Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další záporáci pro Supermana?


ikona
Mr. Hlad
man of steelsupermanzack snyder
Další adepti na přesdržku od frajera z Kryptonu 

Zatímco Singerův Superman se vrací sázel na lidské padouchy a byl tu maximálně superzlý Kevin Spacey v roli Lexe Luthora, vypadá to, že Zack Snyder na to půjde obráceně. První upoutávky na Man of Steel se sice zatím tváří jako poněkud realističtější, osobnější a temnější záležitost, ale všichni, včetně sourozenců Nolanových, moc dobře ví, v čem je síla tohohle režiséra. Pokud alespoň dvakrát do hodiny Superman někoho nezmlátí, bude to problém. Je známo, že z planety Krypton dorazí generál Zod s tváří Michaela Shannona (ten chlap je nový Christopher Walken!) a spolu s ním i Faora. Teď to ale vypadá, že s Clarkem Kentem si to chtějí rozdat i další.

Údajně bychom se měli dočkat bitvy u městečka Smallville, kde se proti Supermanovi postaví padouch Tor-An, Zodův tajný agent na Zemi. Měl by se objevit i Dev-Em, mladistvý delikvent, který už nějaký čas strávil i v kryptonském vězení Phantom Zone. Zkrátka další obyvatelé planety Krypton, tudíž borci se supermanovskými schopnostmi. Bitka by tedy mohla stát za to. Žádné herecké hvězdy ale k filmu nepřibudou, prvního lumpa si zahraje Richard Cetrone a druhého Revard Dufresne, oba se Snyderem dělali na Sucker Punch.

---

Vytáhni v hospodě: Henry Cavill je prvním neamerickým hercem, který si Supermana zahraje. Pochází z Londýna.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace