Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

John Woo dělá do her


ikona
imf
john woostrangehold
 

Akční vypalovačka Spy-Hunter, kriminálka The Red Circle, remake Vládců vesmíru a adaptace her Metroid Prime a Splinter Cell. John Woo toho má zkrátka na srdci hodně a to ještě nepočítame jeho snový projekt - historický film Battle of the Red Cliff. Těžko říct, kolik z těhle projektů se vůbec dočká realizace. Posledním Johnovým celovečerákem tak zůstává Paycheck a zřejmě to tak dalších pár měsíců zůstane. Pokud však holdujete počítačovým hrám, mohli byste se brzo setkat nejen s Johnem ve staré dobré, honkongské formě, ale i s jeho věrným kamarádem Chow Yun-Fatem.

O herním projektu Strangehold se psalo už dříve a i když nejsme zrovna herní web, rádi si tyhle informace vyslechneme, protože hlavním hrdinou hry je Tequila z Hard-Boiled. A to už je nějaký charakter. John Woo hru v podstatě "režíroval" a Chow Yun-Fat strávil hodně času před nejrůznějšími skenery a v motion-capture obleku, takže ve hře budete skutečně ovládat jeho. Podobné služby už hernímu průmyslu poskytla jiná slavná hongkongská dvojka, akční režisér Corey Yuen (Kurýr I a II) a Jet Li v playstation titulu Rise to Honor (momentálně se připravuje druhý díl). Ve Strangehold se Tequila rozhodne udělat pořádek jak v rodném Hong Kongu, tak v San Francisku, odkud pochází tým tvůrců hry. Strangehold se bude hodně podobat Maxu Payneovi (především proto, že Remedy se u Wooových filmů nechalo hodně inspirovat) a poběží na licencovaném Unreal 3 enginu, což odsouvá vydání hry až někam na zimu 2007. K mání bude nejen na konzole příští generace (XBOX 360 a Playstation 3), ale i na PC, takže o řádění s Chow Yun-Fatem nepřijde nikdo. A že je na co se těšit, o tom se můžete přesvědčit v nadupaném traileru, který je k mání na Tiscali Games. Chow opravdu vypadá jako Chow a já už se začínám těšit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace