Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok 2012 v kostce - 1. část


ikona
Mr. Hlad
mz nejrok v kostcetéma
Herci, bitky, bizarnosti, hlášky, scény, události i nejvtipnější momenty z loňského roku na jednom místě 

Nejlepší filmy jsme vyhlásili, nejlepší trailery taky, podívali jsme se i na věci, které v loňském roce v kinech malinko zasmrádly, ale pořád to není všechno. I letos vyhlašujeme Rok v kostce, takže i tentokrát tu pro vás máme pár více či méně seriózních pochval a i letos došlo jak na redakční favority, tak i na soukromé tipy.

Redakční tip: Pooperační stres v Prometheovi

Když zjistím, že mám v břichu cosi jako vetřelce, zalezu si do jakési futuristické mašinky a svépomocí ten humus potratím. OK, to beru, zvlášť když z toho budou diváci na prášky a půjde o nejintenzivnější scénu ambiciózního filmu. Ale aby rehabilitaci po rozpáraném břichu vyřešilo pár svorek, pak hned následoval poklus po vesmírné lodi (!) a rande s týpkem, kterého by se lekl i otec Fura a který měl sedět doma, někde na druhé straně galaxie... tak to je už fakt divný.

  

Osobní tip Civala: Sněhurka v hovnech - Nic proti pokrokové kosmetice, ale sledovat Julii Roberts, jak si na tvářičku nanáší hovna, to je síla. A těžko se trumfuje.

Osobní tip imfa: Emma Stone balí Garfielda na "mořského vlka" - Pominu fakt, že Emma balí Andrewa a nikoliv naopak (je to přece jenom středoškolský ňoumovatec), ale hláška "Máš rád mořského vlka?" zůstane v mé paměti navěky. Jako balící taktiku to nedoporučuji, a to ani během exkurze v akváriu.

Osobní tip KarlaR: Stiflerova pomsta - Čtvrté Prcičky jsem viděl jenom jednou, o to podivuhodnější je, že mi v paměti uvízlo tolik ujetých scén. Tou nejmimóznější je ale zcela jistě Stiflerova mstitelská výprava, kterou korunuje vpravdě zákeřný útok na nepřátelské zásoby alkoholu. Ten týpek neztratil nic ze svojí nevypočitatelnosti!

Osobní tip Mr. Hlada: Nicolas Cage se mění v Ghost Ridera - Nicolas Cage sám o sobě je bizarnost, ale mám podezření, že Mark Neveldine a Bryan Taylor ho u druhého Ghost Ridera tak trošku hecovali a snažili se z něj dostat další herecký moment, jenž by se časem mohl proměnit v další kultovní video na Youtube. Když se Johnny Blaze pokouší bojovat s démonem uvnitř sebe, člověk vlastně moc neví, jestli se má smát, nebo přemýšlet, jestli ten Cage doopravdy nemá nějakou zásadní mentální poruchu.

Osobní tip Dura: Finále Chaty v horách - Podle některých ten film nedával vůbec smysl. Podle jiných to byl ohňostroj originálních nápadů. „Osobitý“ je ten film zhruba hodinu. Poté se začne dít něco, co už tak vlažným výrazem zdaleka nepokryjete. Řvát smíchy během finále hororového filmu ještě nemusí znamenat, že je něco špatně. Kdo to nepobírá, toho sežere mořský muž!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace