Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok 2012 v kostce - 2. část


ikona
KarelR
mz nejrok v kostcetéma
Nejvydařenější soundtracky, nejerektivnější scény, nejlepší herečky, největší WTF... 

V druhé části našeho rekapitulačního pojednání dojedeme to, co jsme minule probrat nestihli. Je toho hodně, takže hurá do třídění vzpomínek!

ROK V KOSTCE - 1. ČÁST (od herce až po bizarnost roku)

Redakční tip: Party z Projektu X

 

I když máme středoškolská léta už dávno za sebou, moc dobře víme, že pořádná chlastačka s kocovinou a zeblitým záchodem a hlavou, která si zkrátka nepamatuje, co se dělo mezi půl dvanáctou v noci a šestou ranní, jednou za čas člověku prospěje. A ideální je, když takovou chlastačku organizuje někdo jiný a někde daleko od našich bytů. Zajít si na kalbu z Projektu X by bylo asi naprosto ideální, hodně chlastu, hodně sympatických slečen, stoprocentní anarchie a atmosféra, ze které má i policie strach. Ti kluci to rozjet uměli a vstup byl zadarmo, tak kdo by chtěl tvrdnout doma?

 

Osobní tip Civala: Maturiťák z 21 Jump Street - Jo, přiznávám, že by mi nevadilo přijít na maturitní ples v kvádru, s bouchačkou za pasem a Channingem Tatumem po svém boku. Kolem by lítaly holubice, vlnily se krásky a já bych věděl, že za chvíli budu muset sednout do limuzíny a zkosit pár gangsterů, co po mně budou v zástavbě střílet z bazuky. Konečně bude trocha legrace!

Osobní tip imfa: Vyhlídkový let s Alladinem - Kolem Manhattanu jsem se plavil lodí (a zaujalo mě, že všechno fakt vypadá jako v GTA IV), ale nebavil mě suchopárný komentář našeho průvodce. Mnohem radši bych si sednul do vrtulníku se Sachou Baronem Cohenem, který by mi plynulou arabštinou ukazoval nejvhodnější mrakodrapy a památky na odstřel. Alespoň bych věděl, že si je mám vyfotit, dokud tam ještě jsou.

Osobní tip KarlaR: Kalba s Flashem Gordonem - Smrt Mingovi, ojíždění Stephanie, zápasnická husa! Tedovo kalení se zachráncem vesmíru bylo nabité geniálními momenty, a každý z nich bych si s chutí dal na vlastní kůži. Za krátký rozchod s Milou Kunis by to určitě stálo. 

Osobní tip Mr. Hlada: Blbnutí se superschopnostmi v Kronice - Vždycky mě tak trošku štvali lidi, kteří si myslí, že superschopnosti z nich dělají automaticky hrdiny. Proč si to jednoduše neužít? Vždyť magoři, co chtějí ovládnout svět, snad můžou počkat. Hraní fotbalu na nebi a vyhýbání se letadlům, nadzvedávání sukní pěkným spolužačkám, hardcore baseball i obyčejná pruda ve fastfoodu jsou mnohem zábavnější než nechávat si rozbíjet držku od nějakého cvoka s choutkami na světovládu.

Osobní tip Dura: Vyčištění Bilbovy spíže - Páni, tam bylo dobrot! A všechno dokonalé bio. K tomu domácí pivo? "Ďuro, k vašim službám!"

Tak snad budeme i letos mít z čeho vybírat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace