Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok 2012 v kostce - 1. část


ikona
Mr. Hlad
mz nejrok v kostcetéma
Herci, bitky, bizarnosti, hlášky, scény, události i nejvtipnější momenty z loňského roku na jednom místě 

Nejlepší filmy jsme vyhlásili, nejlepší trailery taky, podívali jsme se i na věci, které v loňském roce v kinech malinko zasmrádly, ale pořád to není všechno. I letos vyhlašujeme Rok v kostce, takže i tentokrát tu pro vás máme pár více či méně seriózních pochval a i letos došlo jak na redakční favority, tak i na soukromé tipy.

Redakční tip: Puny God v Avengers

Když film končí jako Avengers, tedy snad půlhodinovou bitvou uprostřed New Yorku, kde vzduchem létá všechno od aut a budov až po samotné hrdiny, je potřeba dát si záležet i na tečce. A jelikož u Marvelu superhrdinové neumírají, ale maximálně dostanou pořádně přes držku, musí tou tečkou být hláška. U Hulkova duelu s Lokim a následného „Puny God/Slabej bůh“ se lámalo v pase celé kino, takže co chtít víc?

  

Osobní tip Civala: Protestující Daniel v Polskim filmu - To asi pochopí jen Brňák, že když Marek Daniel seskočí z hradeb a projde se po náměstí Svobody, z něhož na svoje bývalý kamarády naštvaně volá... jde zase o podvratný skeč na druhou. Asi jako když Pavel Liška balí svoji kolegyni o chvíli později v Polsku pod Špilberkem.

Osobní tip imfa: Sraz anonymních záporáků v Raubíři Ralfovi - Tolik známých tváří, meta gagů a roztomilých hlášek, až to hráčské srdce rozpumpuje na hranici kolapsu. Překvapivě funguje i v dabingu a na lidi, kteří neznají Zangiefa, Mr. Bisona nebo Dungeon Keepera. Jsem zlej, a to je dobrý. Nikdy nebudu dobrák, a to není zlý.

Osobní tip KarlaR: Hřbitovní přestřelka v Sedmi psychopatech - Nevyzpytatelnou pecku Sedm psychopatů zatím vidělo minimum lidí, takže se sluší neříct o stěžejním hřbitovním srazu příliš. Jen vězte, že vás čeká Sam Rockwell ve stoprocentním komediálním módu, spousta vystřílených nábojů a vůbec jedna nejnápaditějších scén roku. Martin McDonagh vládne!

Osobní tip Mr. Hlada: Pracovní pohovor v Méďovi - Není nic vtipnějšího, než když se ve správný moment a na správném místě použije nevhodné slovo. Třeba takové, které popisuje pohlaví manželky člověka, který vám má dát práci. A když o tom pohlaví mluví půlmetrový plyšový Medvěd a detailně popisuje, co s ním dělá. Samo o sobě to možná není TAK moc vtipné, ale po dvou minutách prakticky seriózních dialogů tenhle moment dostal i otrlé novináře na projekci do kolen. K0c0ur vám to potvrdí.

Osobní tip Dura: Bezdomovec pod bránou v Dredd - Když vám soudce něco přikáže, měli byste ho poslechnout. Nebo (v tomto případě) být Indiana Jones, který pokaždé včas vyklouzne spod zavírajících se vrat. Když Indiana Jones nejste, máte smůlu. Podává se rajská!

Další várku našich nej čekejte v nejbližších dnech.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace