Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Největší hollywoodská kalba všech dob


ikona
KarelR
Již brzy ve vašich kinech. 

Entourage u nás nikdy nemělo tolik fanoušků, kolik by si zasloužilo. Nejspíš za to může samo HBO, které ho tu vysílalo pod nevýrazným názvem Vincentův svět. Každopádně vězte, že by se to do pár let mohlo spravit. Seriál o jedné mladé herecké superhvězdě a jejích kámoších, ve kterém James Cameron natočil Aquamana, Matt Damon dostal psychotický záchvat a opakovaně se prznily nejen Sasha Grey, Malin Akerman a Carla Gugino, totiž míří na stříbrné plátno.

Dítko Douga Ellina a Marka Wahlberga (původně vzor pro hlavní postavu) skončilo osmou sérií před rokem a půl. Dlouho se pak mluvilo o tom, že se dočkáme filmového pokračování, až nyní je ale jasno. Warneři dali projektu zelenou a všichni čtyři pánové se vrátí společně s legendárním Arim Goldem (Jeremy Piven comeback potřebuje... vždyť teď hraje po boku Miley Cyrus!), a to po půlroční pauze filmového času. Ari se bude snažit adaptovat na svojí vysněnou práci, ústřední čtveřici by měla čekat klasická dávka chlastání, souložení a potkávání celebrit, a pochopitelně hrozí, že u toho nebudou chybět Alice Eve, Rhys Coiro jako Billy Walsh a především... Llooooooooooooooyd!

Celovečerák Entourage zatím nemá datum premiéry, scénář je ale hotový a tak by se brzy mohlo začít točit. Že jste pořád ještě nepobrali, proč se na tenhle film máte těšit? Tuhle nahláškovanou a proklatě sexy seriálovou pecku vážně není těžké sehnat, takže směle do toho!

---

Vytáhni v hospodě: Ari Gold, nejlepší agent všech dob...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace