Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #178 o Batmanovi a Supermanovi


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Je víc cool Superman Cage nebo Batman Bale? Umí Robert Downey Jr. cestovat časem? A proč se nepřevlékat za medvěda?  

První únorový výplach

Medvěd
Zatímco Joel Edgerton se díky filmům jako The Warrior nebo Zero Dark Thirty pomalu začíná prosazovat v Hollywoodu, jeho brácha Nash zatím takové štěstí neměl. Sice dělal kaskadéra u Matrixu a pracoval třeba i na Tenké červené linii nebo Hvězdných válkách, zatím si ho však nikdo důležitý nevšiml. To by se ale po hodně zábavném kraťasu Bear mohlo změnit. A navíc se tu dozvíte, že s překvapením k narozeninám se to nemá přehánět, i když chce člověk potěšit někoho, jako je Teresa Palmer.

Projekt týdne
Mysleli jste si, že s Batmanem je na nějakou dobu konec? No, to jste sami. Sice ho nejspíš časem uvidíme v další sólovce a v týmovce Justice League of America, ale producent Michael Uslan, který pracoval s Timem Burtonem i Christopherem Nolanem, prohlásil, že by rád natočil dalšího Batmana právě s Burtonem. A měl by vycházet z comicsu Návrat Temného rytíře. A Wayna by si měl zahrát Clint Eastwood. A vrátit by se mohl Jack Nicholson. A ... to je všechno. Uslan sám přiznal, že tohle by se mu líbilo, ale šance, že něco podobného vyjde, je podle něj stejně malá, jako že Tomáš Magnusek dostane Oscara.

Rasismus týdne
Bohajeho. Že si někdo dobírá Quentina Tarantina za to, že se v jeho filmu negruje, což může zkazit děti, udělat z nich sériové vrahy , rasistická monstra a čtenáře Blesku, se dá s trochou tolerance pochopit. Tarantino je drsňák a rádoby společenské hranice ho nikdy moc nezajímaly. Že se ale někdo rozhodne bojovat proti reklamě na Volkswagen jen kvůli tomu, že v ní borec se sluncem v duši mluví jako rastafarián a rasisticky naznačuje, že „černoši jsou šťastní", to už je fakt na pár facek. Sakra lidi, najděte si práci přestaňte řešit kraviny, navíc, když je to celé docela sympatické a milé.

Kariéra týdne
Ne že bychom čekali, že Megan Fox někdy vyhraje Oscara a stane se z ní druhá Meryl Streep nebo Judi Dench, ale přeci jenom je tenhle konec kariéry celkem rychlý. Je pravda, že po Transfromerech už vlastně nikdy nikoho nezajímala a její kariéra herečky se proměnila na kariéru dobře stavěné dámy na wallpapery, ale teď to vypadá, že s hraním je definitivně konec. Pro víc informací klikejte sem a ano, obrázky tam jsou.

Pauza týdne
Wesley Snipes by měl v létě vyjít z vězení a už ví, na čem bude dělat. Čeká ho hororový western GallowWalkers a pokud vám ten název něco říká, tak jde o projekt, který se začal natáčet už v roce 2006 a od té doby je u ledu. Do kin ani na DVD se zatím nedostal a zdá se, že tvůrci čekají na to, až Snipes vyleze z basy a vrhnou se spolu s ním na dotáčky a přetáčky. Těžko říct, jestli to čekání stálo za to, protože podle starého traileru nevypadá příběh pistolníka, jehož oběti vstávají z hrobů a jdou mu po krku, zrovna lákavě. Ale máme tu alespoň nový plakát.

Reklama týdne
Robert Downey Jr. je momentálně asi největší borec Hollywoodu. Před pár lety přestal chlastat a přišel o status „nejprůserovější herec Hollywoodu", upsal se dvěma extrémně úspěšným sériím a evidentně si to užívá. A čas od času se nechá ukecat na nějakou tu reklamu. Když pilotoval stíhačku v Call of Duty: Black Ops 2, bylo to fajn, ale dostali jsme jen pár vteřin, teď se rozhodl cestovat časem pro Volvo.

Umění týdne
OK, tohle se asi mezi nejvýznamnější výtvarná díla lidstva nezařadí, ale na druhou stranu to nepřehlédnete. Zatímco velcí herci a herečky mají hvězdy na chodníku slávy nebo otisknou své ruce do betonu někdo v Hollywoodu. Bruce Willis má nástěnnou malbu. A velkou jako kráva. Foxové se totiž rozhodli nechat natřít stěnu jedné ze svých budov tak, aby na ní byl John McClane. Gigantický John McClane. Tohle fakt asi nemá každý.

Superman týdne
O Superman Lives Tima Burtona se píše až příliš často na to, že ten film vlastně neexistuje. Měl to být obří projekt, Nicolas Cage nafasoval hlavní roli, se scénářem se patlal Kevin Smith (a nedopadlo to podle jeho představ) a Tim Burton byl tehdy považován za specialistu na comicsy. Ale nevyšlo to. Čas od času se však objeví nějaké ty nové materiály, na které stojí za to mrknout. Třeba teď někdo vyhrabal Cage v kostým Kal-Ela. A je to trochu divný.

Dobrý skutek týdne
O tom, že Christian Bale je magor s dobrým srdcem, nejspíš už víte. Nedělá mu problém bez pozornosti médií navštívit čínské disidenty nebo vyjádřit soustrast lidem, jejichž blízcí zemřeli při promítání Batmana kvůli idiotovi, který by si zasloužil umlátit baseballovou pálkou s hřebíkem. Teď se rozhodl potěšit osmiletého Zacha, jenž trpí leukémií a je totálním fanouškem Batmana. Bale nejen že mu poslal spoustu batmanovských věcí, ale prckovi i zavolal a pokecal si s ním. To vše opět bez pozornosti novinářů, na internet se vše dostalo díky Zackovi a jeho rodičům, ne od Balea. Takže respect. Opět.

Duel týdne
Minule jsme po vás chtěli vybrat vhodného herce, který by mohl ztvárnit budoucího prezidenta České republiky Miloše Zemana. Nápadů bylo hodně ale nejvíc nás asi zaujal Edgar.

 

Tentokrát si dáme něco úplně jiného, klasický duel a to na téma „nejslavnější vesmírné lodě“. Čemu byste chtěli z kapitánského můstku šéfovat? Enterprise vs. Millenium Falcon. Takže klasicky název lodě do předmětu, důvody do textu.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace