Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž: Steelbook Resident Evil: Odveta


ikona
KarelR
resident evilsoutěž
Vyhrajte Alice v Blu-ray plechu. 

Hollywood je plný béčkových režisérů. Jen málokterý z nich se ale zvládá udržet v první finanční lize, a Paul W. S. Anderson mezi tuhle malou skupinku určitě patří. Seká totiž jednu zábavnou volovinu za druhou, a po neskutečných Třech mušketýrech opět týral naše mozkové buňky v pátém dílu série Resident Evil.

PŘEČTĚTE SI BLU-RAY RECENZI
FILMU RESIDENT EVIL: ODVETA

Někdo u toho trpěl, někoho to zvrhle bavilo, a pokud patříte k té druhé skupině, máme pro vás skvělou zprávu. Jestli chcete mít Alicinu pátou štaci doma v luxusním Blu-ray steelbooku, nemusíte utrácet šest stovek. Stačí si s MovieZone a FilmArenou zasoutěžit a možná se stanete právě tím jedním šťastlivcem, kterému ruští zombie náckové sami nakráčí do baráku.

Zúčastnit se je tradičně jednoduché. Stačí odpovědět na otázku: "Koho si zahrála Andersonova manželka v jeho Třech mušketýrech?", a to mailem na adresu souteze@moviezone.cz. Do předmětu napiště SOUTĚŽ RESIDENT EVIL, deadline je o půlnoci z úterý na středu a...

... hodně štěstí!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace