Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku John McCLane vs. Valentýn

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
TedGeorge
Souhlas, to mohu jen podtrhnout :) Ale stejně mě asi nepřestane překvapovat (nebo štvát) ta povaha bohužel asi dost velké části našeho národa... ta jejich až lenost nad něčím i jen trochu přemýšlet plus nechuť něco změnit a zlepšit, a to myslím obecně, nejen v kultuře.
253948
[b]TedGeorge[/b] Souhlas, to mohu jen podtrhnout *:)* Ale stejně mě asi nepřestane překvapovat (nebo štvát) ta povaha bohužel asi dost velké části našeho národa... ta jejich až lenost nad něčím i jen trochu přemýšlet plus nechuť něco změnit a zlepšit, a to myslím obecně, nejen v kultuře.
0 0
reagovat
babovřesky 140 tisíc a ja si říkal že i 60 je hodně :D
253946
babovřesky 140 tisíc a ja si říkal že i 60 je hodně :D
0 0
reagovat

GhostDog

Pozor, na Magnuska chodí jenom zlomek lidí co na Trošku. To, že pan Magnusek "točí filmy" jenom za zlomek peněz Trošky je jiná věc. Ano, vyplatí se mu to, herci si totiž nosí svačiny z domova a Magnusek ušetří třeba na cateringu. V rozhovoru to pan Magnusek vysvětluje mimojiné tak, že nemusí utrácet za ty zbytečné výdobytky ostatních štábů. S ním ti herci chtějí pracovat pro tu "zkušenost".

Troška je cynická děvka, která točí to, co většina lidí (bohužel) chce vidět. A vydělává tím. Nepochybuju o tom, že kdyby lidi chodili na filmy jako Protektor, Ve Stínu atd, tak je bude točit. A tvrdím, že by to natočil "dobře". Od Letájících ševců zas tolik času neuplynulo. On je to aspoň režisér.

Pan Magnusek nám naproti tomu ukázal, že točit u nás dokáže i obyčejný učitel z Náchoda a nějaký um prostě není potřeba. Ano, oba pánové nasírají, ale každý z trochu jiných důvodů. Troška imho ke stáru ještě nějakej kvalitní film natočí...
253945
Pozor, na Magnuska chodí jenom zlomek lidí co na Trošku. To, že pan Magnusek "točí filmy" jenom za zlomek peněz Trošky je jiná věc. Ano, vyplatí se mu to, herci si totiž nosí svačiny z domova a Magnusek ušetří třeba na cateringu. V rozhovoru to pan Magnusek vysvětluje mimojiné tak, že nemusí utrácet za ty zbytečné výdobytky ostatních štábů. S ním ti herci chtějí pracovat pro tu "zkušenost". Troška je cynická děvka, která točí to, co většina lidí (bohužel) chce vidět. A vydělává tím. Nepochybuju o tom, že kdyby lidi chodili na filmy jako Protektor, Ve Stínu atd, tak je bude točit. A tvrdím, že by to natočil "dobře". Od Letájících ševců zas tolik času neuplynulo. On je to aspoň režisér. Pan Magnusek nám naproti tomu ukázal, že točit u nás dokáže i obyčejný učitel z Náchoda a nějaký um prostě není potřeba. Ano, oba pánové nasírají, ale každý z trochu jiných důvodů. Troška imho ke stáru ještě nějakej kvalitní film natočí...
GhostDog
0 0
reagovat
Cloud Atlas
Děkuji Tedovi a Winniemu za odpovědi :) I když tedy velmi smutné odpovědi s ohledem na to, o jak kvalitní počin se podle mě jedná, dopadl fakt hrozně :-

Kedlik
Ty Babovřesky jsou jako vtip...? :o Takže naše diskuze nad filmy pana Trošky a pana Magnuska jsou od teď zbytečené, když na to přijde tolik lidí... :-
253944
[b]Cloud Atlas[/b] Děkuji [b]Tedovi [/b] a [b]Winniemu [/b] za odpovědi :) I když tedy velmi smutné odpovědi s ohledem na to, o jak kvalitní počin se podle mě jedná, dopadl fakt hrozně *:-* [b]Kedlik[/b] Ty Babovřesky jsou jako vtip...? *:o* Takže naše diskuze nad filmy pana Trošky a pana Magnuska jsou od teď zbytečené, když na to přijde tolik lidí... *:-*
0 0
reagovat
Se ani nedivim, že 5.past přesunuli. Babovřesky 140 000 za víkend, o to si může John nechat jenom zdát :-)
253942
Se ani nedivim, že 5.past přesunuli. Babovřesky 140 000 za víkend, o to si může John nechat jenom zdát :-)
0 0
reagovat

Winnie

Kampaň v Americe pro Cloud Atlas možná podcenili, ale byla. Nezapomeň, že to byl klasickej Wide release (2000+ kin) a v tom případě je tam velký množství dalších nákladů. Reklamou to jenom začíná.

Samozřejmě víš, že těch 27 mega Warneři nevydělali. Vydělali tak 13 mega. 27 jsou tržby z kin. A pak je to zase jinej příběh. Ať se na to podíváš jak chceš, tak ten film je bohužel (bohužel vzhledem ke kvalitám) propadák a to opravdu velkej. Rád bych řekl, že to ještě těch pár zemí, kde to má otevřít, nějak zachrání, ale nebude to tak.

Zlatý pravidlo je, že v 90ti procentech případů o úspěchu takového typu filmu rozhoduje USA a tam to propadlo. Prostě je to jeden z největších propádáků minulýho roku a kouzlení s čísly, které tak rádi předvádějí studia snažící se upokojit akcionáře, a fanoušci 8) , na tom nic nezmění.
253937
Kampaň v Americe pro Cloud Atlas možná podcenili, ale byla. Nezapomeň, že to byl klasickej Wide release (2000+ kin) a v tom případě je tam velký množství dalších nákladů. Reklamou to jenom začíná. Samozřejmě víš, že těch 27 mega Warneři nevydělali. Vydělali tak 13 mega. 27 jsou tržby z kin. A pak je to zase jinej příběh. Ať se na to podíváš jak chceš, tak ten film je bohužel (bohužel vzhledem ke kvalitám) propadák a to opravdu velkej. Rád bych řekl, že to ještě těch pár zemí, kde to má otevřít, nějak zachrání, ale nebude to tak. Zlatý pravidlo je, že v 90ti procentech případů o úspěchu takového typu filmu rozhoduje USA a tam to propadlo. Prostě je to jeden z největších propádáků minulýho roku a kouzlení s čísly, které tak rádi předvádějí studia snažící se upokojit akcionáře, a fanoušci *8)* , na tom nic nezmění.
Winnie
0 0
reagovat

TedGeorge

Děkuju :) nebudu zapírat, byl jsi velká inspirace hecnout se něco sem napsat, tvoje komentáře čtu minimálně stejně rád, jako hlavní článek ;)
btw myslel jsem, že WB marketing u Atlasu dost hrubě podcenili...
A ty informace o dalších premiérách tohoto filmu jsou známé?
253935
Děkuju *:)* nebudu zapírat, byl jsi velká inspirace hecnout se něco sem napsat, tvoje komentáře čtu minimálně stejně rád, jako hlavní článek *;)* btw myslel jsem, že WB marketing u Atlasu dost hrubě podcenili... A ty informace o dalších premiérách tohoto filmu jsou známé?
TedGeorge
0 0
reagovat
Rozpočet je lepší ještě dál dělit, jak psal Ted, je na tomhle filmu zainteresováno víc subjektů. Warneři, kteří se mimojiné totálně vykašlali na kampaň v Americe, v tom pokud vím mají asi 25 až 30 milionů. Což je zhruba tolik, kolik to v Americe vydělalo (27,1M). A ostatní, zahraniční investoři, do toho mohli přisypat zbývajících 70 - 80M.
Co se týče zahraničních tržeb, ve většině perspektivních zemí ještě Cloud Atlas premiéru neměl. Vcelku dobře si vedl ve většině menších teritoriíí, vč. Česka a třeba Polska, a dál v Německu (uváděného jako spoluprodukující země, 12,7M) a v Rusku (17M), naopak nic moc nedopadl v Itálii (5M) a v Korei (3M).
Celkově Atlas mimo Ameriku vydělal zatím přes 80 milionů, dle mého dost záleží, jak to bude s ostatními kino premiérami.
253934
Rozpočet je lepší ještě dál dělit, jak psal Ted, je na tomhle filmu zainteresováno víc subjektů. Warneři, kteří se mimojiné totálně vykašlali na kampaň v Americe, v tom pokud vím mají asi 25 až 30 milionů. Což je zhruba tolik, kolik to v Americe vydělalo (27,1M). A ostatní, zahraniční investoři, do toho mohli přisypat zbývajících 70 - 80M. Co se týče zahraničních tržeb, ve většině perspektivních zemí ještě Cloud Atlas premiéru neměl. Vcelku dobře si vedl ve většině menších teritoriíí, vč. Česka a třeba Polska, a dál v Německu (uváděného jako spoluprodukující země, 12,7M) a v Rusku (17M), naopak nic moc nedopadl v Itálii (5M) a v Korei (3M). Celkově Atlas mimo Ameriku vydělal zatím přes 80 milionů, dle mého dost záleží, jak to bude s ostatními kino premiérami.
0 0
reagovat
Winnie the poc
No, you didn´t... :D To je moje pískoviště a ty si mi šáhl na bábovičku :D
Pěkně napsaný ?)

GhostDog:
Nevím, jestli znáš stránku Boxofficemojo.com, ale tam najdeš přesně to, co hledáš link

Aby se Cloud Atlas zaplatil opravdu všem, potřebovalo by to cca 30-40 milionu z Ameriky plus a 70-100 milionu ze světa plus. Warneři zaplatili za Americká práva 25-30 mega a další peníze narvali do reklamy. Pravdou je, že reklama se v tom porovnání často nezohledňuje, protože pro zjednodušení se počítá s tím, že tuhle část nákladů později zaplatí stříbrný nosiče a prodej televizních práv. Je tedy třeba počítat akorát s tím, že Ameriku by zaplatilo cca 60 milionů v tržbách.

Co se světa týče, tak tam je to složitější a záleží to stát od státu a způsob, jakým byla práva na uvedení rozprodána. Tenhle projekt měl s financováním problémy už od začátku, tudíž je to velká koprodukce, jejíž náklady platilo už od začátku víc distributorů najednou. Ti samozřejmě už od začátku disponovali právy na uvedení ve své skupince zemí.
253933
[b]Winnie the poc[/b] No, you didn´t... *:D* To je moje pískoviště a ty si mi šáhl na bábovičku *:D* Pěkně napsaný *?)* [b]GhostDog:[/b] Nevím, jestli znáš stránku Boxofficemojo.com, ale tam najdeš přesně to, co hledáš http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=cloudatlas.htm Aby se Cloud Atlas zaplatil opravdu všem, potřebovalo by to cca 30-40 milionu z Ameriky plus a 70-100 milionu ze světa plus. Warneři zaplatili za Americká práva 25-30 mega a další peníze narvali do reklamy. Pravdou je, že reklama se v tom porovnání často nezohledňuje, protože pro zjednodušení se počítá s tím, že tuhle část nákladů později zaplatí stříbrný nosiče a prodej televizních práv. Je tedy třeba počítat akorát s tím, že Ameriku by zaplatilo cca 60 milionů v tržbách. Co se světa týče, tak tam je to složitější a záleží to stát od státu a způsob, jakým byla práva na uvedení rozprodána. Tenhle projekt měl s financováním problémy už od začátku, tudíž je to velká koprodukce, jejíž náklady platilo už od začátku víc distributorů najednou. Ti samozřejmě už od začátku disponovali právy na uvedení ve své skupince zemí.
0 0
reagovat
Cloud Atlas

To zní od Teda dost katastrofálně... :( Rozpočet byl něco mezi 80 až 100 mega? A kolik to má teda vyděláno?
253932
[b]Cloud Atlas[/b] To zní od Teda dost katastrofálně... :( Rozpočet byl něco mezi 80 až 100 mega? A kolik to má teda vyděláno?
0 0
reagovat

Cloud Atlas

Víte někdo jak to vypadá s dalšími premiérami po světě? Zahraniční tržby nejsou zdaleka tak hrozné jako ten americký propadák. Dokonce si myslím, že někteří lokální distributoři by na něm nemuseli moc tratit..
253929
Víte někdo jak to vypadá s dalšími premiérami po světě? Zahraniční tržby nejsou zdaleka tak hrozné jako ten americký propadák. Dokonce si myslím, že někteří lokální distributoři by na něm nemuseli moc tratit..
Cloud Atlas
0 0
reagovat
Zdravím,
nejprve bych rád pochválil Imfa za super článek, velmi dobře se mi to četlo. Byl cítit rozdíl, že to nepíše Cival, kterému rozumím, že když jsou týdně jedna, dvě nevýrazný premiéry, není moc o čem pořád psát.
Přesto mi poslední dobou přijdou až moc tyto pravidelné články takový strojový. Určitě by šlo víc než jen slovy (p)opsat víkendovou tržbu, porovnat ji s rozpočtem a říc co je víc a co míň. Napadá mě zkusit do toho více zapracovat tržby globální, které stejně čím dál více získávají na důležitosti, případně se nebát jít na tenčí led a zkusit rozproudit diskuzi nějakým konkrétnějším pohledem do budoucna, predikcemi... (škoda té tipovačky, že skončila).
Věřím Civale, že si to nebudeš brát osobně a ve zlém, spíš jako konstruktivní zpětnou vazbu od vašeho čtenáře. Pokud těchto pár řádkům nějakým způsobem povede ke zkvalitnění webu, budu velmi rád :)

No a teď se vrhnu na filmy a především jejich tržby, a nejdříve si dáme novinky...

Smrtonosná past 5 v Americe spíš propadne, ale bez problémů se přinese krásný zisk ze zbytku světa. První víkend za 25 M plus Valentýn a Presidents Day postačí na solidní základ, který odvrátí úplný provar, ale neumím si moc představit nějaké nízké propady v následujících víkendech. Dokonce si umím představit, že nominálně by pětka mohla být nejhorší Pastí (Die Hard v roce 88 udělala 83 M). Jinak jak jsem psal, zbytek světa je a bude štědrý.
Dovolím si poznámku k akčním hrdinům let minulých a jejich posledním R akčnákům. Arnieho ani Slyovi výbuchy mě nepřekvapili, dovolím si tvrdit že to mohli nečekat pouze lidi(fandové), kteří nechtějí vidět realitu. U Die Hard vidím analogii s Expandables, značka=hrdina (John McClane) a značka=obsazení, a očekávám i podobné kopírování tržeb.
Next Weekend: 15M / Sum: < 90M / Worldwide: max 350M

Safe Haven, skoro bych řekl, že jednou z největší reklam byl u tohoto filmu mj. právě režisér, kterému se už několikrát podařilo natočit pohodový, levný kousek, na kterém se něco vydělalo. Tentokrát to ale bude ještě docela boj. 28M na budget není vůbec přehnané, ale s vedlejšími výdaji jsme na padesáti... No a už to bude rok co Relativity měli naposled v kinech zajímavě rentabilní kousek, Act of Valor. Přesto tady na rozdíl od Imfa neočekávám za týden nějaký šílený propady...
btw, víte někdo, jak to mají Relativity s podílem na mimoamerických trzích ??
10M / 60M

Animák od Weistenů, po Carcoolce opět netradiční pojetí. Uváděný rozpočet je 40M, ale něco se nacpalo do reklamy atd. a ani tady nejsem pod padesáti miliony. Začalo se na 16M za víkend, se sympatickými denními nárusty, animáky samy o sobě mají solidní výdrž, konkrurence v nedohlednu...no, stejně se to bude splácet horko těžko.
10M / 55M

Beautiful Creatures je propadák tohoto víkendu, závěrečný účet v Americe nepřesáhne 20M.

Identity Thief je naopak víkendovým vítězem. Universal zatím válí i s druhým svým snímkem Mama a prozatím se jedná o suveréně nejúspěšnější studio tohoto roku.
Mimochodem, Universal poněkolikáté potvrdili skvělý nos na R komedie, na kterých si napakovali za poslední dobu neuvěřitelný ranec. Ted, Bridesmaids, Pitch Perfect, This is 40, teď Indentity Thief, žádné drahé blockbustery, naopak levně natočené filmy na kterých se vydělává (někde víc, někde míň).

Zbytek top ten jsou snímky komerčně nepříliš zajímavé, snad až na Silver Linings Playbook, který má tržby krásné, jsem zvědav jak si povede WW. Jinak další akademický snímek, Zero Dark Thirty, to nakonec přece není nějaký vývar, ne?

Až ve druhé desítce najdeme pořádný komereční fláky (řazeno dle autorova mínění vzestupně :D ), Lincoln, který válí očekávaně především v Americe (176M + 60M), Django stomilionový rozpočet na film převyšuje rovnoměrně (160M + 210M). Dále se nám tu už 16. týden drží animovaný Ralf, tržby přes 410M jsou také vcelku rovnoměrně rozprostřeny, Pi naopak stejně očekávaně (a neskutečně) válí za mořem (110M + 470M). Jedním z nejvíce nedoceněných filmů, alespoň dle boxoffice článků zde, jsou Les Mis, do kterých (opět) Universal neinvestovali se vším všudy zdaleka ani sto milionů a už teď mají na kontě 150M + 230M a před sebou premiéry ještě ve Francii a Německu a taky v Číně...půjdou za půl miliardy. No a poslední, a ten nejvýdělečnější, je samozřejmě Hobit, který půjde miliardu rovnou WW a 300M v Americe.
253928
Zdravím, nejprve bych rád pochválil [b]Imfa[/b] za super článek, velmi dobře se mi to četlo. Byl cítit rozdíl, že to nepíše [b]Cival[/b], kterému rozumím, že když jsou týdně jedna, dvě nevýrazný premiéry, není moc o čem pořád psát. Přesto mi poslední dobou přijdou až moc tyto pravidelné články takový strojový. Určitě by šlo víc než jen slovy (p)opsat víkendovou tržbu, porovnat ji s rozpočtem a říc co je víc a co míň. Napadá mě zkusit do toho více zapracovat tržby globální, které stejně čím dál více získávají na důležitosti, případně se nebát jít na tenčí led a zkusit rozproudit diskuzi nějakým konkrétnějším pohledem do budoucna, predikcemi... (škoda té tipovačky, že skončila). Věřím Civale, že si to nebudeš brát osobně a ve zlém, spíš jako konstruktivní zpětnou vazbu od vašeho čtenáře. Pokud těchto pár řádkům nějakým způsobem povede ke zkvalitnění webu, budu velmi rád *:)* No a teď se vrhnu na filmy a především jejich tržby, a nejdříve si dáme novinky... [b]Smrtonosná past 5[/b] v Americe spíš propadne, ale bez problémů se přinese krásný zisk ze zbytku světa. První víkend za 25 M plus Valentýn a Presidents Day postačí na solidní základ, který odvrátí úplný provar, ale neumím si moc představit nějaké nízké propady v následujících víkendech. Dokonce si umím představit, že nominálně by pětka mohla být nejhorší Pastí (Die Hard v roce 88 udělala 83 M). Jinak jak jsem psal, zbytek světa je a bude štědrý. Dovolím si poznámku k akčním hrdinům let minulých a jejich posledním R akčnákům. Arnieho ani Slyovi výbuchy mě nepřekvapili, dovolím si tvrdit že to mohli nečekat pouze lidi(fandové), kteří nechtějí vidět realitu. U Die Hard vidím analogii s Expandables, značka=hrdina (John McClane) a značka=obsazení, a očekávám i podobné kopírování tržeb. Next Weekend: 15M / Sum: < 90M / Worldwide: max 350M [b]Safe Haven[/b], skoro bych řekl, že jednou z největší reklam byl u tohoto filmu mj. právě režisér, kterému se už několikrát podařilo natočit pohodový, levný kousek, na kterém se něco vydělalo. Tentokrát to ale bude ještě docela boj. 28M na budget není vůbec přehnané, ale s vedlejšími výdaji jsme na padesáti... No a už to bude rok co Relativity měli naposled v kinech zajímavě rentabilní kousek, Act of Valor. Přesto tady na rozdíl od Imfa neočekávám za týden nějaký šílený propady... btw, víte někdo, jak to mají Relativity s podílem na mimoamerických trzích ?? 10M / 60M [b]Animák [/b]od Weistenů, po Carcoolce opět netradiční pojetí. Uváděný rozpočet je 40M, ale něco se nacpalo do reklamy atd. a ani tady nejsem pod padesáti miliony. Začalo se na 16M za víkend, se sympatickými denními nárusty, animáky samy o sobě mají solidní výdrž, konkrurence v nedohlednu...no, stejně se to bude splácet horko těžko. 10M / 55M [b]Beautiful Creatures[/b] je propadák tohoto víkendu, závěrečný účet v Americe nepřesáhne 20M. [b]Identity Thief[/b] je naopak víkendovým vítězem. Universal zatím válí i s druhým svým snímkem Mama a prozatím se jedná o suveréně nejúspěšnější studio tohoto roku. Mimochodem, Universal poněkolikáté potvrdili skvělý nos na R komedie, na kterých si napakovali za poslední dobu neuvěřitelný ranec. Ted, Bridesmaids, Pitch Perfect, This is 40, teď Indentity Thief, žádné drahé blockbustery, naopak levně natočené filmy na kterých se vydělává (někde víc, někde míň). Zbytek top ten jsou snímky komerčně nepříliš zajímavé, snad až na [b]Silver Linings Playbook[/b], který má tržby krásné, jsem zvědav jak si povede WW. Jinak další akademický snímek, [b]Zero Dark Thirty[/b], to nakonec přece není nějaký vývar, ne? Až ve druhé desítce najdeme pořádný komereční fláky (řazeno dle autorova mínění vzestupně *:D* ), [b]Lincoln[/b], který válí očekávaně především v Americe (176M + 60M), [b]Django[/b] stomilionový rozpočet na film převyšuje rovnoměrně (160M + 210M). Dále se nám tu už 16. týden drží animovaný [b]Ralf[/b], tržby přes 410M jsou také vcelku rovnoměrně rozprostřeny, [b]Pi[/b] naopak stejně očekávaně (a neskutečně) válí za mořem (110M + 470M). Jedním z nejvíce nedoceněných filmů, alespoň dle boxoffice článků zde, jsou [b]Les Mis[/b], do kterých (opět) Universal neinvestovali se vším všudy zdaleka ani sto milionů a už teď mají na kontě 150M + 230M a před sebou premiéry ještě ve Francii a Německu a taky v Číně...půjdou za půl miliardy. No a poslední, a ten nejvýdělečnější, je samozřejmě [b]Hobit[/b], který půjde miliardu rovnou WW a 300M v Americe.
0 0
reagovat

GhostDog

Skončí ve velkém mínusu. Budou na něm tratit Warneři, který koupili práva na Americkou distribuci. Budou na něm tratit desítky dalších distributorů, který na něj koupili práva do světa. Budou na něm tratit samotní sourozenci Wachovští, kteří do toho taky vrazili vlastní peníze. Budou na něm tratit všichni.
253924
Skončí ve velkém mínusu. Budou na něm tratit Warneři, který koupili práva na Americkou distribuci. Budou na něm tratit desítky dalších distributorů, který na něj koupili práva do světa. Budou na něm tratit samotní sourozenci Wachovští, kteří do toho taky vrazili vlastní peníze. Budou na něm tratit všichni.
GhostDog
0 0
reagovat
Cloud Atlas

Měl bych dotaz na tržby Cloud Atlas. Zaplatí se alespoň nebo nakonec opravdu skončí v minusu? Včera jsem se konečně dostal do kina na tento film a jsem za to rad, moc se mi to libilo. Takhle se poprat s takovou látkou a ještě když s tím měli takové problémy. Doufám, že to sourozenecké duo nezlomí a budou točit dál, byla by velká škoda, kdyby ne. Navíc jsem byl i mile překvapen poměrně vysokou návštěvou v kině (Bio Oko).

PS: Čím dál víc jsem letos opět roztrpčen americkou filmovou akademií...

PSS: Blueman :D:+
253921
[b]Cloud Atlas[/b] Měl bych dotaz na tržby Cloud Atlas. Zaplatí se alespoň nebo nakonec opravdu skončí v minusu? Včera jsem se konečně dostal do kina na tento film a jsem za to rad, moc se mi to libilo. Takhle se poprat s takovou látkou a ještě když s tím měli takové problémy. Doufám, že to sourozenecké duo nezlomí a budou točit dál, byla by velká škoda, kdyby ne. Navíc jsem byl i mile překvapen poměrně vysokou návštěvou v kině (Bio Oko). PS: Čím dál víc jsem letos opět roztrpčen americkou filmovou akademií... PSS: Blueman *:D**:+*
0 0
reagovat

Obama bin laden

253914
http://www.youtube.com/watch?v=C5Ct9G64T4Q
Obama bin laden
0 0
reagovat
myslim že evropa past vyhoupne někam ke 330 milionům :)
253910
myslim že evropa past vyhoupne někam ke 330 milionům :)
0 0
reagovat
Sem uvažoval už na třetí. "O B A ---- Osama Bin Aladin? Jak on to sakra myslel, to přece není možné :D Te Filištín něco vymyslel :D
Myslím, že to s klidem můžem smazat, koneckonců sem to rovnou mohl poslat Civalovi do vzkazníku a nic by se neopravilo :D
Myslím, že na chybky 1:1
253909
Sem uvažoval už na třetí. "O B A ---- Osama Bin Aladin? Jak on to sakra myslel, to přece není možné :D Te Filištín něco vymyslel *:D* Myslím, že to s klidem můžem smazat, koneckonců sem to rovnou mohl poslat Civalovi do vzkazníku a nic by se neopravilo :D Myslím, že na chybky 1:1
0 0
reagovat
Hmm... to je zamena na druhou. Nad tim jsem vubec nepremyslel, protoze i v tvym prispevku jsem automaticky cetl "Usamu"... ale neboj, neni to zadna podprahova agitka. :) opraveno.
253908
Hmm... to je zamena na druhou. Nad tim jsem vubec nepremyslel, protoze i v tvym prispevku jsem automaticky cetl "Usamu"... ale neboj, neni to zadna podprahova agitka. :) opraveno.
0 0
reagovat
No tedka na to koukam jak jelen, že to píšeš ty... :D
Imfe, já teď teda fakt nevím, jestli už mi to vůbec nemyslí, ale v čem je kouzlo nechtěného u záměny Usámy a Obamy? :o
253907
No tedka na to koukam jak jelen, že to píšeš ty... :D Imfe, já teď teda fakt nevím, jestli už mi to vůbec nemyslí, ale v čem je kouzlo nechtěného u záměny Usámy a Obamy? *:o*
0 0
reagovat
Psal jsem to ja... a ucel (udelat z toho "jeden nazev") to nebyl... takze je to spis kouzlo nechteneho. :)
253906
Psal jsem to ja... a ucel (udelat z toho "jeden nazev") to nebyl... takze je to spis kouzlo nechteneho. :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se