Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Smrtonosná past 5 je eRko


ikona
KarelR
bruce willisdie hard
Yippee-ki-yay! 

Upřímně, tohle potěší. Studio sice ještě nepřišlo s definitivním potvrzením, po internetu ale letí zpráva, že se pátý díl Smrtonosné pasti hodlá vrátit k eRkovému ratingu. Vzhledem k tomu, že ho čtyřka opustila (disponovala jím až rozšířená verze na DVD), je to dost nečekaný tah. Comeback Johna McClanea ale díky němu získává alespoň částečný punc prvních tří dílů, kteréžto si nelze představit bez povinného f*ckování a občasné rampouchové oční sondy.

 

Samozřejmě tu zůstává otázka, jestli se s možností eRka počítalo od začátku, nebo zda půjde o digitálně krvavou (a postsynchronně namontovanou) úpravu, jakou prošli třeba druzí Expendables. A pak je tu ještě drobný fakt, že ani stovka f*cků nenaboostuje scénář, režii a opět krapet přepálenou trikovou stránku. Dokáže drsnější rating (a s ním i nepříliš přesvědčivý materiál) prodat nějaký nový trailer? Potěšilo by to, v příštích týdnech tedy budeme mít oči na stopkách.

---

Vytáhni v hospodě: V počátečních fázích se film jmenoval Die Hard 24/7, což vedlo k zábavným spekulacím, že v něm bude McClane kosit teroristy po boku Jacka Bauera. Ta představa doteď nepřestala být hrozně boží...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace