partu Vina Diesela, aby mu v tom zabránila. Evans je drsňák, ale Statham je přeci jen trošku větší borec. Nakonec se ho ale možná přeci jenom dočkáme.

Šeptá se totiž, že by si padoucha mohl zahrát v sedmém filmu a mělo by jít o staršího bratra Owena Shawa. Ten pravděpodobně šestku nepřežije, nebo, když bude mít sakra štěstí, skončí za mřížemi na pár desítek let, a to by velkého bráchu nejspíš hodně naštvalo. Nic zatím není oficiálně oznámeno, ale vzhledem k tomu, jakým způsobem měly původně šestý a sedmý díl vznikat, to celé vlastně dává docela smysl. Statham naposledy roli padoucha odmítl, jestli to byla hra pro média, nebo skutečně neměl zájem, netušíme, ale každopádně by mu vzhledem k ne zrovna velkým úspěchům jeho sólovek tahle série mohla pomoci. Bylo by fajn vidět ho opět za volantem a po dlouhé době zase jako padoucha.

---

Vytáhni v hospodě: Než dostal hlavní roli v prvním Rychle a zběsile Paul Walker, uvažovalo se, že by si Briana O'Connora zahrál Christian Bale, Mark Wahlberg nebo Eminem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace