Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Gangsteři klopýtli, vydělával lov Usámy i parodie

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Tak nejlepší věc na Gangster Squad bude možná tenhle tweet Anna Kendrick :))

" Ugh - NEVER going to a Ryan Gosling movie in a theater again. Apparently masturbating in the back row is still considered "inappropriate" "
251083
Tak nejlepší věc na Gangster Squad bude možná tenhle tweet Anna Kendrick *:))* " Ugh - NEVER going to a Ryan Gosling movie in a theater again. Apparently masturbating in the back row is still considered "inappropriate" "
0 0
reagovat

HAL

No aby lidi nedali přednost jistějšímu Wahlbergovi, že jo.
251057
No aby lidi nedali přednost jistějšímu Wahlbergovi, že jo.
HAL
0 0
reagovat
Negativní recenze Gangster Squad mě ani trochu nepřekvapují, od toho jsem nic moc kvalitního nečekal.

A Arnie imho uspěje, moc drahé to nebylo a mezi oscarovkami bude v kinech trocha akce vítané odlehčení.
251056
Negativní recenze Gangster Squad mě ani trochu nepřekvapují, od toho jsem nic moc kvalitního nečekal. A Arnie imho uspěje, moc drahé to nebylo a mezi oscarovkami bude v kinech trocha akce vítané odlehčení.
0 0
reagovat
Link na Broken City je... broken :)
251054
Link na Broken City je... broken :)
0 0
reagovat

Cival

Jj, já to nemyslel tak, že je to ve článku špatně, jenom že si to zaslouží doplnění. K čemu by ty diskuze pak byly :)
251047
Jj, já to nemyslel tak, že je to ve článku špatně, jenom že si to zaslouží doplnění. K čemu by ty diskuze pak byly :)
Cival
0 0
reagovat
TedGeorge: To je přeci jasný. Jen když to budu psát takhle složitě... tak to nikdy napsat nemůžu krátce pro normální kolemjdoucí, že jo. Snad jen jsem měl místo "splatit" napsat něco ve smyslu "osmkrát překonal".
251046
TedGeorge: To je přeci jasný. Jen když to budu psát takhle složitě... tak to nikdy napsat nemůžu krátce pro normální kolemjdoucí, že jo. Snad jen jsem měl místo "splatit" napsat něco ve smyslu "osmkrát překonal".
0 0
reagovat

Memphis

Ok, tak já taky "nechávám odpočívat svůj případ" :D;)
251039
Ok, tak já taky "nechávám odpočívat svůj případ" *:D**;)*
Memphis
0 0
reagovat

Ted

Možná proto, že běžel v kinech od června do listopadu, tedy půl roku před oscarama, a ne všude ve světě měl premiéru až v únoru. Byla to tlačenka, no a co... Díky němu je Bigelow tam, kde teď je. Civalova věta mi přišla zaujatá, nebyla, beru na vědomí, nechte to bejt. Kristova noho.

Btw, link
251037
Možná proto, že běžel v kinech od června do listopadu, tedy půl roku před oscarama, a ne všude ve světě měl premiéru až v únoru. Byla to tlačenka, no a co... Díky němu je Bigelow tam, kde teď je. Civalova věta mi přišla zaujatá, nebyla, beru na vědomí, nechte to bejt. Kristova noho. Btw, http://www.the-numbers.com/movies/2009/HURTL.php
Ted
0 0
reagovat

Memphis

Kristova noho... Ano, rozpočet byl pokrytej v pohodě. Ale právě těch 6 plešounů, za který se usilovně lobovalo měsíce a běželi pozdní reklamy typu klasický "for you consideration - x nominations, best film of the year, "I had orgasm - Johny typicalcriticname - Rolling Stone" Prostě se očekává, že když je film úspěšnej na oskarech, čeká ho další vidělávání dolarů a to se tady nestalo. Ten film byl finanční zklamání. Studio je vždycky nadšený, když film získá Oskary, pouze a jenom kvůli tomu, že vidělá další prachy. Tohle je skoro až extrémní případ, kdy se to nestalo, a studio s tím nepočítalo. Dokonce je dost dobře možný, že kvůli tý kampani, která na oscary navazovala (nebo se s nima kryla) ten film nakonec prodělal (nevím jaký čísla dělal pak na nosičích).

Koukni se prosímtě na tržby filmů, který v minulejch letech získali oskara za nejlepší film. A ještě líp, koukni se, jak vydělávali právě po oscarech.
251035
Kristova noho... Ano, rozpočet byl pokrytej v pohodě. Ale právě těch 6 plešounů, za který se usilovně lobovalo měsíce a běželi pozdní reklamy typu klasický "for you consideration - x nominations, best film of the year, "I had orgasm - Johny typicalcriticname - Rolling Stone" Prostě se očekává, že když je film úspěšnej na oskarech, čeká ho další vidělávání dolarů a to se tady nestalo. Ten film byl finanční zklamání. Studio je vždycky nadšený, když film získá Oskary, pouze a jenom kvůli tomu, že vidělá další prachy. Tohle je skoro až extrémní případ, kdy se to nestalo, a studio s tím nepočítalo. Dokonce je dost dobře možný, že kvůli tý kampani, která na oscary navazovala (nebo se s nima kryla) ten film nakonec prodělal (nevím jaký čísla dělal pak na nosičích). Koukni se prosímtě na tržby filmů, který v minulejch letech získali oskara za nejlepší film. A ještě líp, koukni se, jak vydělávali právě po oscarech.
Memphis
0 0
reagovat
Páč nechápu, co by měl Hurt Locker závidět, když v kinech vydělal trojnásobek rozpočtu a posbíral šest plešounů. Ta volba slov je přinejmenším divná.

I rest my case.
251034
Páč nechápu, co by měl Hurt Locker závidět, když v kinech vydělal trojnásobek rozpočtu a posbíral šest plešounů. Ta volba slov je přinejmenším divná. I rest my case.
0 0
reagovat
Co se Haunted House týče, tak ano, je to finanční úspěch jak prase, ale není možný říct, že by to pokrylo při rozpočtu 2.5 mega svůj rozpočet x krát. Jde tu o tu platformu nasazení do kin, a pokud jde prostě v americe film do 2500 - 3500 kin, tak automaticky připočítejte 15-20 mega na náklady spojený s distribucí a celoplošné reklamy.

Absurdní na tom je, že něco podobnýho všichni tušili, ale byl to právě Uwe Boll, kdo to prokecl na plný pecky. Klasicky se u Dungeon Siege vymlouval na všechny okolo když se ale rozhovořil o vítězi toho víkendu, tuším že to byla nějaká černošská komedie za 20 mega která ten vejkend právě 20 mega udělala. Jemu to Dungeon Siege (údajně za 60mega !) distribuoval v americe nějak pochybně Freestyle releasing a už podle názvu společnosti je asi jasný, že na reklamu se vysrala.

Černošská komedie podle Bolla byl klasickej případ filmu s na první pohled rozumným rozpočtem, který ale studio nasadí do 3000 kin, koupí reklamu na celoplošnejch a pak se bije do prsou jakej úspěch to má. Když de facto rozpočet nebyl 20 ale 40.

Stejnej případ je imho Paranormal Activity. Rozpočet sice pořád může být 5 mega, ale ono to uvedení, ze kterýho se tam dělá celonárodní událost, něco s tou reklamou taky stojí. Kdyby třeba v Americe vydělal další díl jenom 30 mega, tak to šoupnou už na DVD a BR.

A ještě poslední příklad. Opravdu dobře je možný spočítat si zisk na totálních nezávislárnách, který nikdy nepřekročí 1000 kin. Skvělej příklad je Once. Film stál 150 000 dolarů, Foxové ho ale koupili pro Americkou distribuci za 2 násobek a další milion narvali do distribučních nákladů a minireklamy (net). Výdělek 10 mega bez nějaký extrémní expanze do 2000 + kin.

Je škoda (byť je to pochopitelný) že tyhle neviditelný náklady nejsou známější. Třeba by lidi rychleji pochopili, proč na první pohled přece tak zisková série SAW před nějakým tím rokem skončila. Při tom malým rozpočtu :)
251033
Co se Haunted House týče, tak ano, je to finanční úspěch jak prase, ale není možný říct, že by to pokrylo při rozpočtu 2.5 mega svůj rozpočet x krát. Jde tu o tu platformu nasazení do kin, a pokud jde prostě v americe film do 2500 - 3500 kin, tak automaticky připočítejte 15-20 mega na náklady spojený s distribucí a celoplošné reklamy. Absurdní na tom je, že něco podobnýho všichni tušili, ale byl to právě Uwe Boll, kdo to prokecl na plný pecky. Klasicky se u Dungeon Siege vymlouval na všechny okolo když se ale rozhovořil o vítězi toho víkendu, tuším že to byla nějaká černošská komedie za 20 mega která ten vejkend právě 20 mega udělala. Jemu to Dungeon Siege (údajně za 60mega !) distribuoval v americe nějak pochybně Freestyle releasing a už podle názvu společnosti je asi jasný, že na reklamu se vysrala. Černošská komedie podle Bolla byl klasickej případ filmu s na první pohled rozumným rozpočtem, který ale studio nasadí do 3000 kin, koupí reklamu na celoplošnejch a pak se bije do prsou jakej úspěch to má. Když de facto rozpočet nebyl 20 ale 40. Stejnej případ je imho Paranormal Activity. Rozpočet sice pořád může být 5 mega, ale ono to uvedení, ze kterýho se tam dělá celonárodní událost, něco s tou reklamou taky stojí. Kdyby třeba v Americe vydělal další díl jenom 30 mega, tak to šoupnou už na DVD a BR. A ještě poslední příklad. Opravdu dobře je možný spočítat si zisk na totálních nezávislárnách, který nikdy nepřekročí 1000 kin. Skvělej příklad je Once. Film stál 150 000 dolarů, Foxové ho ale koupili pro Americkou distribuci za 2 násobek a další milion narvali do distribučních nákladů a minireklamy (net). Výdělek 10 mega bez nějaký extrémní expanze do 2000 + kin. Je škoda (byť je to pochopitelný) že tyhle neviditelný náklady nejsou známější. Třeba by lidi rychleji pochopili, proč na první pohled přece tak zisková série SAW před nějakým tím rokem skončila. Při tom malým rozpočtu :)
0 0
reagovat
Ona dokáže být docela vtipná i dementní parodie viz třeba Robot Chicken nebo Seth Macfarlayne. Problém je, že tyhle parodie jsou jenom dementní...
251032
Ona dokáže být docela vtipná i dementní parodie viz třeba Robot Chicken nebo Seth Macfarlayne. Problém je, že tyhle parodie jsou jenom dementní...
0 0
reagovat
Memphis: Ano, vim ze mas problemy s porozumenim psanemu textu. Ale neboj, nejsi v tom sam 8)

(jsou tam pouze objektivni ekonomicka fakta, nemysleno ve zlem proti filmu samotnemu)
251031
Memphis: Ano, vim ze mas problemy s porozumenim psanemu textu. Ale neboj, nejsi v tom sam *8)* (jsou tam pouze objektivni ekonomicka fakta, nemysleno ve zlem proti filmu samotnemu)
0 0
reagovat

Memphis

O kvalitach filmu v ty citaci nevidim ani slovo. Myslim, ze staci projet redakcni zebricky lonskyho roku a... debata je ukoncena. To, ze Hurt Locker byl Popelka a Zero Dark Thirty se veze na hrane kontroverze je snad jasny, ne?
251028
O kvalitach filmu v ty citaci nevidim ani slovo. Myslim, ze staci projet redakcni zebricky lonskyho roku a... debata je ukoncena. To, ze Hurt Locker byl Popelka a Zero Dark Thirty se veze na hrane kontroverze je snad jasny, ne?
Memphis
0 0
reagovat
Tak kvalitni parodie se uz dneska netoci. Jen dementni hovadiny cilene na decka 12-17.

A Gangster Squad solidni neuspech. Gosling a Stone tak vyrazne zaostavaji za Tatumem a Lawrence.

Navic SLP by mohlo udelat 100+ z Ameriky a Life of Pi zase 600M celosvetove! Preju jim to.
251027
Tak kvalitni parodie se uz dneska netoci. Jen dementni hovadiny cilene na decka 12-17. A Gangster Squad solidni neuspech. Gosling a Stone tak vyrazne zaostavaji za Tatumem a Lawrence. Navic SLP by mohlo udelat 100+ z Ameriky a Life of Pi zase 600M celosvetove! Preju jim to.
0 0
reagovat

Cival

"Smrt čeká všude, oscarový vítěz s historicky nejnižšími tržbami z kin, nicméně smutně přepočítává svých těžce nastřádaných sedmnáct melounů a závidí… a závidí…"

WTF indeed. 8)
251026
"Smrt čeká všude, oscarový vítěz s historicky nejnižšími tržbami z kin, nicméně smutně přepočítává svých těžce nastřádaných sedmnáct melounů a závidí… a závidí…" WTF indeed. *8)*
Cival
0 0
reagovat
Memphis: Ja ten film mam hodne rad a fandim mu, takze wtf 8)

kyller: reakce moc dobry nejsou, takze wtf. A proti parodiim obecne nikdo nic nema... jen se driv tocily varazne inteligentneji nez jen ve stylu "prehrajeme ty stejne sceny jen dementneji"
251025
Memphis: Ja ten film mam hodne rad a fandim mu, takze wtf *8)* kyller: reakce moc dobry nejsou, takze wtf. A proti parodiim obecne nikdo nic nema... jen se driv tocily varazne inteligentneji nez jen ve stylu "prehrajeme ty stejne sceny jen dementneji"
0 0
reagovat
Cameronově ex jen haluzově vyšlo téma, film o chytání Bin Ládina prostě bude chtít vidět dost lidí, nic víc. Gangster Squad škoda (těch recenzí), ale už v traileru bylo něco divně, když ve staré gangsterce začne rapovat černoch.

Víc jsem zvědavý na příští týden. Arnie ukaž jim to !
251022
Cameronově ex jen haluzově vyšlo téma, film o chytání Bin Ládina prostě bude chtít vidět dost lidí, nic víc. Gangster Squad škoda (těch recenzí), ale už v traileru bylo něco divně, když ve staré gangsterce začne rapovat černoch. Víc jsem zvědavý na příští týden. Arnie ukaž jim to !
0 0
reagovat
KarelR: Arnie rozcupuje konkurenciu svojim privatnym tankom. Na tom nemoze nikto nic zmenit, pretoze aj on-sam-vy-viete-kto jediny Chuck dal arniemu "good to go" :))
251018
KarelR: Arnie rozcupuje konkurenciu svojim privatnym tankom. Na tom nemoze nikto nic zmenit, pretoze aj on-sam-vy-viete-kto jediny Chuck dal arniemu "good to go" *:))*
0 0
reagovat
Já měl tyhle filmy rád, když mi bylo 12. Teď ve 14 už jsem velkej kluk a nezajímá mě to.
251015
Já měl tyhle filmy rád, když mi bylo 12. Teď ve 14 už jsem velkej kluk a nezajímá mě to.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se