Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok 2012 v kostce - 1. část


ikona
Mr. Hlad
mz nejrok v kostcetéma
Herci, bitky, bizarnosti, hlášky, scény, události i nejvtipnější momenty z loňského roku na jednom místě 

Nejlepší filmy jsme vyhlásili, nejlepší trailery taky, podívali jsme se i na věci, které v loňském roce v kinech malinko zasmrádly, ale pořád to není všechno. I letos vyhlašujeme Rok v kostce, takže i tentokrát tu pro vás máme pár více či méně seriózních pochval a i letos došlo jak na redakční favority, tak i na soukromé tipy.

Redakční tip: Méďa

Seth MacFarlane si dal na čas se svým vstupem do kin, ale stálo to za to. V seriálech Family Guy a American Dad ukázal, že má hodně osobitý a drsný smysl pro humor, politická korektnost mu nic neříká a s originalitou si potykat umí. Takže když dorazil do kin půlmetrový plyšový klon Setha Rogena, co miluje filmy osmdesátých let, alkohol a odmítá se chovat jako dospělák, získal si naší podporu prakticky hned. S tímhle sympaťákem bychom na pivko vyrazili klidně i ve středu v půl jedenácté dopoledne.

  

Osobní tip Civala: Diktátor Aladeen - Mr.Bean světové politiky, protože při svém hrubiánství, přecházející až v bezelstnost, dokáže říct to podstatné, a navíc si dojít pro štěstí. S ním na Hradě bychom se aspoň pobavili.

Osobní tip imfa: Pepik Hnátek - Jak zahrát postavu, kterou v seriálu zmytizujete ad absurdum? Miroslavu Krobotovi stačí jediná scéna, jediná replika a jediný výraz v obličeji. Další důkaz toho, že tenhle herec umí sám sebe zrežírovat do úplně jiné galaxie. A to je pak velká podívaná.

Osobní tip KarlaR: Forrest ze Země bez zákona - Mručící mašina, která rozsévá strach do srdcí všech, kdo se na ni křivě podívají? Mimo Eastwooda něco takového zvládá jen Tom Hardy, jehož Forrest Bondurant je suverénně nejchameleónštější postavou minulého roku. Baví vás, bojíte se ho, a když mu do postele skočí Jessica, je prostě nad slunce jasný, že to je největší borec široko daleko.

Osobní tip Mr. Hlada: César ze Zatímco spíš - Zatímco spíš asi moc lidí nevidělo a je to škoda, protože hlavní hrdina César je opravdu hrozný sympaťák. Jasně, je to úchyl, v podstatě vrah, zlý člověk plný nenávisti, zbabělec a stoprocentní svině. Ale fandit mu jednoduše musíte, protože se tak strašně moc snaží, aby byli lidi okolo něj nešťastní, že je zkrátka nutné to ocenit. A Louis Tosar je ďábel.

Osobní tip Dura: Dredd - Jsou tam kratičká zaváhání, která vám vnutí pocit, že pod přilbou a šklebem typu „kousl jsem do citronu“ se skrývá i kousek lidské bytosti. Hned poté však soudce z Megacity One přikáže bouchačce přepnout na výbušné střely. Tvrďas, který zvládne průstřel břišní dutiny jen s trochou lepidla a sešívačkou, by si i s „postradatelnými“ vytřel zadek.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace