Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rok 2012 v kostce - 1. část

příspěvky 1 - 19 Napsat příspěvek
Nejvtipnější scéna - i když je pravda, že jsem měl toho času celkem popito (ale i tak došlo na slzy smíchu).
252179
[link="http://www.youtube.com/watch?v=JeHWs16ybnA"]Nejvtipnější scéna[/link] - i když je pravda, že jsem měl toho času celkem popito (ale i tak došlo na slzy smíchu).
0 0
reagovat
Nejpůsobivější scéna: Celý závěr snímku Je to jen vítr. Nechci spoilerovat, takže naznačím, že po skončení filmu jsem vůbec neměl slov. Na tuto maďarskou pecku se zde bohužel zapomnělo a je to vážně škoda.
Největší událost roku: Měl jsem možnost na velkém plátně vidět většinu filmografie legendárního Davida Leana. Lawrence z Arábie na velkém plátně je zážitek sám o sobě, ale když k tomu přidáte Pouto nejsilnější a Doktora Živaga jako dvě naprosto famózní romance, tak máte chuť nad dnešními blockbustery si jenom odplivnout.
Nejlepší bitka: Tady budou dvě položky. Ta první se týká Soderberghova Zkratu, ve kterém Gina Carano zmlátí Michaela Fassbendera. V případě druhé položky se shodnu s Civalem - ano, jde o bitku mezi Méďou a Markym Markem.
Nejoblíbenější postava: Opět shoda s redakcí. Méďa.
Největší bizarnost: Opět musím souhlasit s Civalem, který mi otevřel starou ránu. Julii Robert s pleťovou maskou z ptačího exkrementu jsem se snažil ihned po skončení Mirror, Mirror okamžitě vytěsnit z paměti. Marně.
Nejvtipnější scéna: Cameo Stana Leeho ve filmu Avengers.
Herec: Budu upřímný jako stčko v loňském roce. Channing Tatum. Protože ho chci.
251208
[b]Nejpůsobivější scéna:[/b] Celý závěr snímku Je to jen vítr. Nechci spoilerovat, takže naznačím, že po skončení filmu jsem vůbec neměl slov. Na tuto maďarskou pecku se zde bohužel zapomnělo a je to vážně škoda. [b]Největší událost roku:[/b] Měl jsem možnost na velkém plátně vidět většinu filmografie legendárního Davida Leana. Lawrence z Arábie na velkém plátně je zážitek sám o sobě, ale když k tomu přidáte Pouto nejsilnější a Doktora Živaga jako dvě naprosto famózní romance, tak máte chuť nad dnešními blockbustery si jenom odplivnout. [b]Nejlepší bitka:[/b] Tady budou dvě položky. Ta první se týká Soderberghova Zkratu, ve kterém Gina Carano zmlátí Michaela Fassbendera. V případě druhé položky se shodnu s Civalem - ano, jde o bitku mezi Méďou a Markym Markem. [b]Nejoblíbenější postava:[/b] Opět shoda s redakcí. Méďa. [b]Největší bizarnost:[/b] Opět musím souhlasit s Civalem, který mi otevřel starou ránu. Julii Robert s pleťovou maskou z ptačího exkrementu jsem se snažil ihned po skončení Mirror, Mirror okamžitě vytěsnit z paměti. Marně. [b]Nejvtipnější scéna:[/b] Cameo Stana Leeho ve filmu Avengers. [b]Herec:[/b] Budu upřímný jako stčko v loňském roce. Channing Tatum. Protože ho chci.
0 0
reagovat
Za scénu ze Sedmi psychopatů se podepisuju i já, pecka...
251107
Za scénu ze Sedmi psychopatů se podepisuju i já, pecka...
0 0
reagovat
Herec - Tom Hardy. Ten člověk za uplynulý rok dokázal zahrát geniálně vše, co mu scénář naservíroval. Pokud by byla cena za nejlepšího herce (nikoli herecký výkon) uplynulého roku, Tom Hardy by si jí rozhodně zasloužil.
Scéna - Etan Hawke prochází v noci domem (ve filmu Sinister) a kolem něj pobíhají duchové a hraje ta geniální hororová (něco jako) hudba.
Událost - Uvedení Titanicu opět do kin. 3D jsem bral jako neutrální bonus, podstatné pro mě bylo, že jsem ho konečně viděl v kině, a ač ho znám nazpaměť, stále to bylo, jako bych ho viděl poprvé.
Bitka - První souboj Batman vs. Bane. Bez hudby, jen pěsti obou herců, Baneův výraz s dokonale temným hlasem, to vše ve mě rezonuje ještě dnes. Prostě bitka s velkým B!
Postava - Méďa. Může být tisíc mluvících medvědů, ale jen toho jednoho sprostého si prostě zamilujete.
Bizarnost - Tomáš Magnusek, režisér - nerežisér, díky němuž víme, jak si máme vážit Zdeňka Trošky.
Nejvtipnější scéna - Parodie na Twilight v Hotelu Transylvánie. Smíchem se v tu chvíli lámalo celé kino. Věřím, že skutečný Dracula by reagoval podobně.

251105
[b]Herec[/b] - Tom Hardy. Ten člověk za uplynulý rok dokázal zahrát geniálně vše, co mu scénář naservíroval. Pokud by byla cena za nejlepšího herce (nikoli herecký výkon) uplynulého roku, Tom Hardy by si jí rozhodně zasloužil. [b]Scéna[/b] - Etan Hawke prochází v noci domem (ve filmu Sinister) a kolem něj pobíhají duchové a hraje ta geniální hororová (něco jako) hudba. [b]Událost[/b] - Uvedení Titanicu opět do kin. 3D jsem bral jako neutrální bonus, podstatné pro mě bylo, že jsem ho konečně viděl v kině, a ač ho znám nazpaměť, stále to bylo, jako bych ho viděl poprvé. [b]Bitka[/b] - První souboj Batman vs. Bane. Bez hudby, jen pěsti obou herců, Baneův výraz s dokonale temným hlasem, to vše ve mě rezonuje ještě dnes. Prostě bitka s velkým B! [b]Postava[/b] - Méďa. Může být tisíc mluvících medvědů, ale jen toho jednoho sprostého si prostě zamilujete. [b]Bizarnost[/b] - Tomáš Magnusek, režisér - nerežisér, díky němuž víme, jak si máme vážit Zdeňka Trošky. [b]Nejvtipnější scéna[/b] - Parodie na Twilight v Hotelu Transylvánie. Smíchem se v tu chvíli lámalo celé kino. Věřím, že skutečný Dracula by reagoval podobně.
0 0
reagovat
Hardy - Bane - hlas - první bitka s Batmanem - prostě pecka.
251103
Hardy - Bane - hlas - první bitka s Batmanem - prostě pecka.
0 0
reagovat
Nejvíckrát jsem tento rok viděl finále Cabin in the woods. Splněný sen hororových fanoušků a téměř rozmačkaný mezerník z neustálého stopování a hledání dalších a dalších známých hororových hvězd.
251102
Nejvíckrát jsem tento rok viděl finále Cabin in the woods. Splněný sen hororových fanoušků a téměř rozmačkaný mezerník z neustálého stopování a hledání dalších a dalších známých hororových hvězd.
0 0
reagovat

Genialny clanok :) dik.... nice nice

Herec - Tom Hardy
Scéna - TDKR...scena uteku z vezenia
Událost -
Bitka - Prvy suboj Bane vs. Batman
Postava - Bane
Bizarnost - Cely prometheus...zle zle zle... never again
Nejvtipnější scéna - Puny God.... a pastovka pre thora v avenger..Hulk rulezz
250784
Herec - Tom Hardy Scéna - TDKR...scena uteku z vezenia Událost - Bitka - Prvy suboj Bane vs. Batman Postava - Bane Bizarnost - Cely prometheus...zle zle zle... never again Nejvtipnější scéna - Puny God.... a pastovka pre thora v avenger..Hulk rulezz
Genialny clanok :) dik.... nice nice
0 0
reagovat
Herec - Tom Hardy. Bručoun z Lawless. Warriora taky beru do 2012, tam neskutečnej řízek. A Bane. Nevděčná postava kvůli tomu, co udělal scénář, ale i tak výbornej záporák na to, kdo byl před nim.

Scéna - Pád letadla z The Grey. Nejlepší pád letadla, co jsem kdy viděl. Dokonalý zvukový efekty. (řev grilovanejch lidí)

událost - Nevim. Asi vyvrcholení marveláků s Avengers a zúročená odměna v podobě nejvýdělečnějšího filmu všech dob bez Camerona.

bitka - tady už Warriora nenarvu, ale... co třeba celý The Raid?

postava - Liam Neeson na Aljašce.

bizarnost - Cage level +10 z GR2. Opravdový zážitek a pro mě neskutečná zábava.

nejvtipnější scéna - už si nepamatuju pořádně, ale má to něco společnýho s jebánim v Okresnim přeboru
251101
Herec - Tom Hardy. Bručoun z Lawless. Warriora taky beru do 2012, tam neskutečnej řízek. A Bane. Nevděčná postava kvůli tomu, co udělal scénář, ale i tak výbornej záporák na to, kdo byl před nim. Scéna - Pád letadla z The Grey. Nejlepší pád letadla, co jsem kdy viděl. Dokonalý zvukový efekty. (řev grilovanejch lidí) událost - Nevim. Asi vyvrcholení marveláků s Avengers a zúročená odměna v podobě nejvýdělečnějšího filmu všech dob bez Camerona. bitka - tady už Warriora nenarvu, ale... co třeba celý The Raid? postava - Liam Neeson na Aljašce. bizarnost - Cage level +10 z GR2. Opravdový zážitek a pro mě neskutečná zábava. nejvtipnější scéna - už si nepamatuju pořádně, ale má to něco společnýho s jebánim v Okresnim přeboru
0 0
reagovat
Herec - Tom Hardy. Za Banea. Neuveriteľne geniálny záporák s hromovo škrípavým hlasom. Každú jeho repliku by som si okamžite nastavil ako tón esemesky, keby sa mi chcelo babrať s editovaním.
Najpôsobivejšia scéna - Finálna kontaktná bitka Batmana a Banea. To bol doslova a dopísmena súboj titanov.
Najväčšia udalosť roka - Ramin Djawadi bude robiť hudbu k Pacific Rim.
Najlepšia bitka - viď najpôsobivejšia scéna.
Najobľúbenejšia postava - viď herec.
Najväčšia bizarnosť - Cage a Ghost Rider, súhlas s Hladom. "Scraping at the doooooooor!" :D
Najvtipnejšia scéna - Timothy Cavendish (Cloud Atlas) spomína na svoju lásku z mladosti. "Pussy." :D

251099
[b]Herec[/b] - Tom Hardy. Za Banea. Neuveriteľne geniálny záporák s hromovo škrípavým hlasom. Každú jeho repliku by som si okamžite nastavil ako tón esemesky, keby sa mi chcelo babrať s editovaním. [b]Najpôsobivejšia scéna[/b] - Finálna kontaktná bitka Batmana a Banea. To bol doslova a dopísmena súboj titanov. [b]Najväčšia udalosť roka[/b] - Ramin Djawadi bude robiť hudbu k Pacific Rim. [b]Najlepšia bitka[/b] - viď najpôsobivejšia scéna. [b]Najobľúbenejšia postava[/b] - viď herec. [b]Najväčšia bizarnosť[/b] - Cage a Ghost Rider, súhlas s Hladom. "Scraping at the doooooooor!" *:D* [b]Najvtipnejšia scéna[/b] - Timothy Cavendish (Cloud Atlas) spomína na svoju lásku z mladosti. "Pussy." *:D*
0 0
reagovat

Killda

jojo rande scena je nejvic ze zivota ze vsech co letos byla :D
251086
jojo rande scena je nejvic ze zivota ze vsech co letos byla *:D*
Killda
0 0
reagovat
Souhlas s Phil cze, nejsem sice hater, i když mě ten film s přibývajícíma minutama začal těžce nudit, ale tahle scéna má palec nahoru. Kdybych měl vypíchnout herce a můžu i současně scénu, která mě fakt dobře naladila, tak si vzpomenu minimálně na link Ale třeba úvod Arga anebo diskuze v Margin Call s Ironsovým a Spaceyho "Do you?" jsou taky super. Jinak Craig coby letošní ikona Hollywoodu těžce vede (s Fincherem, Mendesem i Boylem). Info o miliardách z ČT hodně potěší. Jako událost v kinech a filmu v Česku beru (z negativní stránky, bohužel) existenci Bastardů 3 a co hůř, existenci jeho diváků a existencí médií, které ho propagovaly, protože tyhle nálady a braky patří do zaplivaných videopůjčoven někam do roku 86. Bitka Batman vs Bane v kanále, pocta předloze. Nejoblíbenější postava letos, budu originální, Batman, i díky pěkných vydání Návratu temného rytíře a Dlouhého Halloweenu. S bizarností naprosto souhlasím, ale i třeba závěrečná scéna ve Forgetting Sarah Marshall je maximální prázdno v hlavě. "Puny God" každopádně, pak i scény v Untouchable (parkování, galerie, opera, atd) nebo 50/50 mě rozdrtily i dvakrát po sobě :)) Bylo na co koukat :+
251085
Souhlas s Phil cze, nejsem sice hater, i když mě ten film s přibývajícíma minutama začal těžce nudit, ale tahle scéna má palec nahoru. Kdybych měl vypíchnout herce a můžu i současně scénu, která mě fakt dobře naladila, tak si vzpomenu minimálně na http://www.youtube.com/watch?v=N_NzAvUCZ1M. Ale třeba úvod Arga anebo diskuze v Margin Call s Ironsovým a Spaceyho "Do you?" jsou taky super. Jinak Craig coby letošní ikona Hollywoodu těžce vede (s Fincherem, Mendesem i Boylem). Info o miliardách z ČT hodně potěší. Jako událost v kinech a filmu v Česku beru (z negativní stránky, bohužel) existenci Bastardů 3 a co hůř, existenci jeho diváků a existencí médií, které ho propagovaly, protože tyhle nálady a braky patří do zaplivaných videopůjčoven někam do roku 86. Bitka Batman vs Bane v kanále, pocta předloze. Nejoblíbenější postava letos, budu originální, Batman, i díky pěkných vydání Návratu temného rytíře a Dlouhého Halloweenu. S bizarností naprosto souhlasím, ale i třeba závěrečná scéna ve Forgetting Sarah Marshall je maximální prázdno v hlavě. "Puny God" každopádně, pak i scény v Untouchable (parkování, galerie, opera, atd) nebo 50/50 mě rozdrtily i dvakrát po sobě :)) Bylo na co koukat *:+*
0 0
reagovat

KarelR

Kto chcel, tak ten film už aj tak videl. :)
251078
Kto chcel, tak ten film už aj tak videl. *:)*
KarelR
0 0
reagovat
Mě dostala nejvíc scéna z Cloud Atlas, kdy servírky zpívají ústřední píseň a přitom jdou na popravu
Herce bych dal Toma Hardyho, ikdyž sympatický výkon Freemana mu šlape na paty
Nejoblíbenější postava... stopro mrčící Forrest :+ :D
Nejvtipnější scéna... když si týpek v Méďovi po rande use*e ... kdo se v tom neviděl, není chlap :D

... jinak super článeček :+ :)
251075
Mě dostala nejvíc scéna z Cloud Atlas, kdy servírky zpívají ústřední píseň a přitom [spoiler]jdou na popravu[/spoiler] Herce bych dal Toma Hardyho, ikdyž sympatický výkon Freemana mu šlape na paty Nejoblíbenější postava... stopro mrčící Forrest *:+* *:D* Nejvtipnější scéna... když si týpek v Méďovi po rande use*e ... kdo se v tom neviděl, není chlap *:D* ... jinak super článeček *:+* *:)*
0 0
reagovat
No ale spoilerujete ten Fantastic Fear hezky... :))
251074
No ale spoilerujete ten Fantastic Fear hezky... *:))*
0 0
reagovat

kyller

link

tak to je masakroidní scéna :-D
251073
http://www.youtube.com/watch?v=evkAJUouutY tak to je masakroidní scéna :-D
kyller
0 0
reagovat
Najväčšia bizarnosť - Paperboy, kde Nicole Kidman doslova močí na Zaca Efrona, prípadne bezdotykový sex Nicole s Johnom Cusackom
Najvtipnejšia scéna - Fantastic Fear of Everything - nástup masového vraha za doprovodu The Final Countdown
251072
Najväčšia bizarnosť - Paperboy, kde Nicole Kidman doslova močí na Zaca Efrona, prípadne bezdotykový sex Nicole s Johnom Cusackom Najvtipnejšia scéna - Fantastic Fear of Everything - nástup masového vraha za doprovodu The Final Countdown
0 0
reagovat
Herec - urcite Tatum
Nejpusobivejsi - konec TDKR
Nejvetsi udalost - souhlas s SW7
Nejlepsi bitka - Batman a Bane poprve
Nejoblibenejsi postava - Stifler
Nejvetsi bizarnost - Promethea schvaluju
Nejvtipnejsi scena - parta se snazi pronest Ali Cobrin v Prcickach 4
251070
Herec - urcite Tatum Nejpusobivejsi - konec TDKR Nejvetsi udalost - souhlas s SW7 Nejlepsi bitka - Batman a Bane poprve Nejoblibenejsi postava - Stifler Nejvetsi bizarnost - Promethea schvaluju Nejvtipnejsi scena - parta se snazi pronest Ali Cobrin v Prcickach 4
0 0
reagovat
Super článek! Hlavně popis největší bizarnosti roku, uff.

Nej herec rozhodně Tom Hardy!

Scénu s Hulkem a Lokim prostě miluju!:+
251069
Super článek! Hlavně popis největší bizarnosti roku, uff. Nej herec rozhodně Tom Hardy! Scénu s Hulkem a Lokim prostě miluju!*:+*
0 0
reagovat
Nejpůsobivější scéna :+:+ To snad musej přiznat i hateři Loopera, že to rozložení sympaťáka Garetta Dillahunta na molekuly je zkrátka nezapomenutelný.
251061
Nejpůsobivější scéna *:+**:+* To snad musej přiznat i hateři Loopera, že to rozložení sympaťáka Garetta Dillahunta na molekuly je zkrátka nezapomenutelný.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se