Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

X-Meni splatí svoje dluhy


ikona
KarelR
bryan singerpeter dinklagex-menx-men:days of future past
Singer nabral Tyriona. Co nového prozradil o filmu? 

X-Men: Days of Future Past patří mezi nejvyhlíženější projekty roku 2014. Do mutantího universa se nakonec bude vracet Bryan Singer, pod jehož vedením se na plátně objeví prakticky všechny staré a i mladé tváře téhle série. Herci ale stále přibývají! Po nedávném oznámení, že se vrátí také Anna Paquin (Rogue), Ellen Page (Kitty Pryde) a Shawn Ashmore (Iceman), totiž k X-Menům míří i... ehm, nikdo menší než Peter Dinklage.

Zatím není jasné, koho si oblíbený Tyrion Lannister ze Hry o trůny zahraje. Fandovské spekulace ale věří v mutanta Pucka z kanadského supertýmu Alpha Flight, což by z něj dělalo další z méně významných postav filmu. Bryan Singer nicméně tvrdí, že bude mít každý z X-Menů ve filmu důležitou roli. Že pouze nesbírá tváře na plakáty, nýbrž má připravenou promyšlenou zápletku o cestování v čase, která si vynutí přebíhání mezi rokem 1973 (uvidíme i prezidenta Nixona) a nepříznivou budoucností, kde Zemi ovládají Sentinely.

 

Natáčet by se mělo od dubna do října. Singer pak stále odmítá prozradit, zda bude hlavní hrdinkou příběhu Kitty Pride (jako v comicsové předloze), nebo jestli se tenhle aspekt krapet poladil v zájmu zářivější hvězdy, než je Ellen Page. V každém případě před sebou ale máme jeden z nejambicióznějších blockbusterů příštího roku, který se snad nepromění v utahanou přehlídku starších a novějších známých. Singer bude po nevalně vyhlížející fantasy Jack a obři určitě potřebovat menší záchranu...

---

Vytáhni v hospodě: Singer se začal těžce vyžívat ve tweetování. Pravidelně na něm oznamuje herecké přírůstky a stíhá třeba komentovat i Jackmanova televizní vystoupení, při kterých ho děsí jeho příliš krátké vlasy. Kéž by se na tuhle platformu obrátilo víc režisérů. Filmové weby by si pak dvakrát rozmyslely vymýšlení castingových kachen.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace