Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Míří Marvel s Hulkem do vesmíru?


ikona
Mr. Hlad
avengershulkmarvel
Zelený obr rozmlátí mimozemšťany na kusy. A pak se přijede podívat domů 

Zelený obr to nemá v kinech úplně jednoduché. V Avengers byl Hulk hodně zábavným elementem, ale sólo se mu jednoduše nedaří a nezvládli z něj udělat hvězdu ani Ang Lee, ani Louis Leterrier. Chvilku to vypadalo, že se Bruce Banner přesune pod dohledem Guillerma del Tora do televize, tenhle projekt je ale taky prozatím u ledu. Zdá se však, že Marvel dá Hulkovi třetí šanci.

Teď by bylo slušné napsat, že pokud nechcete slyšet moc spoilerů, bylo by pro vás asi lepší, abyste se přesunuli někam daleko od téhle novinky. Jestli čtete dál, tak vězte, že se šeptá, že by na konci druhých Avengers měl být Hulk vyhozen do vesmíru partou, která si říká Illuminati a patří k nim třeba Tony Stark, Profesor X nebo Reed Richards z Fantastické čtyřky. To by asi proběhlo trošku jinak, každopádně Hulk by měl kvůli své nebezpečnosti opustit Zemi a přistát na druhém konci vesmíru. A tady už se možná adaptace comicsu Planet Hulk rozjede naplno.

Hulk se v tomhle příběhu stane gladiátorem na cizí planetě, všechny zmlátí a bude z něj víceméně osvoboditel. To ale není všechno. Údajně se totiž pracuje s myšlenkou, že třetí Avengers by měli vycházet z comicsu World War Hulk, v němž se Bruce Banner vrací zpátky na Zemi vyříkat si všechno s bývalými kolegy. Zní to dobře, vše je samozřejmě ještě hodně daleko a že by tohle oznámení bylo zrovna oficiální, se také moc říct nedá. Hulk už ale klasickou sólovku nejspíš neodtáhne, takže dostat ho na planetu plnou monster a udělat z něj záporáka zní jako celkem logický krok.

---

Vytáhni v hospodě: Příběh Planet Hulk už Marvel zpracoval jako animák a je docela fajn, tady se můžete mrknout na trailer.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace