Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bude Smrtonosná past 5 průšvih?


ikona
Mr. Hlad
bruce willisdie hard
John McClane v nových klipech bohužel moc nadějí nevzbuzuje 

Už chvilku to visí ve vzduchu, ale báli se to přiznat. Pátá Smrtonosná past bude možná hovadina. Někdo už měl výhrady ke čtyřce, kde to drhlo minimálně u záporáka a zbytečně přeslušnělosti, ale nakonec to bylo vlastně fajn. Bohužel pátý díl zatím nedokázal přesvědčit ani trailery, ani jmény. Režisér John Moore naštval většinu fandů střílení totálně nudným Maxem Paynem a z jeho filmografie lehce vystupuje maximálně béčko Za nepřátelskou linií, kde se pokoušel předstírat akčního hrdinu Owen Wilson. A scenárista Skip Woods je jeden z těch lidí, bez nichž by se Hollywood bez problémů obešel, protože A-Team, Wolverine, Operace Hacker nebo Hitman rozhodně nejsou filmy, které by dokázaly strhnout příběhem nebo zajímavě napsanými postavami.

Pořád doufáme, že z toho nakonec vyleze parádní akční jízda a že charisma Bruce Willise udělá z pětky právoplatný díl jedné z nejslavnějších filmových sérií všech dob. Naneštěstí jsou tu klipy, které naznačují, že by bylo předčasné se těšit a že člověk, co šéfoval střižně, by měl okamžitě fasovat lopatu, koště a jít na Václavák uklízet psí hovna. Tohle není dobrý! Blbnutí s vrtulníkem je docela OK, hláškování se synem ... no budiž, ale ta automobilová honička, nebo co to mělo být, to si snad McClane na stará kolena nezasloužil. Doufejme v zázrak, ale buďme připraveni a zklamání.

Honička ve městě

McClane a syn si utahují z padoucha

Bruce Willis vs. vrtulník

Do boje s bambitkou

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace